N8 ekranın da sorunmu var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
N8 ekranın da sorunmu var
Arkdaslar gecende bır baslık acmıstım..benm tlı camında yanı ıcınde degl dıs kısmında beyaz ekranda bellı olan nokta pul gıbı parlayan noktalar var..her tarafında..bunlar algılayıcımıdır?ölü pıksel degl..htc lerde gözuken ekran noktaları gıbı.ama bı ekran ısıgında beyaz ekranda bellı oluyor..bılıgsayar kesımlı sankı hertarafta yerleşmıs..n8 olan arkdaslar ıneternete gırerken beyaz ekran gelıyor sız bı gırıp bakarmısınız..dıkkatlıce ekrana bakın göreceksınız..kucuk sım gıbı parlayan noktaları..yoksa sadece bendemı var..ya hata desek bır ıkı tane olur ama bu ekranın dokunulan her yernde

Uruloki

Uruloki

Üye
kapasitif ekranın algılayıcı onlar bilgisayar kesimi demişsin dikkat et belli çizikler var yine düz hizada çizilmiş

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
sim gibi parlayan noktalar nerde ya :hmmm

mathman20

Üye
Arkdaslar gecende bır baslık acmıstım..benm tlı camında yanı ıcınde degl dıs kısmında beyaz ekranda bellı olan nokta pul gıbı parlayan noktalar var..her tarafında..bunlar algılayıcımıdır?ölü pıksel degl..htc lerde gözuken ekran noktaları gıbı.ama bı ekran ısıgında beyaz ekranda bellı oluyor..bılıgsayar kesımlı sankı hertarafta yerleşmıs..n8 olan arkdaslar ıneternete gırerken beyaz ekran gelıyor sız bı gırıp bakarmısınız..dıkkatlıce ekrana bakın göreceksınız..kucuk sım gıbı parlayan noktaları..yoksa sadece bendemı var..ya hata desek bır ıkı tane olur ama bu ekranın dokunulan her yernde

Bahsettiğiniz noktalar tüm dokunmatik telefonlarda olan algılayıcılardır.5800 larda da dikkatli bakarsanız söylediğiniz noktaları görebilirsiniz.Bu bir sorun değil.

kolera87

Üye
bende de var ekranda küçük parlak noktalar 5800 da da vardı ondada ekranı ışığa tutunca belli oluyodu neyse allahtan algılayıcılarmış

pRime.

pRime.

Üye
Bahsettiğiniz noktalar tüm dokunmatik telefonlarda olan algılayıcılardır.5800 larda da dikkatli bakarsanız söylediğiniz noktaları görebilirsiniz.Bu bir sorun değil.

Iphone ve Ipod da yok. Onlarınki farklı teknoloji kullanıyor.

[alikan]

[alikan]

Üye
Ben N8 gümüş ararken bir tane buldum ama öylesine çakma bi turkcell di telefonun kutusunda KVK yazıyodu elime aldım o noktaları gördüm kapalıyken ama çok sırıtıyodu belli aralıklarla sim gibi parlayan satır satır sütun sütun parlak noktalardı bende kıllandım adama dedim ki ben bu telefonu alırım ama KVK yı arayıp imei doğrulatmama izin verirsen KVK evet telefon bizden garantili Paralel ithalat değil derse alırım dedim adam yanaşmadı bahaneler çıkardı al götür sonra kvk ya gösterirsin filan ben burdayım garantisi benim deyince bende vazgeçtim sonra 15 şubeli büyük bi Turkcell den aldım adamların yanında Nokia Türkiyeyi aradım imei sorgulattım kvk yı aradım imei sorgulattım içim rahat etti öyle aldım :) Fakat bu telefonumda o kadar sırıtmıyor hatta nerdeyse hiç seçilmiyor o noktalar ben göremiyorum ama sen şimdi yazınca o telefon aklıma geldi çok sırıtıyodu o telefonda o noktaları görmüştüm yani. Ama arıza filan değildir ekran hassasiyet şeyidir o .

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3136562' Alıntı:
Ben N8 gümüş ararken bir tane buldum ama öylesine çakma bi turkcell di telefonun kutusunda KVK yazıyodu elime aldım o noktaları gördüm kapalıyken ama çok sırıtıyodu belli aralıklarla sim gibi parlayan satır satır sütun sütun parlak noktalardı bende kıllandım adama dedim ki ben bu telefonu alırım ama KVK yı arayıp imei doğrulatmama izin verirsen KVK evet telefon bizden garantili Paralel ithalat değil derse alırım dedim adam yanaşmadı bahaneler çıkardı al götür sonra kvk ya gösterirsin filan ben burdayım garantisi benim deyince bende vazgeçtim sonra 15 şubeli büyük bi Turkcell den aldım adamların yanında Nokia Türkiyeyi aradım imei sorgulattım kvk yı aradım imei sorgulattım içim rahat etti öyle aldım :) Fakat bu telefonumda o kadar sırıtmıyor hatta nerdeyse hiç seçilmiyor o noktalar ben göremiyorum ama sen şimdi yazınca o telefon aklıma geldi çok sırıtıyodu o telefonda o noktaları görmüştüm yani. Ama arıza filan değildir ekran hassasiyet şeyidir o .

kardes ınternete gır:=)beyaz ekran gelıyor ılk basta orda ıyıce bak görurusun:Dtıtız olmayan bırı anlamaz:Dben bıraz delıyım cok yakından bakarım tele:Dondan gördum normalde bırı göremez

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
beyler ben ayikmadim dha ya nerde ben goremorm :D

GrafiXer

GrafiXer

Üye
[alikan];3136562' Alıntı:

arkadaşım herşey hoş güzelde neden benim imzamı izinsiz alıyorsun ! çalıyorsun bunu anlamış değilim kocaman GarfiXer yazıyor :nono:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:kop: zuhaa :D:D: adamin ncki yazior harbiden de (c)alinti olmus :ehe

intoman

intoman

Üye

ekranındaki koruyucu jelatin duruyor mu ??

Uruloki

Uruloki

Üye
soc-doom senin gözler bozuk şampiyon :D

Uruloki

Uruloki

Üye
diyon ya bende simler yok diye iyice sil ekranı ve ışığa tut ekran kapalıyken görürsün ben ilk açarken gördüm onları shop ta ama o zaman fena parlıyorlardı cilalıydı sanki ekran

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
heeee :D zarari yoksa simler kalsin :D ya bende bi ara gordumde bzim salondaki masaortusu simli bole ondan bulasmistir dedim :DD: :D :D:D:D: D :D:D: D

Uruloki

Uruloki

Üye
ondandır ondan merak etme

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:kop:

intoman

intoman

Üye
bnm sdce ekranda duruor dostum noldu

bence dediğin noktalar jelatinden kaynaklanıyor telefonla konuşurken yüzüne tutuyorsun cildindeki yağ jelatine bulaşınca öyle olur fazla dert etme ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt