Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı | Yeni Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

minor5

Üye
arkadaşlar emeğinize sağlık linkteki dosyayı indirdim fakat bunu nasıl kuracağım bu konuda aydınlatırmısınız. teşekkürler

mukoline

mukoline

Üye
Saygılar

sxg750

Üye
teşekkür ederim

rekod

rekod

Üye
niye n79 a ücretsiz lisanslı olan yooooooooooook arkadaşlar telefonu erken aldık diemi böyle son çıkan modellere ücretsiz biz önce aldık suçmu işledik yaaaaani bu mudur durum bir bilen varmı beyler...

moak

Üye
Önemli Not: GPS'e bağlanırken kontör düşmemesi durumu için buraya tıklayınız. YAZMISSIN LİN K YOK BU YAZIDA?

n97men

Üye
Ya arkadaşlar bu direkt telefon hafızasına kuruluyor.
Bunu hafıza kartına yada depo hafızaya kurma şansımız yok mu?
Zaten tel hafızası kuş kadar???

beslenmeciler

beslenmeciler

Üye
Açıkçası arkadaşlar sorularınıza bende cevap verebilmeyi çok isterdm. Fakat bu alanda yeniyim. Bir bilişimciyim. Bazı konularda benimde çalışıp öğrenmem gereken şeyler var. Öncelikle bende birşey sormak istiyorum. Bu ovi maps'in en güncel ve en rahat çalışan haritası bu ise, hiç yeterli olmayan bir harita. En günceli hangisidir yazarsanız sevinirim. Yazılımı kurcalamaya başladım ve burdan tüm bilgilerimi sizlerle paylaşacağım...

bjkdayanc

Üye
sağollllllllllll

05443191851

Üye
nokıa c5-3 model telefonumu nasıl güncellerim bilen varmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

nokia c5-3 interneti duzgun calısmıyor güncellemem gerekiyomus nasıl yapabilirim bilen varmı

errdemm

Üye
nokıa c5-3 model telefonumu nasıl güncellerim bilen varmı acaba

nokia c5-3 interneti duzgun calısmıyor güncellemem gerekiyomus nasıl yapabilirim bilen varmı

arkadaşım ovi suite 'i pc ne yüklüyceksin.Sonra ovi suite programı üzerinden telefonunu dilersin gps haritalrını güncellersin.Ben öyle yaptım dün aldım c5 03 mü hemen güncelledim telefon hızı herşeyi düzeldi..

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
arkadaşlar orjinal maps dosyalarını burda paylaşırmısınız

*hido*

Üye
sadece tümleşik gps seçili olmasına rağmen, ovi maps i çalıştırdığımda telefon ekranında gps simgesiyle birlikte internet bağlantı simgeside çıkıyor. garmin ndrive gibi programlarda bu sorun yok. sebebi nedir?

Bellatricc

Bellatricc

Üye
teşekkürler

MhsN35

Üye
nereye tıklıcaz kntr gitmemesi arkadaşım?

c5alperen

Üye
eski sürüme nasıl döndün enver bey bende yapacam ama bulamadım

bdilek

Üye
Bunu yüklediğimizde sürekli internete bağlı kalması gerekiyor mu?

arma461

Üye
teşekkürler

Bunu yüklediğimizde sürekli internete

punisher72

punisher72

Üye
teşekkürler eline sağlık :)

BigBoss32

Üye
v5 için verilen hotfile linki kırık