Samsung Starda Doğrudan Java Çalışmayan Firmwarelerde Java Oyun Yükleme !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Starda Doğrudan Java Çalışmayan Firmwarelerde Java Oyun Yükleme !!!
bazı arkadaşların telefonları eski sürüm ve hala firmware yüklemeye çekinenler var bende bunlar için kendi çabam sonucu bir yol buldum şöyle ki ;

Önce bunu indirin ;

RAR KODU : www.maxicep.com'dur.

Öncelikle şunu belirteyim bu yöntem hiç bir siteden alıntı çalıntı vs. değildir bulan ve deneyen benim ilk kez MaxiCep Teknoloji Portalı' nda paylaşıldı :oke: oke:

ve buna artı olarak hemen aklıma şu geldi bende Türkçe bi firmware var ve bu firmwareye patch ile tema yüklenebiliyor ancak java oyun yüklenniyordu tabiiki bu olay onada çare oldu kısacası şunu söylemek istiyorum eğer çok isteyen olursa hafta sonu başka bi konu açıp o firmwareyi ve elimde olan kendi yaptığım temaları paylaşacağım ...

Daha sonra winrardan çıkarıp dosyaları hafıza kartına atın daha sonra mesela canınız oyun yüklemek istedi hafıza kartına girin winrardan çıkardıklarını nereye attıysanız oraya gidin daha sonra Oyunlar klaösrüne girip Oyunlar.html isimli dosyayı açın ve ordan istediğiniz oyunu seçip kurun .html internet uzantısıdır ama merak etmeyin tıpkı widget yüklemeye benziyor internet dosyasına giriyosun ama bağlantı yapmıyosun :oke:

Şimdi merak edenler olmuştur bu nasıl oldu ?

Daha önce denemiştim bende direk java oyunu at yükle yani EASY JAVA yani kolay yüklenen java olmayan firmwareleri ve şunu görmüştüm telefondan internete girip indirdiğimiz oyunları kurabiliyoruz bende şöyle düşündüm acaba internete bağlanmadan oyun yükleyebilirmiyim ve işte sonunda buldum mantık aslında çok basit şöyle ki ; .html dosyasının içine bi kaç kod yazdım ve .html uzantılı dosyayı açtığımız zaman oyunların isimlerini ve kaynağını belirttim zaten burda asıl önemli olan kaynak bu bizim için altın kelime şuanda nedenmi ?

Çünkü kaynağı telefon gösterip sanki telefona bağlanarak tekrar telefondan kendi telefonumuza indiriyormuş gibi yapıp telefonu kandırıyoruz :aha:

Bilmem anlayabilinizmi ? karışık oldu anlatım ama zaten herkes ilgilenmez anlattıklarımla ..

butonuna basmayı unutmayalım .

Saygılar , sevgiler vs.

--------------- Ekleme ---------------

15 defa bakılmış 1 yorum bile yok ilginç :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, Dr.Dre, sublieutenant ve 11 diğerleri

sessiz_cocuk

Üye
anlayan için güzel bi bilgi eline sağlık

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
çok karışık olduğunu düşünmüyorum zaten çok zor anlaşılır bişe olsaydı bende burda anlatamazdım . Önemli olan üst kısımlar alt kısımları işin nasıl yapıldığını merak edenler okusun .

sessiz_cocuk

Üye
çok karışık olduğunu düşünmüyorum zaten çok zor anlaşılır bişe olsaydı bende burda anlatamazdım . Önemli olan üst kısımlar alt kısımları işin nasıl yapıldığını merak edenler okusun .
karışık olduğundan anlayan için demedim ben. verdiğin bilgi gayet güzel anlayana dedim yani anlayana sivri sinek saz anlamayana sazın .... :p

receparabaci

Üye
eline sağlk arkadaşım

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın.

tutenchamon

Üye
hocam süpersin ,
farklı oyunlar için bu yolu nasıl kullanabiliriz acaba , bunada bi el atsan , bende indirip yükleyemedigim bi yığın uygulama ve oyun varda o yüzden soruyorum

aslaz123

Üye
helal olsun süpersin valla bu kodlamayı istediğim bütün oyunlara programlara uyguladım ellerine saglık

----------Eklendi @ 16:12:47 ---------- Yazıldı @ 16:04:53 ----------

windowstan dosya özelliklerine girecen dosya uzantalrını göster kutucugundaki işareti kaldır sonra arkadaşın verdiği expolere sayfasının ismini degiştir uzantıda değişecek isim önemli değil ne yazarsan yaz uzantıya .txt yaz sonra not defteri olacak o dosya odasyayı aç içindeki bi tane kodlama bölümünü kopyala başak bi not defteri aç oraya yapiştır orda programın ismi yazılı yeri sadece bu kısmı yani sil programın adını kopyala oraya yapiştır sonra bu dosya ismini tekrar eski haline getirecegiz dosya adı değiştir de dosya uznatısını .html olarak yaz telefona iki doyadıda at yükle

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>
<h1>
<p><a href="bolt2.5.JAR"> bolt2.5.JAR</a></p>
</h1>
</body>
</html>

bolt2.5.JAR bunu silip yeini öteki program ismini yazın yanlız iki tane var ikisinide değiştirin sonun .jar yazmayı unutmayın

ayembekbaran75

Üye
:ağlarım: :ağlarım: arkadaşlar slm bn firmware yükledim easy java gitti nasıl geri getirebiliriz.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
darklı bir firmware yükleyerek geri getirebilirsin. :oke:

Dr.Dre

Dr.Dre

Üye
Abi benim telefonumda internetten oyun yüklerken olduğu gibi tam yüklüyorum telefon hafızası dolu siln diyor ama hafıza bom boş.Ne yapmamı önerirsin?

mkekec

Üye
Sanırım dosya silinmiş, ilgilenirseniz sevinirim.
File not available mesajı alıyorum. Kolay gelsin

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
link güncelleştirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt