N8 ekranın da sorunmu var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bence dediğin noktalar jelatinden kaynaklanıyor telefonla konuşurken yüzüne tutuyorsun cildindeki yağ jelatine bulaşınca öyle olur fazla dert etme ..

wla gorunmuorki noktalar bi kere parlayan bise gormustum oda masa ortusunun simiydi asnirim :D

Uruloki

Uruloki

Üye
yok soc-doom ekranı iyice sil hiç leke olmasın sonra ekranı kapat yani ekran koruyucu filan olmasıaz ışığa doğru çevir belli oluyor

[alikan]

[alikan]

Üye
arkadaşım herşey hoş güzelde neden benim imzamı izinsiz alıyorsun ! çalıyorsun bunu anlamış değilim kocaman GarfiXer yazıyor :nono:

Ya adamım ben hiç dikkat etmemişim resmin özel imzan olduğuna isme filan dikkat etmedim N8 in kendi telefonu için yayınladığı bi resim sandım hoşuma gitti arakladım :) Kusura bamya kaldırdım ^^

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
braz bisler gordum ama o mu blmiorum :D sorun yok ya ben jelatni kaldrmicam kalsin braz daha ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
korkma bişe olmaz benim ki 2 metreden fayans zemine düştü ekranın üzerine bide taş mübarek bişe olmuyor hatta alay ediyom bazı arkilerle çizildimi siliyom geçiyo

vito andolini

vito andolini

Üye
bulunma eki olan de bitişik yazılır;))) ben de gördüm fakat bana sanki daha teknolojik geldi..

Anußis

Anußis

Üye
telefonu satmayı düşünüyordum 1aydır kullanıyorum onları görmedim dün gece gördüm :D kafayı yedim resmen telefon mu bozuldu sandım aman aman neyseki algılayıcıymıs oh be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt