Harika bir Program RemoteDeskop

Sponsorlu Bağlantılar

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Harika bir Program RemoteDeskop
RemoteDeskop

Bu program şu anda ücretsiz ücretli olmadan indirin Bu program sayesinde bilgisayarın ekranını telefonunzdan görüp kontrol edebiliyorsunuz tek kelimeyle mükemmel!

Önce programı telefonunuza kurun daha sonra açıklamalarda verdiği siteden programı indirip kurun program size ip nizi söylicek ve bunu telefondaki programa girin
(Tabi bunları yapabilmek için hem bilgisayarınızı hemde telefonunuzu wifiye bağlamanız gerekiyor)

mause modundayken kamera tuşuna basarsanız Bilgisayar ekranını telden görmeye başlarsınız :)

bilgisayar için olan programı burdan indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: VforButterfly, Revengeful ve bilal61

Anußis

Anußis

Üye
şimdi kurdum ancak port numarası istiyor ben beceremedim

veev

Üye
Masaüstünü Göremiyorum nasıl yapılacak sadece mause ve klavye özelliğiğ var b control den farkı ne

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Evet masaustunu goremiorm.sanirm 1.2 yle alakali bsy ama pc ekranm tel olacksa 1.0 a donmeye deger. aydinlatrsanz sevinrm

mildew583

mildew583

Üye
masaüstünü görmek için kamera deklanşörüne basın ekranı oynattıkça fare de oynamaya başlayacaktır.ses tuşları ile de ekranı yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz. kolay gelsin :D

srkn0834

srkn0834

Üye
valla bende konu acacaktımki arkadaş benden önce davranmış :) evet oldukça hoş bir program win7 64 bit dede oluyor bcontrol12 den farkı masaüstünü görebiliyor olmak
Pc (Win 7 Ultimate 64 bit )
Telefon jj9 (bada 1.2)

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Ben xp kullanirm tel jj9 Ama goremiorm ekrani

mty29

mty29

Üye
program ücretli olmuş :)

sez00

Üye
bu kadar zor degil yüklemesi.ben kurdum ıp i girdim kamera tusuna bastım calıştı.bu kadar basit.çalıştıramayan arkadasları anlayamıyorum hayret yaaa.....

--------------- Ekleme ---------------

program ücretli falan degil.bilmeden buraya yorum yapma bilader

mty29

mty29

Üye
Bilmemekle alakası yok yanlış programa bakmışım program ücretsiz..

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
gozkmuyr iste win xp tel 1.2 jj9. sadece bcontrl gibi kullanabiliorm ekran gozkmuo

mavrick

mavrick

Üye
kamera tusuna basin menuyu degistirmekicin

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
5 adet eklenti var hic binde ekrani goremiorm kamera tusu sadexe ana ekrana dnduruo xp de yapan varsa soylesn

kingbhl21

kingbhl21

Üye
Pff.. Yine wave 525 yok! Hiç şaşırmadım

mty29

mty29

Üye
Xp de çalışıyor arkadaşım kamere tuşuna tek dokunuşta seçenekler arasında geçiş yapıyorsun kamera tuşuna basılı tutunca program ana ekrana dönüyor. Xp de çalışıyor yani masaüstünü görebiliyorsun.

az1986

az1986

Üye
cok guzel bir program. Programi yapanlara tesekurlerimi sunuyorum ki boyle guzel bir program ucretsiz olarak dagitiliyor.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Olmuo ! pff

furkanosman

furkanosman

Üye
win7 64 bitle tam uyumlu değil arkadaşlar bu program o yüzden tam görünmüyor. 32 bit olanlar da masaüstü tam olarak görünür.. test edildi ..

Üst Alt