N95 8gb güncelleme YARDIM !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askiimmm

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb güncelleme YARDIM !!
N95 8gb ımda v30.0.018 yüklü ve güncelleştirme yapamıyorum, en son telefonu hacklemiştim 1 seneden fazla oldu onada, belkide ondan kaynaklı ama hiçbi fikrim yok nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

venusutarit

venusutarit

Üye
Ne hata alıyorsun arkadaş
Ne ile güncellemeye çalışıyorsun
Pc suit mi ovi mi ikisinide dene

askiimmm

Üye
    Konu Sahibi
pc suite direkt güncellemedi zaten, dedi artık desteklemiyorum güncellemeyi :) ovi yi yükledim olmadı, sonra nokia software updater i yükledim o da aynı şekilde yüklemeye başlarken bağlantı kesildi deyip yüklemeyi durduruyor.. bi türlü çözemedim sorunu... kameranın kalitesi düşmeye başladı, makina hantallaştı birazda artık güncellemem şart, lütfen yardım edin

askiimmm

Üye
    Konu Sahibi
gnclllllllll

seb

Üye
en son v35 çıktı
güncelleme için nss programını indirip pc ye kur

telefonu pc suite modunda bağla
nss programında büyütece ardından tıkla telefon resmine tıkla sonra sağda scan a bas
teli bulduktan sonra en sağda product kodu felan var enable kutusunu içaretleyip
0550370 bu kodu yapıştırın ve write düğmesine basın
bunları yaptıktan sonra nokia updater ile güncelleyin

venusutarit

venusutarit

Üye
pc suite direkt güncellemedi zaten, dedi artık desteklemiyorum güncellemeyi :) ovi yi yükledim olmadı, sonra nokia software updater i yükledim o da aynı şekilde yüklemeye başlarken bağlantı kesildi deyip yüklemeyi durduruyor.. bi türlü çözemedim sorunu... kameranın kalitesi düşmeye başladı, makina hantallaştı birazda artık güncellemem şart, lütfen yardım edin
Önce tel kapalıyken * 3 arama tuşu bu üçüne aynı anda basılı iken power tuşuna 10 sn kadar basarak aç teli kendini formatlasın sonra tekrar dene

askiimmm

Üye
    Konu Sahibi
Önce tel kapalıyken * 3 arama tuşu bu üçüne aynı anda basılı iken power tuşuna 10 sn kadar basarak aç teli kendini formatlasın sonra tekrar dene

tşk ederim işime yaradı hallettim sorunu sağol :heyo::yuru:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt