Bir anlık dalgınlıkla telefonunuz ıslanırsa bunları yapın ;

Sponsorlu Bağlantılar

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
Bir anlık dalgınlıkla telefonunuz ıslanırsa bunları yapın ;
Herkesin yaptığı gibi telefonu kurutmak için kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmayın. Telefonunuzun hemen arka kapağını açın ve pille birlikte SIM kartını çıkartın.
- Kağıt havluyla telefonunuzun dış yüzeyini kurulayın. Pil bölmesinin içini de kuruttuğunuzdan emin olun. Kurularken telefonunuzun ekranını bastırmayın yoksa zarar verebilirsiniz.
- Telefonun içinde kalan nemi kurutmak için bilgisayar klavyelerini temizlemek için satılan basınçlı hava kutusu kullanın. Islak yerler kuruyana kadar telefonun içine hava püskürtün.
- Bir kasenin dibine kuru pirinç dökün. Telefonunuzu bu pirincin içine yerleştirin. Telefonun üstünü de pirinçle örtün ve gece boyunca bu şekilde bırakın. Pirinç telefonun içinde kalan nemi emecektir.
- Telefonu pirinç kabından çıkarın. Pirinç tozlarını temizlemek için tekrar basınçlı hava kullanın. SIM kartını ve pili tekrar yerlerine yerleştirin ve telefonunuzu açın. Eğer telefon çalışmıyor veya ekran menüleri düzgün göstermiyorsa, telefonu gereken hızda kurutamadığınız anlamına gelir. O zaman yeni bir telefon alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: kol@j, Reşwan, Mertolozzi ve 1 kişi daha

Captain

Üye
teşekkürler gerekli bir bilgi :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler .

Revengeful

Emekli Yönetici
Peki İPhone sa :D

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar işinize yaradıysa hersey güzel demektir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Herkesin yaptığı gibi telefonu kurutmak için kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmayın. Telefonunuzun hemen arka kapağını açın ve pille birlikte SIM kartını çıkartın.
Maxicep.com - Bir anlık dalgınlıkla telefonunuz ıslanırsa bunları yapın ; - Kağıt havluyla telefonunuzun dış yüzeyini kurulayın. Pil bölmesinin içini de kuruttuğunuzdan emin olun. Kurularken telefonunuzun ekranını bastırmayın yoksa zarar verebilirsiniz.

buraya kadar herşey tamam eline sağlık önemli olanda burası ama bundan sonrası telefon çöpe gideceğine eğer yakın ise ilk fırsatta hemen telefoncuya götürüp telefonu açtırıp içini temizletmek tir. yok şartlar yoksa yakın değilse ozaman geri kalanı yaparsınız haa ayrıcı şiddetli hava basıncı uygulamayın hoparlörler gider.. konu için teşekkürler..

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
bunlar denemiş yapılmış şeyler kardeş senin bilgin içinde tesekkurler..

kol@j

kol@j

Üye
benim bir telefon vardı da tuvalete düştüydü..

iflah olmamıştı...

keşke bunları o zaman dan bileydim...

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
=) keşke

Kaptan

Kaptan

Üye
benim bir telefon vardı da tuvalete düştüydü..

iflah olmamıştı...

keşke bunları o zaman dan bileydim...
o durum biraz farklı be abi : )) onun için basınçlı hava makinesi değil de vidanjör falan gerek : D

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
=)....

Üst Alt