N8 icin soru???

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
N8 icin soru???
Arkadaşlar,
Herkesi sevgi ve saygıla selamlıyorum:)

1-Arkadaşlar nokia n8 de konuşma sesini nasıl acarım.Yani karşı tarafın duyması icin.Bu ayarları nerden yaparım.
2-Birde nokia n8 de ortamsesi varmı.Yani karşı tarafı yanıltmak icin.Mesala konuşurken arkadan ucak,tren,vs ses gelsin .Sanki var diye biliyordum.
3- Türkcell tv mobil n8de kullanılıyormu.Şimdi 20tl verip boşuna yükleyip sonra n8 uyumlu degildir diye mesaj gelmesin.Türkcellin sayfasında yazıyor n8 uyumludur diye.Ama bir cok forumda okudumki n8 de mobil tv calışmıyor diye.Ama bir kac arkadaş bununda yolunu bulmuş,ama malesef o yazıyı bulamıyorum

Birde unutmadan ovi dükkan v2.0 programı kimde var.Nerde indirmeye calıştısam link bozuk cıktı

Şimdilik herkese sevgi ve saygı ve bol huzur yolluyorum.Yardımlarınız icin şimdiden allah sizden razı olsun.

--------------- Ekleme ---------------

birşey daha fark ettim ama anlamıyorum neye yaradıgını.Tlefonda ana ekranda iken -Seceneklere tıklyoruz sonra önümüze 4 secenek geliyor.
Acık uygulamlr göster.
Giriş ekreanını düzenle
Mini uyg. cvrmds.mdd-( bu ne işe yarıyor.Bunu anlamadım işte.Tıklayınca hic birşey degişmiyor )
Kullanıcı kılavuzu

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Aslında bu bütün soruların cevaplarına benimde ihtiyacım var . Bir arkadaş bu soruları cevaplarsa çok güzel olur .

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
telefonla ugraştıkca dahada sorular cıkıyor.Umarım sıkmıyorum.Ama tel yeni oldugu icin tam hakim degilim olaya.
Şimdi uygulama yükledim ve kurdum( mesela TuneWiki).Ben begenmedim.Şimdi bu uygulamayı nasıl kaldırırım arkadaşlar.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
telefonla ugraştıkca dahada sorular cıkıyor.Umarım sıkmıyorum.Ama tel yeni oldugu icin tam hakim degilim olaya.
Şimdi uygulama yükledim ve kurdum( mesela TuneWiki).Ben begenmedim.Şimdi bu uygulamayı nasıl kaldırırım arkadaşlar.
Menü > Ayarlar > Uyg. yöneticisi > Yüklü uygulamlr.'dan istediğinin üzerinde basılı tutup Kaldır deyip kaldırabilirsin . Aynı zamanda Bilgileri gösterede bilirsin .

yilmazumut

yilmazumut

Üye
Mini uyg. cvrmds.mdd arkadaşım bu uygulama o sayfadaki çevrimiçi (internet) uygulamalarını çevrimdışı yada çevrimiçi yapmaya yarar

SilentOne

SilentOne

Üye
deqişik bir secenek :P

melgklay

melgklay

Üye
1- konuşma sesi açılmıyor.
2-ortam sesi hazır yüklü yok ancak ekstradan bi firma tarafından yapılmış olabilir şimdilik bilmiyorum.
3-turkcell tv konusunda bilgim yok.. ihtiyacımda yok :)

ovi dükkan 2.0 çıksa ilk önce oviden ve ücretsiz olarak verilir bence..
arkadaş 5. soruna cevap vermiş onu geçiom..
menüden yüklediğin uygulamanın olduğu kısma gel, seçenekler-düzenle bas.. uygulama üzerine tek tıkla orada sil seçeneği var..

ozggurr

ozggurr

Üye
deqişik bir secenek :P

Ana ekrandaki widgetler (facebook vb.) internete baglanir.. Eger wifi kullanmiyorsaniz gprs ve 3g ile faturalarinizi sisirirler... Iste istem disi fatura sismesi gibi facia durumlar yasanmamasi icin o secenek -----cankurtaran- bir secenektir...

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız icin cok teşekkür ederim.Geriye kaldı o bir sorularım.
Ben burda yine sıralayım ,belki cevabı olan vardır.Sakın kimse küstahlık olarak algılamasın.Amacım sırf sorularıma cevap arıyorum.
saygılar

1-Arkadaşlar nokia n8 de konuşma sesini nasıl acarım.Yani karşı tarafın duyması icin.Bu ayarları nerden yaparım.
2-Birde nokia n8 de ortamsesi varmı.Yani karşı tarafı yanıltmak icin.Mesala konuşurken arkadan ucak,tren,vs ses gelsin .Sanki var diye biliyordum.
3- Türkcell tv mobil n8de kullanılıyormu.Şimdi 20tl verip boşuna yükleyip sonra n8 uyumlu degildir diye mesaj gelmesin.Türkcellin sayfasında yazıyor n8 uyumludur diye.Ama bir cok forumda okudumki n8 de mobil tv calışmıyor diye.Ama bir kac arkadaş bununda yolunu bulmuş,ama malesef o yazıyı bulamıyorum

Birde unutmadan ovi dükkan v2.0 programı kimde var.Nerde indirmeye calıştısam link bozuk cıktı

arkadaşlar karşı tarafla konuştugum zaman sesimi cok az alıyor.Bunu yükseltmenin bir yolu yokmu yaa.

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar karşı tarafla konuştugum zaman sesimi cok az alıyor.Bunu yükseltmenin bir yolu yokmu yaa.

Eger konusurken telefonu agzinizdan cok uzak tutmuyorsaniz ve mikrofon onunde bir engel de yoksa ve daha kotusu kimi ararsaniz arayin sesiniz karsi taraf tarafindan zor isitiliyorsa telefonunuzun mikrofonunda ariza olabilir...

Sesin karsi tarafa daha iyi gitmesi icin mikrofonu agziniza yaklastirmaktan baska bir yol yok bildigim kadariyla...

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar,

...
.....
Smartphoneware Best CallCheater v1.06 S60v3v5^3
bu program istediğini yapıyor ve s^3 uyumulu,ben denemedim ama siscontents ile de bakınca uyumlu görünüyor. bende program var ama tek sorun sadece s60v3 ve s60v5 telefonlar için ke.yge.ni var bende, s^3 telefonlar için ke.yge.n yok. Araştırırsan bulursn belki ipmart forumunda falan s^3 için.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yine:)

Şimdi sorumu biraz acayım.
N8 de bluetooth ana ekrana nasıl elkerim.yani durmadan orayı burayı tıklayıp blueetooth ulaşmak istemiyorum.Tamam biliyorum ana ekranda iken 3saniye basınca sonra (o artı işareti) geliyor ve eklemeye gelince ama bluetootha ulaşamıyorum.Yada ana ekrana oyunlardan birini eklemek istiyorum.Olmuyor ama bir türlü.
şimdiden teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kısayol widgetine uygulama ekle diyerek yapabilirsin.

sh0ck

sh0ck

Üye

N8 de bluetooth ana ekrana nasıl elkerim.yani durmadan orayı burayı tıklayıp blueetooth ulaşmak istemiyorum.Tamam biliyorum ana ekranda iken 3saniye basınca sonra (o artı işareti) geliyor ve eklemeye gelince ama bluetootha ulaşamıyorum.Yada ana ekrana oyunlardan birini eklemek istiyorum.Olmuyor ama bir türlü.
şimdiden teşekkürler

Kardeşim widget falan uğraşma..

Arama kısmına gel, * (Yıldız) tuşuna basılı tut. Bluetooth'un aktif. Kapatmak için tekrar basılı tut, bluetooth'un deAktif..

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
malesef N8 Mobil TV çalışmıyor şimdilik
uygulamasız çalışıyor fakat bi işe yaramazçünkü çok donmalar oluyor artı bazı kanaların ekranı tam ekran olmuyor neet izliyemiyorsun sanki bulanık anlayacağınız bi işe yaramaz

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teker teker teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.Benim lütfen kusuruma bakmayın.Şimdi başka bir sorum:)sakın yüzsüz demeyin.Ama ben cok meraklıyım teknoliyile ilgili.
Şimdi ovi den telefona uygulama indirince.Bu tam olarak nereye gidiyor.Yani kurmasını kurdum.Hoşuma gitmedi ve kaldırdım ama sonra pişman oldum ve önceden indirdigim ve kurp kaldırdıgım uygulamayı yeniden kurmak istiyorum.Yeniden ovi den indirmem mi gerekiyor.Bence öyle olmaması gerekiyor.Cünkü bir kere indirdim.Sırf hoşuma gitmedi diye indirdirgim uygulamayı kurduktan sonra kaldırdım.Nereye gidiyor bu oviden indirdigim uygulamalar.

ya arkadaşlar.Yine ben:(((
ugraşıyorum ama bir türlü olmuyor.Girişekranın resmini degiştirmek istiyorum.Yani ekran resmi olarak oglumun resmini koymak istiyorum.bunun icin Menü-fotograflar- tümü-ve arkaplan resmi(giriş ekran) icin oglumu resmini tıklıyorum.Sonra secenekleri tıklıyorum ama görüntüyü duvarkagıdı yap diye bir secenek yok.fotograflardan oglumun resmini nasıl duvarkagıdı yaparım.

menü-fotograflar-tümü- resim sec-secenekler tıkla....eee sonra.Orda sırf acık uyglmaları göster,gönder,sil,slaygöstersisi.düzenle v.s secenekleri var.ama duvarkagıdı yap diye bir secenek yok.ama arkadaşım kendi telinde oglunun resmini duvarkagıdı olarak yaptı.Onda n8 var.Lütfen..bu benim icin cok önemli.oglum 3 aylık ve ben onun aşıgıyım

ozggurr

ozggurr

Üye
menü-fotograflar-tümü- resim sec-secenekler tıkla....eee sonra.Orda sırf acık uyglmaları göster,gönder,sil,slaygöstersisi.düzenle v.s secenekleri var.ama duvarkagıdı yap diye bir secenek yok.ama arkadaşım kendi telinde oglunun resmini duvarkagıdı olarak yaptı.Onda n8 var.Lütfen..bu benim icin cok önemli.oglum 3 aylık ve ben onun aşıgıyım

menü-fotograflar-tümü- resim sec-secenekler-use image (resmi kullan)-set as wallpaper(duvar kagidi olarak kaydet...)

bu senin isini gorur...

Allah anali babali buyutsun...

tasarimx

Üye

şimdiden teşekkürler

1 yöntem : BTSwitch available for Nokia N8 and Symbian^3 diye program var yükle onu kısayol olarak eklersen bluetooth ana ekranda on/off duğme gibi kullanabilirsin .

2 yöntem: ara tuşuna tıkla * tuşunu basılı tut aktif/ deaktif olur.

3 yöntem :ana ekranda parmağını basılı tut. + gelince tıkla. ordan kısayollar tıkla.1 kısayolu gir uygulama . blurtooh seç . evet kısayol geldi . ana ekranda..

diğer sorularını da cevaplıycam

1 yöntem: menü -ayarlar-uyg yöneticisi- yüklü uygulamalar ustune gel basılı tut kaldır..

2 yöntem: menu-uygulamalar-seçenekler-düzenle-sileceğin programı bul seç (basılı tut) sil .

3 yöntem: bilgisayardaki gibi n8e uyumlu unistall programı yükle ordan kaldır..

(bana göre pratik olan 2 yöntemdir.)

ya arkadaşlar.Yine ben:(((
ugraşıyorum ama bir türlü olmuyor.Girişekranın resmini degiştirmek istiyorum.Yani ekran resmi olarak oglumun resmini koymak istiyorum.bunun icin Menü-fotograflar- tümü-ve arkaplan resmi(giriş ekran) icin oglumu resmini tıklıyorum.Sonra secenekleri tıklıyorum ama görüntüyü duvarkagıdı yap diye bir secenek yok.fotograflardan oglumun resmini nasıl duvarkagıdı yaparım.

menü-fotograflar-tümü- resim sec-secenekler tıkla....eee sonra.Orda sırf acık uyglmaları göster,gönder,sil,slaygöstersisi.düzenle v.s secenekleri var.ama duvarkagıdı yap diye bir secenek yok.ama arkadaşım kendi telinde oglunun resmini duvarkagıdı olarak yaptı.Onda n8 var.Lütfen..bu benim icin cok önemli.oglum 3 aylık ve ben onun aşıgıyım[/QUOTE]

1 yöntem : özgür arkadaşımızın dediği gibi bak...

2 yöntem: ana ekranda ekrana basılı tut + çıkacak .ama sen seçenekleri seç - duvar kağdını değiştir seç - görüntü seç - ordanda oğlunun resmini seç :oke:

Arkadaşlar,

Şimdilik herkese sevgi ve saygı ve bol huzur yolluyorum.Yardımlarınız icin şimdiden allah sizden razı olsun.

birşey daha fark ettim ama anlamıyorum neye yaradıgını.Tlefonda ana ekranda iken -Seceneklere tıklyoruz sonra önümüze 4 secenek geliyor.
Acık uygulamlr göster.
Giriş ekreanını düzenle
Mini uyg. cvrmds.mdd-( bu ne işe yarıyor.Bunu anlamadım işte.Tıklayınca hic birşey degişmiyor )
Kullanıcı kılavuzu

1 sorunu anlamadım biraz açarmısın.
2 sorun: bunu n8 de yapabilirsin . ama bildiğim kadarıyla program yüklemelisin .. programın adı aklımda değil 4-5 tane program var bu işi yapan ...
3-turkcell tv hakkında bilgim yok ancak.
ovi storede spb tv diye bir program var ordan tv seyredebilirsin internet hızın iyi olacak..
yada dijiturk tv destekliyo n8 onu da kullanabilirsin ...

:oke:

Acık uygulamlr göster.
Giriş ekreanını düzenle
Kullanıcı kılavuzu

*Acık uygulamlr göster. seçeneği . biliyorsun ki n8 birden fazla uygulama çalıştırabiliyor. işte arka planda açık kalmış uygulamaları gösterir . aralarında geçiş yapabilirsin veya basılı tutup tümünü kapatabilirsin.

* giriş ekranını düzenle seçeneği: widget düzenleme , ekleme , silme gibi işlemler için ..

* Mini uyg. cvrmds.mdd seçeneği: eklediğin bazı widget kısayolları inernetten bilgi alma ihtiyacı duyar örneğin gazete v.b. uygulamalar , yada hava durumu widgetleri yada grps ağlanma ihtiyacı duyar. işte zırt pırt internete veya grps ye bağlanmasını istemiyorsak çevirimdışı modda deriz ..

*kullanıcı kılavuzu seçeneği: binevi yardım ... gibi bişey :oke:

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
menü-fotograflar-tümü- resim sec-secenekler-use image (resmi kullan)-set as wallpaper(duvar kagidi olarak kaydet...)

bu senin isini gorur...

Allah anali babali buyutsun...

cok sagol arkadaşım.Benim enayiligim miş.secenekerl tıkladıkdan sonra aşaga kadar cekmemişim:)
allah razı olsun.İyi dileklerin icin teşekkür ederim.Allah herkese bu tadı tattdırsın.cok güzel bir duygu insan cocugu olması.

1 sorunu anlamadım biraz açarmısın.

Sorumu acayım .Sana önce cevapların icin teşekkür ederim.
sorum şuydu.
mesala annemle veya başka birisiyle telefongörüşmesi yapınca,karşı taraf sesimin cok az geldiginden şikayet ediyor.Bende bu (eski telefonlarımın hepsinde oluyordu) görüşme sesini manuell olarak acabilirmiyim.Yani sesim karşı tarafa daha fazla gitsin diye.Umarım şimdi sorum daha iyi anlatılmışdır.

ipkry

ipkry

Üye
malesef N8 Mobil TV çalışmıyor şimdilik
uygulamasız çalışıyor fakat bi işe yaramazçünkü çok donmalar oluyor artı bazı kanaların ekranı tam ekran olmuyor neet izliyemiyorsun sanki bulanık anlayacağınız bi işe yaramaz

MÜKEMMEL bi özellik Farketdip bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerrr =):oke::oke::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt