Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-dergi yapma programı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39
Üye
Konu Sahibi
E-dergi yapma programı
selam arkdslar ıcınde bulundugum genclık meclısı ıcın bı e-dergi tasarlamam gerekıyor.bunun ıcın bıldıgınız kullandıgınız onerebılecegınız e-dergi yapma programı varmı
Kobra_FighterTR
Üye
E-Kitap Olsa Yardımcı Olurum'da E-Dergi Webmaster'lar Yapabilir PM Atarsan Belli Bir Fiyata Anlaşıp Yaparım Sana
zibidi39
Üye
Konu Sahibi
ucretlı olsa buraya yazmazdım zaten basardım parayı yapardm.hem meclıs ıcın olucak sahsı dergı degıl cıkar amacı gudulmememsı gerekıo kardesım
zibidi39
Üye
Konu Sahibi
eywallah ahmetım allah razı olsun
Revengeful
Emekli Yönetici
Verdigin site reklama giriyor
.BlueTR
Üye
arkadaşım bu konuda 2 hafta ders almıştım fakat benim yöntemim html ile yapılıyor istersen pm at yöntemi yazarım ve öğretirim. ama pekte tecrübeli sayılmam bu arada ücrete gerek yok yayınlamak için ftp server e koy ve sitele bir buton ekle yeter.
arkadaşım bu konuda 2 hafta ders almıştım fakat benim yöntemim html ile yapılıyor istersen pm at yöntemi yazarım ve öğretirim. ama pekte tecrübeli sayılmam bu arada ücrete gerek yok yayınlamak için ftp server e koy ve sitele bir buton ekle yeter.
hmm evet bu aralar biraz dalgınım şu sınavlar felan sıkışıp kaldım bi köşede.
Denetim_Masası
Üye
en iyi dergi .pdf uzantılı olanıdır.. Microsoft Office word programında içeriğini yazarsın ve farklı kaydet deyip pdf dergi olarak çıkarabilirsin.. photoshop ile yanlara arkalara falan resim koyabilirsin.. pdf dergiyi açmak için adobe reader olması gerekli