Cep Telefonu Alacağım Önerileriz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Alacağım Önerileriz ?
herkese Merhaba;
Ben yeni telefon alacağım fakat uzun süredir cep telefonları ile ilgilenmediğimden sizin görüşlerinizi almak istedim.
İstediğim özellikler;
*Dokunmatik, tam klavye veya kızaklı ilk tercihim olabilir
*2mp veya üstü kamere
*navigasyon ve maps araçları kullanabilme
*pc suite ile telefonu modem olarak kullanıp notebookta nette girebilme
*hızlı ve rahat nette girebilme
*java programlarını desteklemesi
fiyat aralığı ise 250-330 civari bir cihaz arıyorum...
Şu an aklımda olan cihazlar ise Nokia5230, Nokia5228, C3 ve E63 falan ama tam bu istediğim özellikleri karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sen 5800 anlatmışın kardeş al bi 5800 her işini görür ama 100 150 daha koyman gerekir :)

power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
5800 dan başka herhangi öneride bulunabilecek ve fkrini söyleyebilecek var mi ?

pasha14

pasha14

Üye
C3 iyi bir telefon fakat 2 mp kamerası var bildiğim kadarıyla görüntülü konuşma imkanıda yok. Almışken birazda adam akıllı birşey olmalı benim düşüncem bu yönde. Biraz daha para ekle üzerine git adam akıllı birşey al arkadaşım. :oke:

power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
mesela hangi fiyatta adam akıllı ne alabilirm güzel arkadaşım :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 5250 nasıl bir telefon artısı eksiği sizce ne ?

Starsley

5250 alma arkadaşım boş bi telefon özellik falan yok sen zaten o paraya o özelliklerde bulamassın bence biraz daha para ekle 5800 al

power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
peki 5230 nasıl bir telefon sizce ?
ben şu an 5235comes with music, 5230, samsung star wifi, e63 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
peki 5230 nasıl bir telefon sizce ?
ben şu an 5235comes with music, 5230, samsung star wifi, e63 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?
Şanslısın.
Samsung Star Kullandım.(wifi siz Modeli)
Nokia 5230 Kullandım.
5230 Yazılım Olarak 5800 ile Herşeyi Aynı.Ekran Hız Symbian Verisyou vb..
5800 da 3G wifi Var Bunda (5230 da) wifi yok.3.5G var oda Sadece internet için.

Samsung Star 3.2 Mp Kamera 3 inch Ekran 1000 mAh Batarya Güzel ve Çok Çok Hızlı Telefon.Java
Nokia 5230 Güzel Telefon ama Kalın biraz Takoz ve yavaş Kalır sana Samsung Star a Kıyasla
E63 zaten nerdeyse 6 Yıllık Cihaz Ömrü Doldu.Yerine Nokia C3 geldi.Onda ise 3G yok.Wifi var.
C3te Kullandım Güzel ama S40 Yazılım Sıkıntı Olabiliyor

selinn2

selinn2

Üye
samsung star wifi alabilirisin :oke:

pasha14

pasha14

Üye
Telefon fiyatları düşüyor gibi. 1 ay daha bekle bence hem biraz daha para koymaya çalış güzel bir telefon al.

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
5800 almak en doğrusu olur telefonda her ozellik var biraz daha sabır edip almanı tavsiye ederim

power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
5230 alıyorum. Sizin gördüğünüz eksiklikler yada o fiyatta bunu al dediğiniz başka bir cihaz var mi ?

pasha14

pasha14

Üye
5230 alıyorum. Sizin gördüğünüz eksiklikler yada o fiyatta bunu al dediğiniz başka bir cihaz var mi ?

Kardeşim hani hep üzerine biraz daha birşeyler ekle diyordum ya. :D O dedğim işte bu model için çok doğru oluyor. Sana 5230 ve 5800ı karşılaştıracayım bildiğim kadarıyla ;

5230 2mp kamerası var 5800'da ise 3.2 Carl Zeis lens ve flaş var telefon tam 3.2 çekmiyor 3 mp çekiyor ama aradaki 1 mp yi göz önünde bulundurmak gerek.

5230'da görüntülü konuşma imkanı yok 5800da var.

5230 da wireleas yok senin için wirleas büyük avantajlar sağlayacak telefonu güncelleme oviden software'ler indirme ve daha birçok şeye olanak sağlıyor.

Artık karar sana kalmış...

power_viper

power_viper

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hani hep üzerine biraz daha birşeyler ekle diyordum ya. :D O dedğim işte bu model için çok doğru oluyor. Sana 5230 ve 5800ı karşılaştıracayım bildiğim kadarıyla ;

5230 2mp kamerası var 5800'da ise 3.2 Carl Zeis lens ve flaş var telefon tam 3.2 çekmiyor 3 mp çekiyor ama aradaki 1 mp yi göz önünde bulundurmak gerek.

5230'da görüntülü konuşma imkanı yok 5800da var.

5230 da wireleas yok senin için wirleas büyük avantajlar sağlayacak telefonu güncelleme oviden software'ler indirme ve daha birçok şeye olanak sağlıyor.

Artık karar sana kalmış...

hani sen o yorumu yaptın ya kardeş bende gittim 5800 aldım :aha: ama bir kaç sorunum var 4 tane güncelleştirme gösteriyor. güncelle diyorum ama 1 tanesini güncelliyor diğerlerini güncellemiyor. ayrıca yüklemem gereken gerekli programlar var mi ? :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt