Samsung Jet Spot Telefon Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

karazeybek_43

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Jet Spot Telefon Hakkında...
Merhaba Arkadaşlar

Sahibinden.com dan Samsung S8000 Jet Spot Cep telefonu baktım çok hoşuma gitti Fiyatıda 300 Tl civarında Almak istiyorum ama güvenemiyorum bu konuda sizlerden yardım istiyorum daha önce spot telefon alan arkadaşlar Telefonlara kayıtlı diyolar satıcılar vede Bütün özellikleri Orjinal i ile aynı deniliyor. Benim aradığım özellikler 5 Mp Flashlı Kamera Wifi Dokunmatik Ekran Tam bu özelliklere göre uygun fiyata bu spot telefonu buldum ama güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ?

karazeybek_43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu ?

mkeles84

Üye
aynı fiyata kardeşim almıştı spot, biyerinde arıza çıkmış daha 2. günden. götürmüş adam artık 2. el demiş, yerine smasung monte vermiş, ödeşelim demiş utanmadan. işte o samsung s5620 monte de bende şimdi...
sağlam yerse sen kararını ver

layore

Üye
bende var kullanıorum süper. tek sorun imei onuda atyolar hemen ;)

atismogulant

Üye
sıkıntı yok,toplama olmasın yeter.

yarasa19

Üye
Bende almayı düşünüyorum bir arkadaşım 260 tl ye almış..ama benim teerddütlerim var. bu imei olayını tam anlamadım...tam olarak nasıl yapıyolar .sonradan sorun yaşarmıyım..yardımcı olurmusunuz

Yigit315

Yigit315

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Sahibinden.com dan Samsung S8000 Jet Spot Cep telefonu baktım çok hoşuma gitti Fiyatıda 300 Tl civarında Almak istiyorum ama güvenemiyorum bu konuda sizlerden yardım istiyorum daha önce spot telefon alan arkadaşlar Telefonlara kayıtlı diyolar satıcılar vede Bütün özellikleri Orjinal i ile aynı deniliyor. Benim aradığım özellikler 5 Mp Flashlı Kamera Wifi Dokunmatik Ekran Tam bu özelliklere göre uygun fiyata bu spot telefonu buldum ama güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ?

kardeş bende 290 tl ye Monte aldim.Bendekide Spot.Hiçbir eksiği yok.Ayni zamanda problemide yok:oke:ben sana söyleyim.Orjinalden tek farkı kutusu yok ve garantisi yok.Zaten alacağın telefon dokunmatik.Bozulsa bozulsa ekrani bozulacak yani dokunmatiği.E servisde(garanti) zaten onu kullanici hatasi deyip yapmıyor:off:.Velhasıl kelam Çalıntı imei ile çalışıyor bu telefonlar.Ama sakin korkma telefonumu kapatırlar diye.MCK ya kayıtlı imeiler:eheHer türlü özelliği Orj. ile aynı.Fw yüklemesi java yüklemesi,oyun yüklemesi vs.vs.vs sıkıntı yaşamazsin. Yani anlayacağın Hiç bir fark yok Alıp kullanmani öneririm. Jünkü senin o s8000 jet dediğinin orj. 700-750 tl civarinda olmasi lazim.Kaçırma hacii. :aha::aha::aha:

pek1

Üye
Arkadaşlar bende Aynen Samsung Jet 8000 Alıcam ; Kimileri Diyor Çin Malı Telefonlardır Sağlam Değildir.. Alacaktım Kararımı Değiştirdiler. Ne yapayım Sizce Bilgi Verir misiniz..?

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
iyi günler arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce samsung jet beyaz aldım 260 tl. çok memnunum hiçbir sorunu yok. ayrıca telefonun en sevdiğim yöneri divx xvid vod açabilmesi yani normal pcden izlediğim filmleri formatını değiştirmeden küçültmeden atıp sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorum. ekran çüzünürlüğü muhteşem küp menü çok güzel benim dvd vcd yok film atıyorum telefona tv kablosunu bağlıyorum dev ekran tvden süper kaliteyle izliyorum yani diyecek laf bulamıyorum tabi daha güzelleri de var ama o fiyata bence en iyi telefon. ayrıca size önerim beyaz renkli olanı alın derim renk ve parlaklık süper siyah renk çok sade dandik duruyor ama beyaz olanı tam bir karizma. ayrıca resim ve video kalitesi de olağanüstü...

Üst Alt