sende sağol herkez bildiğini yazacak ki forum amacına ulaşsın ...
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..
--------------- Ekleme ---------------
istediğim şey şu linkte kısmen var gibi s3 için varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html
ya ben ona benzer bişi buldumda.Ama Programın adını bilmiyorum.Sen bir izle belki sen anlarsın.
artık tuşkilidimi telefonkilimi onu tam cözemedim.ama kilit yani.birde eglenceli kilit.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia n8 ile mobil tv izleniyor.uygulama indirilip ve kurulmuyor ama wap adres üzerinden izleniyor.Bende donma felan olmadı ve görüntü de iyidi.Türkcell tel actım onlar 3gyi acmamı söylediler.Böylece hic bir donma felan olmadı.dün 4 saat izledim .Ben memnun oldum.Ama 2tl 4 saat icin biraz fazlamı ne?
Peki bu türkcell paketinde digitürk var yazıyor.aylık alırsan. o zaman n8 üzerinden bu paketle lig tv macları izlenirmi acaba?
bir programda benden gelsin.bU Program ile pc üzerimden n8 in masaüstünü görüyor ve üzerindeki uygulamarı acıyorsunuz.bu program acık olduk sürece telefon nerde olursa olsun.sen evdeki pc üzerinden telefona ulaşıyorsun ve telefonun uylumalarını,oyunlarını,müzik dosyalarını veya masaüstünü görüyorsun.Mesela telefona ve pcye bu programı yükle,sonra arkadaaşına kendi telefonunu ver,,,o alsın gitsin.sen evde rahat rahat otur ve pc den arkadaşın telefona ne yaptugunu gör.mesaj yazınca sen görüyorsun.telefon acınca sen görüyorsun v.s
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
umarım birisinin işine yarar.
saygılar
sende sağol herkez bildiğini yazacak ki forum amacına ulaşsın ...
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..
istediğim şey şu linkte kısmen var gibi s3 için varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html
Yanlış anlama sakın.Ama bence bu programa gerek yok ki.Mesala ben tuş kilidini böyle acıyorum(ama kapanması sırf sagdaki sürgü ile oluyor).
acmak icin. menü- tıkla sonra ekranda kilit ac geliyor.
Kilitlemek zaten kolay.sürgüyü aşagı indir
birde bu konuşma sesini nasıl acarız.Bunu bilen varmı.
kimle konuşuyorsam sesimin karşı tarafa az geldiginde şikayetci.eski telefonlarımda bunu manuell ayarlıya biliyordum.Bu n8 de olmuyormu.