Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika bir Program RemoteDeskop
Sponsorlu Bağlantılar
girayhan43
Üye
olmuyor bu ama guzel paylasım
matrax-0052
Üye
Kamera tuşuna basınca ekran görünüyor ama yönlendirme çok kötü mause'u değilde ekranı hareket ettiriyoruz çok zor kullanımı.
evet ekranı hareket ettirme pek olmamış ama pekte bir farkı yok bnce ve bunu daha başlangıç olarak görüyorum programın güncellemesi gelirse yada buna benzer programlar çıkarsa süper olur
evet ekranı hareket ettirme pek olmamış ama pekte bir farkı yok bnce ve bunu daha başlangıç olarak görüyorum programın güncellemesi gelirse yada buna benzer programlar çıkarsa süper olur
Program ücretli olmuş f u l l sürümü varsa buray upload edermisiniz..
nehachuha_9
Üye
arkadaşlar sabahtan bu programla ugraşiyorum tam surum bile aldim am hep ayni sorun var bir kere olsun bu programi çalıştıramadım : bu mesaj veriyor: connection disconnected connektion filed due to timeout . ensure the server is turned on and connecct again
arkadaşlar sabahtan bu programla ugraşiyorum tam surum bile aldim am hep ayni sorun var bir kere olsun bu programi çalıştıramadım : bu mesaj veriyor: connection disconnected connektion filed due to timeout . ensure the server is turned on and connecct again
Kardeş bilgisayar için olan programı yükledinmi?
Yüklediysen o programı çalıştır orda yazanları telefondaki programa yaz
Tabi bu işlemleri yaparken bilgisayarın ve telefonun wifi ye bağlı olması lazım
Bunları yaparsan çalışacaktır