Daha şimdi keşfettim samsung monte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Daha şimdi keşfettim samsung monte
Arkadaşlar belki biliyorsunuz fakat bilmeyenlerde vardır az önce telefon usb ile bağlıyken farettim telefon usb modunda şarj olabiiyor haberiniz olsun derim :)

touchmylove

Üye
Kardesim bende monte kullanıyorum usb kablosunu bağladım evet şarj oluyor fakat dosyalara ulaşamıyorum yardımcı olursan sevinirim

Paranoya

Paranoya

Üye
Kardesim bende monte kullanıyorum usb kablosunu bağladım evet şarj oluyor fakat dosyalara ulaşamıyorum yardımcı olursan sevinirim

Önce ayarlardan telefon ayarlarına gir sonra bağlantı ayarlarından PC bağlantısına gir '' bağlanınca sor '' kısmını işaretle sonra ayarlardan çık kablayu tekrar bağla seçenekler çıkacak ordan '' yığın depolama '' yı seç . Bu kadar .

touchmylove

Üye
Tesekkür ediyorum kardesim..Peki samsung monte için uygulama oyun program vs. bulabileceğim biryer varmı?

cimili

Üye
arkadaslar bi sorum olucak monteyi usb 'den şarja takınca ekranda bağlantı kuruldu yazısı çıkıyor çıkmasına da telefonun hiçbir yerine girmeye izin vermiyor ayarlarla ilgili bi sorun mu var hepsini denedim olmadı

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaslar bi sorum olucak monteyi usb 'den şarja takınca ekranda bağlantı kuruldu yazısı çıkıyor çıkmasına da telefonun hiçbir yerine girmeye izin vermiyor ayarlarla ilgili bi sorun mu var hepsini denedim olmadı

eğer bu ayarlara ulaşamıyor isen

Paranoya' Alıntı:
Önce ayarlardan telefon ayarlarına gir sonra bağlantı ayarlarından PC bağlantısına gir '' bağlanınca sor '' kısmını işaretle sonra ayarlardan çık kablayu tekrar bağla seçenekler çıkacak ordan '' yığın depolama '' yı seç . Bu kadar .

telefonunu menü açık iken bağla ve asla Kapatma tuşuna basma yani ana ekrana dönme. Menü açık olduğu için işlev yapabileceksin fakat telefonun şarjı da dolacak :)

--------------- Ekleme ---------------

Tesekkür ediyorum kardesim..Peki samsung monte için uygulama oyun program vs. bulabileceğim biryer varmı?

http://www.maxicep.com/samsung/mont...ve-opera-bolt-ucweb-ebuudy-snaptu-426672.html

http://www.maxicep.com/samsung/mont...e-degil-tum-240-400-a-430169.html#post2989012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt