Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı | Yeni Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı | Yeni Sürüm
Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için:
S60v3'ler:

S60v5'ler:

Eski sürüm (wk17)
S60v3'ler:
S60v5'ler:

Açıklama: Nokia'nın kendi GPS yazılımıdır. Ücretsiz lisansın geçerli olduğu cihazlar şunlardır:
X6 16GB, X6 32GB, N97, N97 Mini, N86 8MP, E72, E71, E66, E55, E52, C5, 6760S, 6730C, 6720C, 6710 Nav, 5800 XM, 5800 Nav, 5235 CWM, 5230, 2730 Nav

Önemli Not: GPS'e bağlanırken kontör düşmemesi durumu için buraya tıklayınız.

• Beğen
Tepkiler: clow_25, punisher72, demendor ve 34 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

ungood20

ungood20

Üye
teşekkürler

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

AlpReis

AlpReis

Üye
Telefondan güncelledim bu sabah teşekkürler

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler... Arkadaşlar bişey sorucam bunu yukledıkten sonra sag ust kosede telefonun calısma ram ine dair herhangi bi bilgi vermektemı? ben dun yukledım ve yukledıgımden berı ana menuye gırıste uygulamalara gırıste calısma ramını gosterıyor sag ust kosede 1 sanıye kalıyor ve gıdıyor !

unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler..

sabos45

Üye
Çok hızlı ve sorunsuz olarak bağlandığım gprs' e yeni sürümle bir türlü bağlanamadım. Eski sürümde 20 sn de bağlanırdı. Bunda 10 dk bekledim ama yinede bağlanmıyor keşke güncellemeseydim.

enver122

Üye
bende kurdum ancak bağlantı gerçekten kötü yine eski sürüme döndüm.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bu sürümde de bazı bölgelerde sadece sadece anayolları mı gösteriyor

nereharme

nereharme

Üye
Teşekkürler... Arkadaşlar bişey sorucam bunu yukledıkten sonra sag ust kosede telefonun calısma ram ine dair herhangi bi bilgi vermektemı? ben dun yukledım ve yukledıgımden berı ana menuye gırıste uygulamalara gırıste calısma ramını gosterıyor sag ust kosede 1 sanıye kalıyor ve gıdıyor !

O senin dediğin sağ üstte açık mavi şekilde çıkan bilgi bende psilock voxtrack diye arama kaydı yapan bir program var onu yüklediğimde çıkmıştı. Bu programin o soruna sebep olacağını sanmıyorum

hbpgks

hbpgks

Üye
eyvallah kardes bısı sorcem bende 3.03 var 3.04 yuklemıstım uydu sınyalı falan gorunmuyodu ayrıca hıc bağlanamamıstımda yollarda da bı gelısme yoktu 3.06 yı yukledım o oldukca hızlıydı kullanımı rahattı ancak onda da baglanamamıstım ve uydu sınyal gostergesı yoktu gene benım bulundugum konumdaki yanı ilçedeki yollar yokru anca ana yol vardı ilin her sokagını gostermıs ama bu telefondan kaynaklanmaz dımı harıtalar herkeste mı eksık böyle ??? yardımcı olursanız sevınırım... sımdıden tesekkurler..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bısey sorcem bu bilgisayara kurulu nokia photoda mapste bızım ılce falan gozukuyo ama telefondakı harıtalarda yok bunu nası halletcez ???

anyy_ra

Üye
ya arkadaslar son versiyonu yukledim. ben mersin anamurdayım konumum dediğim zaman ankara altındağın haritasını getiriyor bu bana ne iştir anlamadım valla.

caremm

Üye
ya arkadaslar son versiyonu yukledim. ben mersin anamurdayım konumum dediğim zaman ankara altındağın haritasını getiriyor bu bana ne iştir anlamadım valla.

Kardeş ovi maps çalışmıyor ozaman.Çünki çalıştığı anda uyduya bağlanıp senin konumunu direk bulması lazım,bendede eskiden öyle oluyodu sadece ankara çıkıyodu sonradan telimin versiyonunu güncelledim ve ovi mapsı kurdum.her girmemde 2 kuruş düşmeye başladı ama sorunsuz çalışıyodu.Şimdi yine aynısı oldu ve ankarayı gösteriyo sadece.Uyduya bağlanmıyo nasıl düzelteceğimi bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin???

Eski olan sürümü ve ovi ile ilgili herseyi kaldırdım telden sonra bunu tekrardan yükledim ve çalıştı.Kont da düşmedi.Emeğine sağlık kardeşim eyw saolasın program için 2 haftadır uğraşıyodum..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın Reis Bu işlerde ustüne yoq kardeş

nazirhazir

Üye
çok sağol ellerine sağlık 5230 zuma yükledim tşk

shadow warriors

Üye
kardeş harita güncellemesi yapmayı biliyomusun?

sapphire_5800

Üye
Önemli Not: GPS'e bağlanırken kontör düşmemesi durumu için buraya tıklayınız. yazmışsın kardeş ama buraya yerine gelnce hiç bişey olmuyo.bnde bu sorun hala devm edyo naptıysam.kesn çözümü yokmu artk şu kntr gtmeme sorununun.varsada blki senn yöntemde ama onunda linke atma yeri yok işte.tekrar bi düzenlersen sevnrm kardeşim şimdden teşekkr.bşka programları kurmayı denyrm ama ya biyrnde eksk oluyo yada tam uygulamaya grmyo gps.ovinin kndsini bari kullanableym şöyle ücretszce ya

Önemli Not: GPS'e bağlanırken kontör düşmemesi durumu için buraya tıklayınız. yazmışsın kardeş ama buraya yerine gelnce hiç bişey olmuyo.bnde bu sorun hala devm edyo naptıysam.kesn çözümü yokmu artk şu kntr gtmeme sorununun.varsada blki senn yöntemde ama onunda linke atma yeri yok işte.tekrar bi düzenlersen sevnrm kardeşim şimdden teşekkr.bşka programları kurmayı denyrm ama ya biyrnde eksk oluyo yada tam uygulamaya grmyo gps.ovinin kndsini bari kullanableym şöyle ücretszce ya

birde navigasyon yap dediğimde bağlanmıyor.1 saat 2 saat beklememe rağmen.kntr sorunu için birisi orjinalin btn dosyalarnı kldrdm bunu ykledm tkrrdn artk gtmyo yazmş nasıl yapcz bu işi bilen varsa veya tam ayrntsıyla anlatck varsa yardmcı olursa sevnrm

aliunaskeri

Üye
eline saglık

Üst Alt