Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm:hmmm neden kine

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksizlere bak

greenmile

greenmile

Üye
evet yöneticilere kızdım mert

kızdım ama ceza almama değil adam kollamalarına kızdım bu kadar olmaz ya sanki adama ana avrat küfür etmişiz

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm:hmmm vay arkadaşş

greenmile

greenmile

Üye
konu galatasaray fener davası necooo :D

ama anladım ki hepsi galatasaraylı yöneticilerin :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:(:(

Necmati

Necmati

Üye
hepsi mi ben Ozan abi GS'lı olduğunu biliyodum ama gerisi bilmiyodum vay bee :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
İntifada koyu Fenerli. Ama tarafsız maxide

Necmati

Necmati

Üye
Levent abim taraf tutmaz zate :)

greenmile

greenmile

Üye
hepsi mi ben Ozan abi GS'lı olduğunu biliyodum ama gerisi bilmiyodum vay bee :hmmm

konu takım değil adaletsizlik ben galatasarayla dalga geçtim küçük gördüm ceza mı aldım eyvallah,forumda daha önce adminlik yapan kişi fenerbahçeyle dalga geçmek için konu açmış 2006 yılında ve hala aktif onlara birşey yok arkadaş bu beni sinir ediyor neden eşitlik yok bi galatasaraylı olarak sen söyle yanlışsam yanlışsın diye

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende gördüm o konuyu :ehe

Necmati

Necmati

Üye
konu takım değil adaletsizlik ben galatasarayla dalga geçtim küçük gördüm ceza mı aldım eyvallah,forumda daha önce adminlik yapan kişi fenerbahçeyle dalga geçmek için konu açmış 2006 yılında ve hala aktif onlara birşey yok arkadaş bu beni sinir ediyor neden eşitlik yok bi galatasaraylı olarak sen söyle yanlışsam yanlışsın diye
yorum yapmıyım daha iyi tarafsız kalayım ortada kalmak istemem :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Emin mısın :d:

greenmile

greenmile

Üye
konuda sana laf atanı şikayet et diyorlar ortada konu yok:ehe

mert bu arada senle fenerle az dalga geçmedin görmedik değil imzana bile koymuşsun :):ehe

Necmati

Necmati

Üye
yediremessin Mert :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya ama napim :D bende galatasarayliyim iste :D yonetici değilim tarafsız olmamı bekleme :ehe

Üst Alt