5800 Flash Rengi Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 Flash Rengi Değiştirme
Öncelikle Burda yapacağımız işlemler garnti kapsamı dışına çıkarmaz... ve de karanlıktaki resim rengini değiştirir , telefonun mekanik özellikleriyle oynamıyoruz...

Diğer 5800 cılardan farkımız olsn :D Benm Telefon bozulduğu için resm koyamıyorm.. Kvk dan gelnce koyarm :D

Gerekli malzemeler;
Oto süslemede kullanılan ince folyo(Genelde kırmızı satılır, mavi nadir bulunur...)(Adanada böyle yani :D)
Birde yapacağımız işleme uygun telefon...

gerekli olan bunlar...
Yapacağımız işlemleri tek tek uyguluyoruz...
5800 a göre anlatacam çnkü ben 5800 da yaptm...
1- Bir oto Süslemeye gidip istediğinz renkte ince folyo(oto süslemede kullanılandan) Alıyorsunuz... Benm Telefon Maviydi Ben Mavi Bulup almştm . Daha doğrusu küçük bir parça istemiştim...
2- Aşağıdaki resmdeki mavi yere yapışacak şekilde kesin(Uhu kullanmayın kendinden yapışlanlı olanlar var...)(Geri çıkarabilmek için uhu kullanmayın...)

3- Oraya yapıştırın...
4- Arka kapağı kapatın
5- Fotoğraf çekp deneyn :D
Gerçekten benmkinde çok hoş bir görüntü olmuştu .. Dershanedeki Flash ı olan telefonlularda istemşti ama yapmamıştım... Elmde folyo kalmamıştı :D
Gereksiz işler demeyn .. :D Ben Dershane yöneticisinede yapmştm...
Karanlıkta napıcaz Derseniz . Tutun çıkarın :D Herhangi bir zararı yoktur...
Ama Karanlıkta Kırmızıyla Çekn Çok Fantastik Bir Hava koyuyor fotoya :D Kırmızı Çıkıyorsunuz ama olsun :D
Mavide Güzel Oluyor .. Ben Telefnm Mavi Diye mavi Kullanmştm :D herkes Hayran kalmıştı :D
Beğenirseniz Teşekkür Etmeniz yeterli :D
Kapağı Açmazsanız dışardan folyo olduğu gözkmyr Flash patladığında Millet Şok oluyor :D

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerm
:D
Mavi Flaşla Çektiğim Bazı Resimler ;
Mavi Flaşla Üstten Çekilmiş 2 Farklı Bardak
İçinde Su olan 1. bardak

İçinde Su olan Su Bardağı

Bir Bass Hoprlörünün önündeki büyük Delikten İçeri
Mavi Flaşlı

Beyaz flaşlı

• Beğen
Tepkiler: jayjay16, jeshogh ve ylmz.fatih

jeshogh

jeshogh

Üye
güzel düsünce deneyip görmek lazım...

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
güzel düsünce deneyip görmek lazım...

Teşekkr Ederm ...
Ben Telefonu aldıktan 3 gün sonra aklıma geldi ve böyle bir şey yaptm çokta güzl olmştu ama kvk ya göndercm diye geri sökmek zorunda kaldım... kvk dan alınca telefonu resm çeker koyarım...

jeshogh

jeshogh

Üye
deneyecemde :) o dediğin seyi bulması uzun sürer :)

angmar55

angmar55

Üye
Gerçektende güzel bir fikir dostum alıp deniyeceğim ilk fırsatta, ama o folyo dediğin malzemeyi nereden bulabilirim acaba?

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç bir düşünce :P

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Google den arattmda başka konu çıkmıyor flash rengi değiştirmekle ilgili sanırım ilk ben paylaşmışım :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Vaay çok iyi ya :D Bir gün yolumun üzerine bir oto aksesuarcı çıkarsa bir parça alırım kaç renk varsa denerim hepsiyle:D

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Vaay çok iyi ya :D Bir gün yolumun üzerine bir oto aksesuarcı çıkarsa bir parça alırım kaç renk varsa denerim hepsiyle:D

Tavsiyem denemen... Fiyatını sormayın ben oto süslemeciden küçücük parçalarda istemiştim :D Adamda sağolsun kırmamıştı vermişti ... :D

angmar55

angmar55

Üye
Cevap için teşekkür ederim....

Oto süslemelerde satılır... Herhangi bir oto süslemeden alabilirsin.. Oto süslemedede o folyo oto led lerine yapıştırıyorlar rengi değişsin diye...

Teşekkürler :)

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Güzel bir yöntem

--Usta--

--Usta--

Üye
ilginç bi düşünce :oke: ama çok gereksiz :ah

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma kardeş amacım seni kırmak değil tabiki..:oke: sadece bu benim fikrim :evet:

Kırılmadm ki ... Fikrini paylaştığın için teşekkür ederim dedm :D
Sonuçta herkes beğenecek veya herkes için gerekli olabilecek bir düşünce değil :D

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Başka Cevap Yazan Yok mu :)
536 görüntüleme 16 cevap Farka Bak Uçurum

Takipçi Satın Al

Üst Alt