Samsung Wave s8500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veev

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave s8500
Bir kere bile ekranın dokunulmamıştır alındığı gün ekran koruyucu ve kılıf takılmıştır hiç bir teknik sorun yoktur 900 Tl düşünüyorum

Emre-45

Emre-45

Üye
Sıfırı 855 TL iken sen nasıl 900 TL istiyorsun anlayamıyorum

veev

Üye
    Konu Sahibi
Nerde 855 Söyle bir tane daha alayım

Emre-45

Emre-45

Üye
Nerde 855 Söyle bir tane daha alayım

Yeni alacağın Wave'n hayırlı olsun.Bak bu konuda senın mesajının altında görülüyor.

veev

Üye
    Konu Sahibi
Senin Aklın nerede ben s8500 diyorum s8530 değil

peace_walker

peace_walker

Üye
Arkadaş senin bu cihazın sıfırından haberin yok galiba.Buyur bir incele o zaman ne diim.750 liralık cihaz için ikinci el olmasına herhangi bir artısı olmamasına rağmen 900 lira demişsiniz.Helal olsun diyecek fazla söz yok doğrusu....

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
S8530 dediğin model Wave II yani Wave'nin çok daha kararlı ve üst modeli bunun fiyatı TeknoSA'da 900 TL iken sen S8500'ün 2. eline 900 TL istiyorsun. İkinci eline en fazla (Şahsi adıma konuşayım) 600 TL vereceğim telefonu (O da en fazla vereceğimdir.) 900'e mi satmaya kalkıyorsun:D Şakacı şey seni :D

Emre-45

Emre-45

Üye
S8530 dediğin model Wave II yani Wave'nin çok daha kararlı ve üst modeli bunun fiyatı TeknoSA'da 900 TL iken sen S8500'ün 2. eline 900 TL istiyorsun. İkinci eline en fazla (Şahsi adıma konuşayım) 600 TL vereceğim telefonu (O da en fazla vereceğimdir.) 900'e mi satmaya kalkıyorsun:D Şakacı şey seni :D
Katılıyorum.. Ben de en fazla 600 derim

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
7 ceddim ticaretci hiçbiriniz bilmiyorsunuz

900 tl olmaz bu 1

600 tl hiç olmaz bu 2

verdiğiniz siteler garantör değillerdir ve herhangi bir gerek donanımsal veya yazılımsal garantiyi dirak satıcı ile muhattap olamazsın buda 3 eğer orada alıyorsun telefon bozulduğunda ya kendin yaptıracaksın yada mücadele vereceksin buda 3

2,el samsung wave in fiyatı en fazla olabilecek en fazla 750 tl idir. ticaretin göbeğindeyim

simabao

simabao

Üye
2,el samsung wave in fiyatı en fazla olabilecek en fazla 750 tl idir. ticaretin göbeğindeyim

Arkadaşım değil 7 ceddin 88 ceddin ticaretin göbeğinde olsanız farketmez. Arkadaşlar doğru söylemiş, fiyat 600 civarı ancak eder. az evvel arattım 718 liraya bile satışı çıktı. Garantör marantör değil muhabbetini anlamam, cihaz yeni mi yeni, garantili mi garantili, gerisi boş.

Sana iyi satışlar bu arada :hmmm

ellinika

Üye
7 ceddim ticaretci hiçbiriniz bilmiyorsunuz

900 tl olmaz bu 1

600 tl hiç olmaz bu 2

verdiğiniz siteler garantör değillerdir ve herhangi bir gerek donanımsal veya yazılımsal garantiyi dirak satıcı ile muhattap olamazsın buda 3 eğer orada alıyorsun telefon bozulduğunda ya kendin yaptıracaksın yada mücadele vereceksin buda 3

sen ve 7 ceddin ticareti bilmiyorsunuz... Gold bilgisayarda sıfırı 770 lira 12 taksitle... ama 770 liralık telefonun ikinci eli 600 olmaz haklısın en fazla 450-500...

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
tartişmaya girmek istemiyorum dikkatlı okuduysanız en fazla 750 tl demişim, öncelliklede ben para veriyorsam verdiğim paranın aldıktan sonrada güvencede beklerim.

eneschad

Üye
arkadaşlar sanal marketlere 750 tl civarı yani bu telefonunda satış fiyatı max 680 olur ve wave 2 ile sakın karıştırmayın
bundaki süper amoled iponede bile olmayan müthüş bir ekranıvardır wave 2 den çok daha iyi anlayacağınız

hakikattt

Üye
ben 550 ye aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt