karazeybek_43
Üye
Samsung Jet Spot Telefon Hakkında...
Merhaba Arkadaşlar
Sahibinden.com dan Samsung S8000 Jet Spot Cep telefonu baktım çok hoşuma gitti Fiyatıda 300 Tl civarında Almak istiyorum ama güvenemiyorum bu konuda sizlerden yardım istiyorum daha önce spot telefon alan arkadaşlar Telefonlara kayıtlı diyolar satıcılar vede Bütün özellikleri Orjinal i ile aynı deniliyor. Benim aradığım özellikler 5 Mp Flashlı Kamera Wifi Dokunmatik Ekran Tam bu özelliklere göre uygun fiyata bu spot telefonu buldum ama güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Sahibinden.com dan Samsung S8000 Jet Spot Cep telefonu baktım çok hoşuma gitti Fiyatıda 300 Tl civarında Almak istiyorum ama güvenemiyorum bu konuda sizlerden yardım istiyorum daha önce spot telefon alan arkadaşlar Telefonlara kayıtlı diyolar satıcılar vede Bütün özellikleri Orjinal i ile aynı deniliyor. Benim aradığım özellikler 5 Mp Flashlı Kamera Wifi Dokunmatik Ekran Tam bu özelliklere göre uygun fiyata bu spot telefonu buldum ama güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
ben sana söyleyim.Orjinalden tek farkı kutusu yok ve garantisi yok.Zaten alacağın telefon dokunmatik.Bozulsa bozulsa ekrani bozulacak yani dokunmatiği.E servisde(garanti) zaten onu kullanici hatasi deyip yapmıyor
.Velhasıl kelam Çalıntı imei ile çalışıyor bu telefonlar.Ama sakin korkma telefonumu kapatırlar diye.MCK ya kayıtlı imeiler
Her türlü özelliği Orj. ile aynı.Fw yüklemesi java yüklemesi,oyun yüklemesi vs.vs.vs sıkıntı yaşamazsin. Yani anlayacağın Hiç bir fark yok Alıp kullanmani öneririm. Jünkü senin o s8000 jet dediğinin orj. 700-750 tl civarinda olmasi lazim.Kaçırma hacii.