İnternetim çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarph35

sarph35

Üye
    Konu Sahibi
İnternetim çok yavaş
İyi günler. Nokiamı satıp waveimi alma nedenim geniş ve dokunmatik ekranlı yeni nesil bir telefonla internete girmekti. İpod touch kullanırken bu çok zevkli ve işe yarar bir şeydi. Bu yüzden Hattımı 1gblık internete geçirdim ve wave'i aldım. Ama ne hattımdan girerken nede wi-fi ile girerken internetim hızlı değil. inanılmaz yavaş ve çoğunlukla "yanıt yok" diye uyarı alıyorum. Bununla ilgili bir çözüm bilen var mı yoksa tek çözüm başka bir telefon mu almaktır? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

cedric2323

cedric2323

Üye
İyi günler. Nokiamı satıp waveimi alma nedenim geniş ve dokunmatik ekranlı yeni nesil bir telefonla internete girmekti. İpod touch kullanırken bu çok zevkli ve işe yarar bir şeydi. Bu yüzden Hattımı 1gblık internete geçirdim ve wave'i aldım. Ama ne hattımdan girerken nede wi-fi ile girerken internetim hızlı değil. inanılmaz yavaş ve çoğunlukla "yanıt yok" diye uyarı alıyorum. Bununla ilgili bir çözüm bilen var mı yoksa tek çözüm başka bir telefon mu almaktır? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

öncelikle telefonunuza bir hard reset atın ama dikkat edin herşey silinebilir sonrada yıldızkare8740kareyi tuşlayın cpu mod yazana kadar yazın bunu cpu mod diyince daha denemeyin kalsın öyle ve internete girin tekrar deneyin format atmadan önce dediğim kodları deneyin eğer fark olmazsa format atıp deneyin

zmatyar

zmatyar

Üye
aynı sorun bendede vardı 1.2 xxjj9 sürümüne geçtim şuan fişek...

silver021

silver021

Üye
*#8740*# tuşlayıp telefonu en üst performans sewiyesi olan CPU uarta çekerek bu sorunu çözebilirsiniz. AP uart yazarsa tekrar o kodu girip CPUart enable yazısı ekrana geldikten sonra işlem tamamdır. sorununuz bundan ibaret.
samsung telefonun pil gücünü artırmak için iki farklı seçenek yüklemiş. bunu seçmek ve kullanmakta size kalmış

sarph35

sarph35

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atmadım telefonuma ama o cpu modlarını inanın çok denedim. Misal yeni bir sayfanın açılması kaç saniye sürüyordur sizde?

mavrick

mavrick

Üye

kardeş senin gerçekten waven varmı böyle busorun dünyada kimsede yok sendemi çıktı...kimsenin yavaşdeğil,,,benımsürümüm 1.0 hiç takılma yavaşlama yok basıyorum tak giriyor

erem.qns

erem.qns

Üye
Ben bugun ınternet paketı yaptım. Internet Wırelless daha hızlı cok iyi.
Browser ucuo resmen :)

silver021

silver021

Üye
10.2 Mbpsden bahsedioruz burda. dünyanın en hızlı veri iletişimini kullanıoruz bu cepte. nokia 3.6 mbpsyi iphoneda 7.2mbpsyi geçemedi daha :D tehoo sizin dünyadan haberiniz yok.
bence arkadaşım senin modemin ve hattın (avea iseki öyledir) yavaşlığı bunlara bağla. cebi kötülemeye gerek yok.

ganster86

Üye
benimkide gayet hızlı hele 3g den giriyorum fişek gibi açıyor.

aybek1453

Üye
Ayarlar/Uygulamalar/İnternet kısmına bak.
Vodafone kullanıyorsan Vodafone live sorunlu şu sıralar onu Vodafone internet yap.
Türkcell ise hattın sanırım Turkcell isp seçmelisin.
Avea hakkında bilgim yok.
Seçilen Gprs olmamalı.
Wifi den de yavaş diyorsan büyük ihtimal wifi bağlantı hızından kaynaklanıyordur.Hızlı bir wifi de harikalar yaratıyor telefon.

sarph35

sarph35

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar/Uygulamalar/İnternet kısmına bak.
Vodafone kullanıyorsan Vodafone live sorunlu şu sıralar onu Vodafone internet yap.
Türkcell ise hattın sanırım Turkcell isp seçmelisin.
Avea hakkında bilgim yok.
Seçilen Gprs olmamalı.
Wifi den de yavaş diyorsan büyük ihtimal wifi bağlantı hızından kaynaklanıyordur.Hızlı bir wifi de harikalar yaratıyor telefon.

Teşekkür ederim bu şekilde Vodafone internet yapınca biraz hızlandı ama sayfa açılma hızı yinede misal maxicep için 1-15sn arasında. Ama wi-fi ile ki modemin dibindeyim yine çok yavaş ve yer yer yanıt yok uyarısını alıyorum.

kardeş senin gerçekten waven varmı böyle busorun dünyada kimsede yok sendemi çıktı...kimsenin yavaşdeğil,,,benımsürümüm 1.0 hiç takılma yavaşlama yok basıyorum tak giriyor

Yani durup dururken problem uydurup saçma bir meşgale aramaya ihtiyacım yok! Sorunumuz var ki söylüyoruz. Burda asıl sormak istediğim herhangi bir ayar mı vardır hızlandırmak için!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt