Yeni Uygulama guncellemesi (1 mb) geldi (12 Ocak-N8)

Sponsorlu Bağlantılar

koseoglu61

koseoglu61

Üye
ayın 12 sinde bende çıktı ne ise yaşadığını anlamadım anlayan varsa cevap bekliyorum.

ozggurr

ozggurr

Üye
ayın 12 sinde bende çıktı ne ise yaşadığını anlamadım anlayan varsa cevap bekliyorum.

cok acayip bir tarzin var, forumda en az iki kere yazildi, sen hala cevap bekliyorsun madem al sana cevap...

bundan sonra biraz oku millet ne yazmis daha once olur mu...

su yukardaki iki satir yazi umarim birseyler anlatir neyse... tekrarliyorum:

Bu guncelleme uygulamalarin daha duzenli calismasi icin gelen bir guncelleme.. Benim dikkatimi ceken guncellemeden once ana ekranimda arama sihirbazi widgeti varken guncellemeden sonra widget kayboldu (silinmedi sadece ana ekrandan kalkti).. Widgeti ana ekrana tekrar koymak durumunda kaldim...

En azindan "arama" ile ilgili bir duzenleme oldugu kesin diyebiliriz...

Bu arada neyi duzenledi bu gunceleme diyenler icin geliyor:

-kamera uygulamasinin acilma ve fotograf cekimi hizi artmis
-ana ekranlar arasi gecisler daha seri ve yumusak
-theme effectler daha seri
-sensorlerin tepki verme suresi azalmis, yatay moddan dikey moda gecis hizlanmis
-sanal klavye daha duyarli
-ovi store biraz daha hizli yukleniyor
-resimler daha hizli yukleniyor
-rehber listesi asagi yukari daha hizli surukleniyor
-telefonun acilma suresi hizlanmis
-ovi haritalarda coklu dokunma ile yapilan zoom daha hizli ve akici
-hard resetten sonra kaybolan arama widgeti geri gelmis
-web sayfalari daha hizli aciliyor (3G kullanicilari tarafindan onaylandi)
-bluetooth kulaklik ve bluetooth mouse takildiginda kulaklikta yasanan anlik ses kesilme sorunu ortadan kalkmis, mouse daha seri kullanilabiliyor... (YENI KESFETTIM)

1 mb ile adamlar dunyalari verecek degillerdi bize... bu da guzel olmus ama....

bu arada dergi ve gazetelerde iki benzer fotograf verip arasindaki 7 farki bulmamizi isteyen bulmacalari cozmekte zorlanan arkadaslar bu tur guncellemerdeki degisiklikleri de farkedemeyebilirler...

Bunu da buraya not etmis olalim...

arkee

arkee

Üye
ya bu uygulama guncellemeyi yukledikten sonra önceden kurdugum programları kuramıyoum n8 mod v3 internet radio hyperx %100 camera vs vs güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı dasya yüklenemez hatas ı aldım imzaladım gene olmuyor varmı başka benim gibi böyle uyarı alan?
sertifika ayarların degısmıs olabılıronları duzenle uygulama yonetıcısınden uygulama ayarlarını bak sadece ımzalı mı yoksa tumu mu secılı tumu secılı olmalı lazım ınternet kontrolu kapalı olmalı onları kanotrol et

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sanırım tüm symbian^3 lere geldi bu c7 kullanıorum 2gün önce yükledim bende

erquin

erquin

Üye
Bu uygulama güncellemesi ne getirdiki bilen var mı ?

sertifika ayarların degısmıs olabılıronları duzenle uygulama yonetıcısınden uygulama ayarlarını bak sadece ımzalı mı yoksa tumu mu secılı tumu secılı olmalı lazım ınternet kontrolu kapalı olmalı onları kanotrol et

yok dosTUM ONLAR AYNI bak n8 mod yüklüydü bi özelliğini kapatıp geri yüklicektim dediğim hatayı verdi

jaga

Üye
arkadaslar bu guncelleme bana cıktı ve evde yukler ken wlan kulanırken elektirik ler kesildi yukleme iptal oldu net gittiyi için ve suan yukleme cıkmıyor we yuklenen dosyaların içinde iptal edildi yazıyor bu guncellemeyi tekrar yukleme sansın warmı yardımcı olursanız sevinirim

ozggurr

ozggurr

Üye
-bluetooth kulaklik ve bluetooth mouse AYNI ANDA takildiginda kulaklikta yasanan anlik ses kesilme sorunu ortadan kalkmis, mouse daha seri kullanilabiliyor... (YENI KESFETTIM)

borasezer

borasezer

Üye
daha önce bi yükleme yapmıştım düzel temalar vardı
şimdi bu dediğiniz güncellemeyi yükleyince eski temam gitti temalara baktım yok
sizdede böyle bişey oldumu

ozggurr

ozggurr

Üye
daha önce bi yükleme yapmıştım düzel temalar vardı
şimdi bu dediğiniz güncellemeyi yükleyince eski temam gitti temalara baktım yok
sizdede böyle bişey oldumu

bende eski temalar yerinde duruyor.

borasezer

borasezer

Üye
bende eski temalar yerinde duruyor.
üncellemeyi evde yükleyip daha sonra işyerindeki bilgisayarıma usb den takıp şarz ederken bakmıştım tema mavi fon yeşil ot resmi olmuştu temalara girip baktığımda özükmüyoru eski yüklü olan temalar ama usb den çıkarınca eski temalar geri gerdi ekran temasıda ilginç:aha:

ayasin

Üye
ya arakdaşlar geçen gün bende güncellemeyi gördü yüklerken biraz fazla sürünce bende iptal ettim şuan güncelleme geçmişinde iptal edildi diye gözüküyor onu tekrar nasıl yüklüyebilirim acaba :(

oviahmetovi

Üye
ya arakdaşlar geçen gün bende güncellemeyi gördü yüklerken biraz fazla sürünce bende iptal ettim şuan güncelleme geçmişinde iptal edildi diye gözüküyor onu tekrar nasıl yüklüyebilirim acaba :(
bendede aynısı oldu ama yüklendi heralde değişiklikleri farkettim gerçekten dahada hızlandı.

ayasin

Üye
bende hiç bi değişiklik olmadı :( yokmu bunun çaresini bilen

halis18

halis18

Üye
Hızlandığı kesin...
ben bu güncellemeden sonra kendi tarayıcısı ile.
farklı bir forumdan vip üyelik ile 700 mblik avi filmi indirmeye başlatıp...
film izledim hiçbir sıkıntı olmadı...
bir yandan filmi izletiyor diğer yardan download ediyor...,
ne bi kasma oldu ne bir kapanma yada reset
telefonu anlamak için gerçekten cok karıştırmak gerekiyor...
daha sonra 8 tane filmi ard ard sıraladım ve indirmeye başladı...
indirilen öğeler arasında geçiş flan bir filimden diğeri geçişler taş çatlasın 3sn falan sürdü...
bir video çekmeyi düşünüyorum bu konuda...
güzel bi kamera temin edebilirsem videoya alıcam...

ayasin

Üye
ben güncellemeyi yapamıyorum ki sorun orda yukarıda yazmıştım

sabera

Üye
Arkadaşlar N8-00 Cihaz Yazılımı olarak görülüyor güncelleme listesinde fakat bilgisayardan güncelle diyor. Bilgisayardan bakınca da son sürüm olarak görünüyor ne yapmalıyım

halis18

halis18

Üye
Arkadaşlar N8-00 Cihaz Yazılımı olarak görülüyor güncelleme listesinde fakat bilgisayardan güncelle diyor. Bilgisayardan bakınca da son sürüm olarak görünüyor ne yapmalıyım

cihaz güncelleme menüsünde gördüğün güncelleme cihazın şuanki güncellemesidir....
orada bir sıkıntı yoktur....
şimdilik birşey yapmamanını öneririm...
yeni versiyonun eli kulağındadır...
aynı versiyonu yeniden yüklemek için pc suite kullanman lazım...
cihaz güncellemeleri her zaman pc suiteden...
uygulama güncellemeleri ise telefon üzerinden yapılır....

apobaba1234

apobaba1234

Üye
arkadaşlar bişey daha fark ettim c7 kullanıyorum e-posta oluşturmada sıkıntı çıkıyodu oluşturmuyodu o hata düzeltilmiş

Üst Alt