Bada Yazılımında Flash Desteği

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bada Yazılımında Flash Desteği
Bildiğim Kadarıyla Samsung un Bada Yazılımını Kulloanan 4 Modeli var.
Wave (S8500)5Mp-3g-Wifi-NBada-Cortex A8 1ghz

Wave 2 (S8530) 5mP-cORTEX a8 1GHZ iŞLEMCİ-Wifi-Bada 1.2-3G

Wave723 (S7230E) (5Mp-3G-Wifi-Bada)

Wave 525 (S5250) 3.2Mp-Wifi-Bada

Aklıma 3 Soru Takıldı Cevaplarsanız Sağ Olun.
1)Flash Player Desteği Varmı? (Wifiden Feysbuk videolarını izlemek için)
2)Son 2 Modelin Cpu (işlemcisi) ne kadar? 723- 525
3)Guncelleme Her modelde Oluyormu Yani Wave 525 modelini ALdık Diyelim.
Telefonda Bada 1.0 var bundan 1.2 ye Geçiş Mümkünmü?
Nete Sadece Cepten Takip Edebiliyorum.
Araştır Ara eski Konulara Bak Yazmayın Lütfen Haklısınız ama Bu Konu Benden Sonra Bu Soruları Soran birilerine yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

hsahin4

hsahin4

Üye
Bu soruların cevapları google arkadaşımız verebilir? Sonuçta buna cevap verecek olan arkadaşta google'dan arama yaparak bu bilgilere ulaşacak.

• Beğen
Tepkiler: burakburti
Anußis

Anußis

Üye
Googlesiz bilgilerime dayanarak :)

s8500e bile 1.2 gelmiyor yada gelecek bekletiyorlar... o yüzden o diğer 2 modele önem vereceklerini sanmıyorum

2.youtube videolarını izleyebiliyorsun ancak facede izleyemiyorsun

Güncelleme her modelde oluyor

cezalper

cezalper

Üye
Googlesiz bilgilerime dayanarak :)

s8500e bile 1.2 gelmiyor yada gelecek bekletiyorlar... o yüzden o diğer 2 modele önem vereceklerini sanmıyorum

2.youtube videolarını izleyebiliyorsun ancak facede izleyemiyorsun

Güncelleme her modelde oluyor

Arkadaşım nasıl facebook'ta video izleyemiyoruz ? Cokta güzel bir şekirde izleniyor arkadaşım...

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim bende açmıyor allah allah :d

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Şöyle söylim 8500 wawe ile kendi menüsündeki facebook uygulamasıyla girersen videoları izleyebiliyorsun ancak web tarayıcısı üzerinden facebookta video izleyemiyorsun bu da dolphin web tarayıcısının flash desteğinin 9.1 de olmasından kaynaklanıyor ancak bada 2.0 ile bu yazılımlar yükseltilerek flash desteği tam olarak yüklenecek.

Bada 1.0.2 şu anda orjinal firmware (yazılım) son güncellemesidir.
Bada 1.2.0 ile flash desteğinin geleceğini zannetmiyorum sadece yazılımsal hataların düzeltilmesi ve güncellemesini içerecek sürüm olarak gelicek.
Bada 2.0.0 ne zaman çıkar bunun hakkında bilgi verilmedi 2011 ortaları veya sonlarına doğru bekleniyor.

Sonuç olarak baktığında bada yeni bir işletim sistemi ve geliştiriliyor.Ben şahsen samsungdan bada 2.0 ile güzel bir çıkış bekliyorum.Şu anda telefonumdan memnunum, application (uygulama) olarak bayağı bir geride ancak telefonun sahip olduğu özellikleri diğer telefonlardan üstte. (ip4 ve galaxy dışında)

2. soruna gelince bence samsung wawe ile telefon piyasasında tabiri caizse level atladı.Şahsen wave altındaki hiç bir telefonun donanımsal özelliklerini beğenmiyorum, gerçekten yavaş ve sinir bozucu.Sana önerim wave veya üst modellerini alman.

3. sorun içinde şöyle söyliyeyim bada 1.0 kullanan telefonlar bada 1.2 ye geçmesi muhtemel ancak 2.0 için aynı şeyleri söylemek biraz zor.Telefonun donanımının yeterli olması gerekebilir.Ancak alt modeller içinde sürekli güncelleme yapılıyor sonuçta.

ganster86

Üye
n8 deki gibi flash lite 4 desteği bada os 2.0 gelecek ozaman tüm videolar izlenebilecek.

mezq2

mezq2

Üye
facedeki videolar, facetouch da izleniyor fakat tele indiripte izleyebiliyorsun ama izleniyor sonucta...

cezalper

cezalper

Üye
Yani izleniyor sonuçta :D

İspanyol

İspanyol

Üye
lütfen kendi telefonunda izleyemeyenler arkadaşı yanıltmasın facedende you tube dende rahat rahat video izlersin kardeş tabi kendi uygulamasından teldeki ayrıca büyük bi site olan dailymotion sitesininde ücretsiz olarak samsung appstan indirp izleyebilirsin al bi s8500 kafan rahat olsun bada 1.2 ye de geçerim dersen basit bi şekilde multi loader ile geçebilirsin ben öyle yaptım ama garantide sorun yaşayabilirsin kolay gelsin

VforButterfly

VforButterfly

Üye
1.2 ye geçmeyin gerek yok bir kaç günü kaldı gelicek :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun Tüm Cevaplar için

Anußis

Anußis

Üye
yani şey gibi olsun istiyorum bi ara skyfire vardı tarayıcı onunla x6da tıklayıp loading falan diyip izliyorduk .d

işte bu dolpinede bunu yapsınlar tak diye açıp izleyelim

cezalper

cezalper

Üye
Olur olur bada daha yeni onuda yaparlar :D

Anußis

Anußis

Üye
umuyorum ancak bi flash için güzelim wave2mden vazgeçecek degilim .d

hsahin4

hsahin4

Üye
Skyfire isimli bi tarayıcı var. Android kullanıcısı olduğum dönemlerde kullanmıştım. İnşallah samsungapps'te skyfire görürüz. Şu an sadece Iphone ve Android sürümleri var ama bu gidişle Bada içinde bir sürüm çıkaracaklar.
Aynı PC.de izler gibi flash videolarını izleyebiliyorsunuz. Mükemmel bir browser. 30 TL bile olsa yine de alacam.

mcser

Üye

burada nfc desteği yani nfc çipi buda bizim telefonlarımızda bulunmadığından önceki wavelere 2.0 gelmeyecek bence.

muhbar

muhbar

Üye
bada hiç bir zaman flash destekli olmayacak ,bilginize... Flash lite de takılıp kalacak