N8 icin soru???

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
cok sagol arkadaşım.Benim enayiligim miş.secenekerl tıkladıkdan sonra aşaga kadar cekmemişim:)
allah razı olsun.İyi dileklerin icin teşekkür ederim.Allah herkese bu tadı tattdırsın.cok güzel bir duygu insan cocugu olması.

Sen de sagol... Seninkisi enayilik degil ki, bilmemek.. Biz burada neden variz, bilgiyi paylasmak icin... Sen dogru adrestesin... Forumu takip ettikce daha neler ogreneceksin...

Senin tabirinle daha ne "enayiler" goreceksin..

tasarimx

Üye
sende sağol herkez bildiğini yazacak ki forum amacına ulaşsın ...
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

istediğim şey şu linkte kısmen var gibi s3 için varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..:hmmm

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html

ya ben ona benzer bişi buldumda.Ama Programın adını bilmiyorum.Sen bir izle belki sen anlarsın.
artık tuşkilidimi telefonkilimi onu tam cözemedim.ama kilit yani.birde eglenceli kilit.

nokia n8 ile mobil tv izleniyor.uygulama indirilip ve kurulmuyor ama wap adres üzerinden izleniyor.Bende donma felan olmadı ve görüntü de iyidi.Türkcell tel actım onlar 3gyi acmamı söylediler.Böylece hic bir donma felan olmadı.dün 4 saat izledim .Ben memnun oldum.Ama 2tl 4 saat icin biraz fazlamı ne?
Peki bu türkcell paketinde digitürk var yazıyor.aylık alırsan. o zaman n8 üzerinden bu paketle lig tv macları izlenirmi acaba?

bir programda benden gelsin.bU Program ile pc üzerimden n8 in masaüstünü görüyor ve üzerindeki uygulamarı acıyorsunuz.bu program acık olduk sürece telefon nerde olursa olsun.sen evdeki pc üzerinden telefona ulaşıyorsun ve telefonun uylumalarını,oyunlarını,müzik dosyalarını veya masaüstünü görüyorsun.Mesela telefona ve pcye bu programı yükle,sonra arkadaaşına kendi telefonunu ver,,,o alsın gitsin.sen evde rahat rahat otur ve pc den arkadaşın telefona ne yaptugunu gör.mesaj yazınca sen görüyorsun.telefon acınca sen görüyorsun v.s

umarım birisinin işine yarar.
saygılar

Yanlış anlama sakın.Ama bence bu programa gerek yok ki.Mesala ben tuş kilidini böyle acıyorum(ama kapanması sırf sagdaki sürgü ile oluyor).
acmak icin. menü- tıkla sonra ekranda kilit ac geliyor.
Kilitlemek zaten kolay.sürgüyü aşagı indir:)

birde bu konuşma sesini nasıl acarız.Bunu bilen varmı.
kimle konuşuyorsam sesimin karşı tarafa az geldiginde şikayetci.eski telefonlarımda bunu manuell ayarlıya biliyordum.Bu n8 de olmuyormu.

maktama

maktama

Üye
ya ben ona benzer bişi buldumda.Ama Programın adını bilmiyorum.Sen bir izle belki sen anlarsın.
artık tuşkilidimi telefonkilimi onu tam cözemedim.ama kilit yani.birde eglenceli kilit.
yazıyor ya ismi kocaman orda:kop: :D MazeLock diye. ThinkChange firmasının MazeLock programı bu:D

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar internette sırf 3g ile baglanmak mümkünmü n8de.Ya telefonun internetten hızını ölctüm 1.9Mb/s cıktı.Hani 3g cok hızlı birşey di.
3g yi varsıyımlı olarak ayarlıyabilrmiyim mi?

1 - Arkadaşlar cevabını bulmadıgım soruları bir toparlayım dedim.Belki cevabı olan verdır.Şimdiden herkese teşekkür ederim
nokia n8 hücre yayınları nasıl alırız ve nasıl yaparız.
Mesela eski telefonumda ana ekranda türkcell ve altında bulundugum yerin ismi yazardı..mesela kart,cevizli ,maltepe vs.Bunu nokia n8 de nasıl yaparım arkadaşlar.
2 -nokia n8 de numara engelleme varmı.Yani istemedigim kişinin numarasını engellemek.O kişi arayınca tel otomatik meşgule versin yada su an ulaşılamıyoruz desin

3- arkadaşlar internette sırf 3g ile baglanmak mümkünmü n8de.Ya telefonun internetten hızını ölctüm 1.9Mb/s cıktı.Hani 3g cok hızlı birşey di. 3g yi varsıyımlı olarak ayarlıyabilrmiyim mi?Yada telde 3g ayarlarını nerden yapıyoruz?
4- birde bu konuşma sesini nasıl acarız.Bunu bilen varmı. kimle konuşuyorsam sesimin karşı tarafa az geldiginde şikayetci.eski telefonlarımda bunu manuell ayarlıya biliyordum.Bu n8 de olmuyormu.

Herkese sevgi saygı:)

benim ögrendiklerim.
1- Mesala teledon caldı ve siz o an icin telefon görüşmesi icin uygun degilsiniz.Yapılcak seş.Telefon ters cevirmek.Telefon sesi hemen kesiliyor.Yanı sırf sesi kesiliyor.Bir deneyin

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
güncel kalsın.Belki birisi cevaplar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
günce kalsın

1 - Arkadaşlar cevabını bulmadıgım soruları bir toparlayım dedim.Belki cevabı olan verdır.Şimdiden herkese teşekkür ederim
nokia n8 hücre yayınları nasıl alırız ve nasıl yaparız.
Mesela eski telefonumda ana ekranda türkcell ve altında bulundugum yerin ismi yazardı..mesela kart,cevizli ,maltepe vs.Bunu nokia n8 de nasıl yaparım arkadaşlar.
2 -nokia n8 de numara engelleme varmı.Yani istemedigim kişinin numarasını engellemek.O kişi arayınca tel otomatik meşgule versin yada su an ulaşılamıyoruz desin

3- arkadaşlar internette sırf 3g ile baglanmak mümkünmü n8de.Ya telefonun internetten hızını ölctüm 1.9Mb/s cıktı.Hani 3g cok hızlı birşey di. 3g yi varsıyımlı olarak ayarlıyabilrmiyim mi?Yada telde 3g ayarlarını nerden yapıyoruz?
4- birde bu konuşma sesini nasıl acarız.Bunu bilen varmı. kimle konuşuyorsam sesimin karşı tarafa az geldiginde şikayetci.eski telefonlarımda bunu manuell ayarlıya biliyordum.Bu n8 de olmuyormu.

Herkese sevgi saygı:)

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
güncel kalsın

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
konsma sesi dedginiz nedir ? telde konsurken karsidan gelen kisinin sesi mi

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
konsma sesi dedginiz nedir ? telde konsurken karsidan gelen kisinin sesi mi
hayır gelen kişinin sesi degil.Benim sesim karşı tarafa az gidiyormuş.Bunu yükseltmenin bir yolu varmı?eski telefonlarımın hepsinde oluyordu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostum bu sorun sende degil karsidakinin telindedir bizde nie ole degil ozman :oke:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
zevk meselesi ama ben orj temayı kullanamıyorum kısayollara alışmışım bi ara kullanıyodum onda da "Ara"ya uzun basıp gidiceğim yerin ismini söylüyodum en kolayı :) yoksa felç oluyorum ana temada

Takipçi Satın Al

Üst Alt