Bada Yazılımında Flash Desteği

Sponsorlu Bağlantılar

cezalper

cezalper

Üye
bada hiç bir zaman flash destekli olmayacak ,bilginize... Flash lite de takılıp kalacak

Sanki samsungun yöneticisisinde konuşuyorsun...Nerden biliyorsun olmayacağını medyum değilsin ya ?

huseyin_uni

Üye
slm ya benim telefonum wave 723 ben şimdi hiçbir türlü telefonumdan internete girip herhangi bir video yu izleyemiyecek miyim????

sooprcow

Üye
you tubeden istedigini izlersin faceden de bazi videolari izilersin o kadr

gokturk4343

Üye
Herkese merhaba dün samsung'a e-mail yazdım flash player desteği için bugün aradılar. wave 2 için üzerinde gelen flash playerden başka bir desteklerinin olmadığını bundan sonrada olmayacağını söylediler ayrıca harici bir flash player yüklendiğinde cihazın garanti kapsamı dışında kalacağını söylediler. Bu telefonu aldığıma çok pişman oldum almayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle almayın. Ya nokia n8 yana andiroit işletim sistemi olan başka bir telefon alın bu telefon beş para etmez teknik özellikler süper ama yazılım desteği olmadıktan sonra hiö bir işe yaramıyor. İnternete girip video bile izleyemedikten sonra ben bu telefona neden 900 lira para verdim . Yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum.

Starsley

Yazık...

soserious

Üye
  • Beğen
Tepkiler: grafikeer

sooprcow

Üye
wave 723 war bnde dizihd.com a giriyorum reklami geç felan diyorum ama video beklememe ragmen acılmıor.

sinan_apache

Üye
ben mukemmel sekılde izlıyorum youtub ve face de daha bi prob yasamadım..mukemmel wave 2.

5800 attım wave kullanıyom

u_cosar

u_cosar

Üye
Bu soruların cevapları google arkadaşımız verebilir? Sonuçta buna cevap verecek olan arkadaşta google'dan arama yaparak bu bilgilere ulaşacak.
Aynen öle bilgin adam Google amca :D:allalla:

mavrick

mavrick

Üye
bada hiç bir zaman flash destekli olmayacak ,bilginize... Flash lite de takılıp kalacak

:kop:flash lite yokki badada adobenin orginal 9.1 bilmem nolu versiyonu var neden az video oynatiyor zannediyosunuz ,flash lite 4.0 gelecek bada 2.0yle mayista yada haziranda o da adobe player 10.1 ve 10.2 desteklicek,hem soyle bir gercek var yeni olan hersey cekicidir bada en yeni sistem ve developerlar badaya pro yaziyorlar,symbian ne kadar duserse diger oslarin degeri artacak bunu nokia bilerek windowsu secti,badali cihaz bir cogalsa bakin o zman bada kac kat buyuyor

• Beğen
Tepkiler: nescafe656 ve Silinen Üye 781071
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
siz genede wave 2den şaşmayın çünkü flash player 10.1 10.2 desteği 1 ghz altındaki cihazlara gelmeyeceği söyleniyor ..zannedersem sistem yükünden dolayı

mavrick

mavrick

Üye
silver021

silver021

Üye
Asi genc adli arkadasimizin dedigi son derece yanlis. nokia n8 vede c7 680 mhz gibi bi islemci kullanior ancak flash 10.1 i kullanabiorlar. sen bu kaniya nerden vardin ?

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
Asi genc adli arkadasimizin dedigi son derece yanlis. nokia n8 vede c7 680 mhz gibi bi islemci kullanior ancak flash 10.1 i kullanabiorlar. sen bu kaniya nerden vardin ?
n8 ve c7 de flash litle 4 desteği var diye biliyorum buda her videoyu açmıyor . 10.1 androidde var sanırım şuan .sistem yükü konusuna gelince bu benim tahminim.çünkü de film netten film izlerken pc biraz kasılıyor demekki flash player fazla sistem kaynağı tüketiyor diye düşündüm ..

mhmmtylmz

mhmmtylmz

Üye
Ben wave ıı (8530) kullanıcısıyım telefonda var olan facebook programı ile videoların çoğunu izliyorum bazen hata veriyor nedenini anlamadım. Youtube ve dailymotion da sorunsuz izlenebiliyor videolar...

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
Ben wave ıı (8530) kullanıcısıyım telefonda var olan facebook programı ile videoların çoğunu izliyorum bazen hata veriyor nedenini anlamadım. Youtube ve dailymotion da sorunsuz izlenebiliyor videolar...
facebookta youtube tabanlı videoları sorunsuz oynatıyor diger başka sitelerden paylaşılan videoları oynatmaya bilir

selo333

Üye
Arkadaşlar ben de wave 2 var dediğiniz gibi telefon her videoyu açmıyor.Telefonu kurcalarken tarayıcı ayarlarında tercihler bölümünde flash'ı yürüt diye bir seçenek gördüm ve bunu aktifleştirdikten sonra bazı videolar bozukta olsa açılmaya başladı.Videoları bozuk göstermesinin sebebi sanırsam flash versiyonunun düşük olması.Eğer samsung flash yazılımını yükseltirse açamayacağımız video kalmaz die düşünüyorum.:hmmm

silver021

silver021

Üye
aslinda facebooku samsung appstende gayet rahat güncelleştirebildik samsungun dolphin tarayicisinida güncelleme imkanimiz olsa keşke. belkide böyle bir imkaninizda vardir bi bada os 2de flash gelicek die bu kadar beklemezdik. bada su an fena saçmaliyor ben bu kaniya vardim yani.

grafikeer

grafikeer

Üye
Rebel canın sıkılıyorsa gel 2el tavla atak :aha:

Bu sırada ben cok rahat dizi izliyorum telden. Eger dizileri netten izleyen ve ozellikle telden izlemek isteyen varsa dizihd.com öneririm..

Valla tesadüfen gördüm mesajını, teşekkür ederim bu site iş yapar :) sağol patron...