Yeni Uygulama guncellemesi (1 mb) geldi (12 Ocak-N8)

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

arkadaşlar bişey daha fark ettim c7 kullanıyorum e-posta oluşturmada sıkıntı çıkıyodu oluşturmuyodu o hata düzeltilmiş

işte nokia nın da asıl yapmak istediği de buydu bence..tek cihaza tek sürüm yerine ıphone göre biraz daha geniş kitleye aynı sürümle devam etmek..c7-e-7-x7-c6-01 vs cihazlara güncelleme geldikçe otomatikman n8 e de gelmiş olacak:)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
işte nokia nın da asıl yapmak istediği de buydu bence..tek cihaza tek sürüm yerine ıphone göre biraz daha geniş kitleye aynı sürümle devam etmek..c7-e-7-x7-c6-01 vs cihazlara güncelleme geldikçe otomatikman n8 e de gelmiş olacak:)

aynı sistem olduğu için zaten ona ne yaparlarsa öbürlerinede yapılabilir die düşünüorum n8 ,c7 c6-01 e göre bildiğim kadarıyla sadece donanımda üstün sistem aynı olduğu için bütün güncellemeler hepsine aynı anda , aynı güncelleme gelecektir diye düşünüyorum

mc_mfi

Üye
ya ben facebooktan klaviye ile oyun bile oynadım

yol_5858

Üye
Mrb arkadaşlar uyg.günc. 1.0 isteğe bağlı olarak 1086 kb boyutunda listemde yer alıyor fakat
güncelleme başarısız uyarısını alıyorum bilgilerinizi rica ediyorum

ayrıca sosyal uygulamasındada bir hata veriyor başka bir başlıkta paylaştım ama çözüm çıkmadı :(

hotboy_ist

Üye
Mrb arkadaşlar uyg.günc. 1.0 isteğe bağlı olarak 1086 kb boyutunda listemde yer alıyor fakat
güncelleme başarısız uyarısını alıyorum bilgilerinizi rica ediyorum

ayrıca sosyal uygulamasındada bir hata veriyor başka bir başlıkta paylaştım ama çözüm çıkmadı :(

Hocam ben yaptım valla sorun çıkmadı hiç...

yol_5858

Üye
Doğrudur kardeş çoğunda problemsiz tamamlanıyor fakat sosyal ağ aktarıcı çalışmamakta ve güncelleme listesinde uyg güncellemesi olarak yer almakta diğerleri yüklendi sadece o kaldı sosyalde de hata veriyor sonradan face ındırdım ama ekranda anlık iletileri vs. face düşmesini görememek can sıkıcı .

pathfinder001

Üye
Arkadaşlar N8 cihazıma Phoenix aracılığıyla yazılım yüklerken yalnış sürüm yükledim ve şuanda cihazım hiç açılmaz duruma geldi. usb ile bağlantıyı da gerçekleştiremiyorum bu nedenle de Phoenix i kullanarak doğru yazılımı yükleyemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim.

STaT!C

STaT!C

Üye
Arkadaşlar N8 cihazıma Phoenix aracılığıyla yazılım yüklerken yalnış sürüm yükledim ve şuanda cihazım hiç açılmaz duruma geldi. usb ile bağlantıyı da gerçekleştiremiyorum bu nedenle de Phoenix i kullanarak doğru yazılımı yükleyemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim.

Dead phone flash at forumda var.

Üst Alt