Son bir Haftadır Internetim Çok Yavaşladı Tek bendemi yavaş sizlerdede öylemi

Sponsorlu Bağlantılar

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Son bir Haftadır Internetim Çok Yavaşladı Tek bendemi yavaş sizlerdede öylemi
Arkadaşlar Son 1 haftada internet öyle bir yavaşladı ki kaplumbağa gibi , internete girmek bile en az 10 dkmi alıyor internet simgesi olan E 10 dkda anca geliyor sonra sayfanın açılmasıda bir o kadar uzun sürüyor hep hata veriyor neden böyle oldu anlamadım geçen ay bu kadar yavaş değildi Sorun Vodafone demi acaba yoksa benim telefondamı ? Sizlerdede böyle oluyormu çözümü yokmu bunun Ya Allah Rızası için yardım :(

66yozgat66emre

Üye
kardeşim aynısı bana da oluyor ben de vodafone kullanıyorum internet çok yavaş

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bendede aksine bu aralar hızlandı :s
bölge ile alakalı olabilir :oke:

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Çözdüm galiba arkadaşlar Yoğunlukdan dolayı galiba çünkü gece internet hızlanıyor hemde baya bi hızlanıyo ama kaç senedır kullanıyorum ilk defa bu sene böyle oldu yani önceki senelerde bayramda gayet hızlı kullanıyodum ama nedense bu bayramda gündüzleri internet baya bir yavaş Sorun Vodafonda galiba

phasan

phasan

Üye
internet girmeyı bırakın bayramda dogu durus arama yapmıyor bayramın 1 gunü vodafone

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Şükür netim hızlandı arkadaşlar :) demekki sorun yoğunlukdan dolayı oluyomuş , ama Buda demek oluyoki vodafon neyse küfür etmeye gerek yok anlayan anladı Arkadaşlarımın bazısı turkcell kullanıyo onlarda gayet hızlıydı demekki turkcell vodafondan bin katkı daha hızlı vede iyi , eğer nasip olursa turkcelle geçecem sınırsız netde var ama o neti pcde kullanabiliyozmu orasını bilmiyorum varmı bilen ?

hikmet366

hikmet366

Üye
sorun vodafonda bence bazen bende yanıt vermıyor A duşuyordu şuan az çok takılma oluyor ama fazla kafama takmıyorum bir telefon 56 kps hızla girermı. Arkadaş

- - - Eklendi - - -

sorun vodafonda bence bazen bende yanıt vermıyor A duşuyordu şuan az çok takılma oluyor ama fazla kafama takmıyorum bir telefon 56 kps hızla girermı. Arkadaş

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Ney :) sen 1 kbps ilemi giriyon nete :) nasıl yapıyon la :) öğretde bizde girek :)

blastx

blastx

Üye
:D tam nostaji olmuş 90s daki gibi desenize :D

Üst Alt