Nokia N-Gage ALINIR!! (İstanbul İçi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ares237

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N-Gage ALINIR!! (İstanbul İçi)
Selam arkadaslar,

Nokia N-Gage classic ya QD modelini arıyorum
(Classic tercihimdir).İstanbul içi elden alınacaktır.

Tercihen Kutulu Akse ar ve Kesinlikle Sorunsuz Darbesiz Hasarsız Alınacaktır.

Teklifler Pm'den. Detay belirtiniz (resim, içerik, link vs.)

Wel-Kiej

Wel-Kiej

Üye
Abi pek uğraşma bu konular hakkında ben bununla ilgili yaklaşık 3 -4 konu açtım sonuç çıkmadı :D

cres557

cres557

Üye
adamim işin çok zor allahtan bende war bi n gage classic te bakıyorum keyfime:) bende n gage QD alacam bide yanına classicin 4 tane konu actım ama sonuc alamadım:( bu arada arkadaşlar buradanda söylemiş olayım n gage classicin kutusu cd si kullanım kılawuzu wb ne warsa alınır n gage ile ilgili özellikle orjinal kılıf we kapak:) teşekkürler:)

ares237

Üye
    Konu Sahibi
Abi pek uğraşma bu konular hakkında ben bununla ilgili yaklaşık 3 -4 konu açtım sonuç çıkmadı :D

Hocam daha 10 gun once biri konu acmıs ta satmış.1 ay once bulamayınca pes etmiştim.Bugun bir goz atayım dedım.İnşallah bulunur.Temizse ve herhangi bir hasarı yoksa güzel teklif verecegim.

Wel-Kiej

Wel-Kiej

Üye
Abi ben temiz olmasa bile alıcam o derece bıkmış durumdayım.Aslında farkettiyseniz son aylarda maxicepte en çok aranan telefonlardan biri n-gage.Demek başarısız satışlara sahip olmasına rağmen asılnda gayet başarılı ve güzel bir telefon sayılabilir.

cres557

cres557

Üye
saylblr dgl bence öyle zatn;)

ares237

Üye
    Konu Sahibi
cres557

cres557

Üye
adamim ben bu knuyu çok araştrdm knuyu sana şyle özetlym.nokia 2002d n gage classici çıkardgndaa istedigi satış sewiyesine ulasamamış.nedenlri boyut wb wb.2006 da telafi amaclı QD yi çıkarmış ama oda istenn kdar satmayınca n gage oyunlarını n serisi üzerine dagtp n gage yi öldürmüş.ama bnce salaklık.farkındamısın bilmm n gage de oynadgn oyun kalitesi we zewki şu anda bnce iphonede bile yok.grafik wb tby iphone daha iyi ama bi zahmet 9 sene war arada;) bu telefon farlük tarz meselesi we manyaklıkta denblr bnce.bn telfncudan aldım temiz aldm 2 sene önce orj kapagı yoktu çakma kapak wardı gri.zımparaladım kapagı bembeyaz yaptım.arka kapagada asetat kalemiyle graffiti n gage yazdım 10 nmara oldu:) al herkez 500-1000 lira werp n97 iphone alıo bm telefonu bi çıkarıorm yanlarında alayı fos :D

bugra_5211

bugra_5211

Üye
arkadasım bende classicte var qd var
-classic arzasız orjinal beyaz kapakları var ufak bir kırık var ön kapakta (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )

-qd de arzasıs yan cıtası ve arka kapagı yok istersen foto koyabilir? (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )
ikisinede cok uyguna verebilirim

ares237

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bende classicte var qd var
-classic arzasız orjinal beyaz kapakları var ufak bir kırık var ön kapakta (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )

-qd de arzasıs yan cıtası ve arka kapagı yok istersen foto koyabilir? (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )
ikisinede cok uyguna verebilirim

Yalnız hocam ıstanbul ıcı avrupa yakasından elden alacagım.Siz neredensiniz?

bugra_5211

bugra_5211

Üye
bende bağcılardayım bana uyar

ares237

Üye
    Konu Sahibi
pm attım hocam:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...