Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
:hmmm

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
manitamı yaptın len çakal :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
müdürden azdaha bi sopa yiyoduk :D ama bizim slk Zülkarcanla yakaladım benimkini hocada gördüm yani şöyle oluyor benimki müdürün kızı Zülkar manita yaparken nerdeyse onu yakalıyo beni deil :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya valla çok sek*si kız bee :naughty:

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
yok benım üç dene var yıgen :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
oha :D bugün resmen koptuk ya derste eksi*keteği açtılar dinliyolar hoca dibimizde tam dedi sen sevdiğim kız deil .... hoca birer dayak erkeklere :D

Burak

Üye
:polis:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bendekini bi görsen kısrak gibi
ama işte okul şartları neymiş sbs çok önemliymiş tmm önemlide :D

--------------- Ekleme ---------------

biz 1 ini zor idare ederiz adam üçlemiş :D
aynen ya hangibirini ne yapıyo biriyle öpüşücek 2 dk sonra dieriyle ... 3 dk sonrada dieriyle aşkım çok işim vardı dicek :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
oha :D bugün resmen koptuk ya derste eksi*keteği açtılar dinliyolar hoca dibimizde tam dedi sen sevdiğim kız deil .... hoca birer dayak erkeklere :D

biz geçen okulda apaçi yarışması yaptık hocalarla :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bide hocalarla :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
biz hocaların yanında ana avrat dalıyoz.okulda akıllı tahtada sunu hazırlamışlar bizi inek yerine koymuş kızlarıda çplk kadın yerine ama bunda hocalar yoktu tabi :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
maşallah maşallah iki dakika da 3 sayfa atlamış hoşbulduk herkeze merabalar ve tebrikler kutlarım başarılarınızın devamını dilerim gençler

.BlueTR

.BlueTR

Üye
konuda tek ikimiz varız işe bak ya :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
biz hocaların yanında ana avrat dalıyoz.okulda akıllı tahtada sunu hazırlamışlar bizi inek yerine koymuş kızlarıda çplk kadın yerine ama bunda hocalar yoktu tabi :D

yapma böle sofi ol biraz :D

bak bizim okulda beden dersi bile kızlarla ayrı :D

--------------- Ekleme ---------------

maşallah maşallah iki dakika da 3 sayfa atlamış hoşbulduk herkeze merabalar ve tebrikler kutlarım başarılarınızın devamını dilerim gençler

teşekkürler abi hızlı ol yetişirsin :D

Üst Alt