satio hacklenmiyor (installing root cert) te takılıyo...yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apocalypsepta

Üye
    Konu Sahibi
satio hacklenmiyor (installing root cert) te takılıyo...yardım lütfen
PDA yazılımı sürümü:
1218-9500_R1CA037
1218-9500_R2AK006

Telefon yazılımı sürümü:
1216-3377_R1C014

HelloOx2 v.2.3 yükledim ama installing root cert'e kadar geliyor oradan öteye geçemiyor bilen biri varsa yardım edebilirmi lütfen..Şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

hadi ama satio kullanan ve bu işi becerebilen kimse yokmu
?

AYNA

AYNA

Üye
1216-3377_R1C014 bu sürümde hangisi oluyor?
R2AK006 yı HELLOX kıramıyor malesef yapmadılar.sadece R1CA037 kırabiliyor.Benim kullandığım sürümde R2AK006 kırılamıyor versiyon düşürülerek oluyor ama geri yükseltememekten korktuğum için denemedim ben henüz.Helloxun mail adresini bilsem mail atıcam artık uğraşmıyorlar sanırım..

apocalypsepta

Üye
    Konu Sahibi
ben en son SE sitesinden güncellediydim. tıpkı yukarıdaki gibi yazıyor bnm sürüm hangisi onuda bilmiyorum 3 tane sürümde aynı yukarıda sıraladığım gibi çıkıyor.R2AK006 sürümü kırılıyormuş HelloOx2 V.2.03 var o kırıyor diyorlar ama ben hala hangi sürümdeyim onu tam bilmiyorum ve R1CA037 nasıl geçebilirim mümkünse geçecem çünkü

AYNA

AYNA

Üye
hellox R2AK006 kıramıyor malesef ben denedim bizzat.R1CA037 sürüme neden geçmek istiyorsun eski sürüm o?

SilentOne

SilentOne

Üye
eski sürümde kırılıyormuşş

apocalypsepta

Üye
    Konu Sahibi
hackelnmiyor çünk-ü

AYNA

AYNA

Üye
Keşke hellox R2AK006 yı hacklese..

apocalypsepta

Üye
    Konu Sahibi
R2AK006 yı hackliyormuş zaten forumda yazıyor helloOx2 V.3.2 diye.de bnm yazılım hangisi ben yukarıda yazdım aynen öyle yazıyor telde seninki hangisi ve nerede yazıyor.

AYNA

AYNA

Üye
R2AK006 yı hackliyormuş zaten forumda yazıyor helloOx2 V.3.2 diye.de bnm yazılım hangisi ben yukarıda yazdım aynen öyle yazıyor telde seninki hangisi ve nerede yazıyor.

Kardeş yanlışın var R2AK006 hacklenemiyor hacklenen sürüm R1CA037'dır.Hangi forumda yazıyor?
bak ben sana kanıtlıyayım hacklenemediğini link:
orada UnHackable Satio R2AK006 could be Hacked by downgrade! yazıyor.unhackable hacklenemiyor demek..

bu arada sürüme *#0000# tuşlayarak öğrenebilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt