Harika bir Program RemoteDeskop

Sponsorlu Bağlantılar

girayhan43

girayhan43

Üye
olmuyor bu ama guzel paylasım

matrax-0052

Üye
Kamera tuşuna basınca ekran görünüyor ama yönlendirme çok kötü mause'u değilde ekranı hareket ettiriyoruz çok zor kullanımı.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Kamera tuşuna basınca ekran görünüyor ama yönlendirme çok kötü mause'u değilde ekranı hareket ettiriyoruz çok zor kullanımı.

evet ekranı hareket ettirme pek olmamış ama pekte bir farkı yok bnce ve bunu daha başlangıç olarak görüyorum programın güncellemesi gelirse yada buna benzer programlar çıkarsa süper olur:evet:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler

VforButterfly

VforButterfly

Üye
sitedeki Remote desktop programımın bilgisayariniza indireceğiniz programın linki ;

bulamayan arkadaşlar için.

mty29

mty29

Üye
evet ekranı hareket ettirme pek olmamış ama pekte bir farkı yok bnce ve bunu daha başlangıç olarak görüyorum programın güncellemesi gelirse yada buna benzer programlar çıkarsa süper olur:evet:

Buna benzer çok daha başarılı bir program var zaten Easy VNC yalnız Bada 1.2 de çalışıyor.

paganini58

paganini58

Üye
win 7 64 bbit te herşey çalışıyor ekranı filan gördüm arkadaşlar...

silver021

silver021

Üye
remote destcop, bcontrol, snap and go bu telefonlarin uygulamalarindan ve olmazsa olmazlarindan. bu programlar zaten beni bu cihaza bağladi.

ersinucak

Üye
arkadaşlar bluototh ile bağlantı kurma şansımız varmı.

----------Eklendi @ 22:49:39 ---------- Yazıldı @ 22:40:57 ----------

cevabını buldum şuanda desteklemiyor ama üretici çalışmaları yapıyormuş. yakın zamanda bluotooth destekli program çıkarılcakmış...

kerem_guler

Üye
bunun tam tersini yapmaya yarayan bir program var mı acaba bilen var mı ?

by tlo 58

Üye
Bu programın versiyonunu bulabilirmsiniz çok lazım ben diğerini kullanıyorum ama o 60 sn kısıtlı lütfen

----------Eklendi @ 23:44:05 ---------- Yazıldı @ 23:42:59 ----------

Program ücretli olmuş f u l l sürümü varsa buray upload edermisiniz..

nehachuha_9

Üye
arkadaşlar sabahtan bu programla ugraşiyorum tam surum bile aldim am hep ayni sorun var bir kere olsun bu programi çalıştıramadım : bu mesaj veriyor: connection disconnected connektion filed due to timeout . ensure the server is turned on and connecct again

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sabahtan bu programla ugraşiyorum tam surum bile aldim am hep ayni sorun var bir kere olsun bu programi çalıştıramadım : bu mesaj veriyor: connection disconnected connektion filed due to timeout . ensure the server is turned on and connecct again

Kardeş bilgisayar için olan programı yükledinmi?
Yüklediysen o programı çalıştır orda yazanları telefondaki programa yaz
Tabi bu işlemleri yaparken bilgisayarın ve telefonun wifi ye bağlı olması lazım
Bunları yaparsan çalışacaktır

Üst Alt