Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha şimdi keşfettim samsung monte
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MyDownLoaD
Üye
Konu Sahibi
Daha şimdi keşfettim samsung monte
Arkadaşlar belki biliyorsunuz fakat bilmeyenlerde vardır az önce telefon usb ile bağlıyken farettim telefon usb modunda şarj olabiiyor haberiniz olsun derim
touchmylove
Üye
Kardesim bende monte kullanıyorum usb kablosunu bağladım evet şarj oluyor fakat dosyalara ulaşamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Önce ayarlardan telefon ayarlarına gir sonra bağlantı ayarlarından PC bağlantısına gir '' bağlanınca sor '' kısmını işaretle sonra ayarlardan çık kablayu tekrar bağla seçenekler çıkacak ordan '' yığın depolama '' yı seç . Bu kadar .
touchmylove
Üye
Tesekkür ediyorum kardesim..Peki samsung monte için uygulama oyun program vs. bulabileceğim biryer varmı?
cimili
Üye
arkadaslar bi sorum olucak monteyi usb 'den şarja takınca ekranda bağlantı kuruldu yazısı çıkıyor çıkmasına da telefonun hiçbir yerine girmeye izin vermiyor ayarlarla ilgili bi sorun mu var hepsini denedim olmadı
arkadaslar bi sorum olucak monteyi usb 'den şarja takınca ekranda bağlantı kuruldu yazısı çıkıyor çıkmasına da telefonun hiçbir yerine girmeye izin vermiyor ayarlarla ilgili bi sorun mu var hepsini denedim olmadı
Önce ayarlardan telefon ayarlarına gir sonra bağlantı ayarlarından PC bağlantısına gir '' bağlanınca sor '' kısmını işaretle sonra ayarlardan çık kablayu tekrar bağla seçenekler çıkacak ordan '' yığın depolama '' yı seç . Bu kadar .
telefonunu menü açık iken bağla ve asla Kapatma tuşuna basma yani ana ekrana dönme. Menü açık olduğu için işlev yapabileceksin fakat telefonun şarjı da dolacak