Ana menüde adı değişmeyen klasörlerinin adını değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
Ana menüde adı değişmeyen klasörlerinin adını değiştirmek
forumda böyle bir konu olmadığını farkettim ve başkalarının yaptığı FW'deki adı değiştirilemeyen klasörlerin isimlerinin nasıl değiştirildiğini anlatıcam

örnek olarak ana menüde varsayılan olarak gps diye bi klasör var ve bunun adı seçenekler düzenleden değiştirilemiyorsa (korumalıysa ) bunu yapmanın yolu

rofs2\private\200113DD\content\XX\matrixmenudata.dtd ? XX = ülke kodu (Türkiye için 14)

notepad ile açtıktan sonra klasörlerin isimlerini göreceksiniz bunları burada değiştirip kaydedip flaşlıcaz

~UnderTaker~ uyarısıyla ekleme yapıyorum bu sadece C6 modlarında olur benim 5800 C6'da bi çok kez denedim

• Beğen
Tepkiler: -efşan, Ozan, hiddendangerous ve 1 kişi daha

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
kardeş teşekkürler ancak.2 farklı V52'de rof2 dosyasında baktım private klasöründe 200113DD adında bir klasör göremedim.

bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
bende bulamıyodum kendim arayarak ama windows aramayla rofs2 içerğini arattır bu dosyanın adını yazarak bi kaç tane bulacaktır sen klasör 14 içindekini editleyecen kendim kaç kere bu şekilde farklı FW'lerde buldum

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
sağolasın şimdi buldum.

bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil işini gördüğüne evindim

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Yararlı bir bilgi

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
Acaba menü'ye yeni bir klasör açıp ona da güzel bir ikon vermek için ne yapmak lazım.Bilgisi olan arkadaşlar varsa...

bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
yeni ikon eklemek için mif dosyasını değiştirmen lazım ki çok çok zor bi mevzu asla bulaşmanı tavsiye etmem (illa yapacaksan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...panis-ekrani-degistirme-garantili-445573.html konusu yardımcı olabilir aslında olmayadabilir )

ama bazı FW'ler var içinde bolca hazır klasör var bu FW içinden şu dosyaları alman gerek
1.matrixmenudata.dtd (rofs2\private\200113DD\content\XX\matrixmenudata.dtd ? XX = ülke kodu (Türkiye için 14)
2.\rofs2\private\200113DD\content\matrixmenudata.xml (ikonları içeren dosyayı tele hangi klasörün hangi ikonu kullanacağını söyleyen dosya
3.\rofs2\Resource\apps\matrixmenudata.mif (ikonları içeren dosya)

sen beğendiğinbir FW'nin bu dosyalarını kendi FW'ne kopyalarsan daha kolay olur yoksa bunları editlemen lazım

DoodLez_06

Üye
rofs2 de böyle bir klasör yok :S aramayı kullandım ama genede bulamadı.
edit:orj v52 modluyorum

PriZm

PriZm

Üye
v52 lerde o klasör olmaz. sadece c6 modlarda olur.

PriZm

PriZm

Üye
Birşey değil:)

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
Teşekkürler!

bbkr630

bbkr630

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
teşekkür ederim.mantıklı.ilk fırsatta deneyeceğim...

DoodLez_06

Üye
peki orj v52 de ne yapıcağız :D

mardok

mardok

Üye
teşekkürler işime yarayacak

--Usta--

--Usta--

Üye
Teşekkürler kardeş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt