5800 kvk yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 kvk yardım ...
Arkadaşlar bnm bir tane 5800 ım var...
Bugn Arkadaşa bir müzik yollarken çocuğun biri koşarak bana çarptı ben düştm ve telefonda elmden fırladı .
Telefon kapanmıştı, aldm açtım pin istedi ama dokunmatik ekran çalışmıyordu...
telefon üstünde hiç bir iz yok kvk ya götrsem tamir ederler mi ? ücret alırlarmı garantisi var daha bitmedi...
Tahminim içindeki dokunmatik ekran kablosu kopmuş olabilir Böyle Bir durumda kvk ne yapar ?
yardmlarınızı bekliyrm...

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Arkadaşlar bnm bir tane 5800 ım var...
Bugn Arkadaşa bir müzik yollarken çocuğun biri koşarak bana çarptı ben düştm ve telefonda elmden fırladı .
Telefon kapanmıştı, aldm açtım pin istedi ama dokunmatik ekran çalışmıyordu...
telefon üstünde hiç bir iz yok kvk ya götrsem tamir ederler mi ? ücret alırlarmı garantisi var daha bitmedi...
Tahminim içindeki dokunmatik ekran kablosu kopmuş olabilir Böyle Bir durumda kvk ne yapar ?
yardmlarınızı bekliyrm...

Hiç bekleme gönder derim kesinlikle yaparlar.
Ben arka kapağın tırnaklarını kırmıştım düşürüp. Servise verdim dış kasayı komple değiştirmişler çizikler vardi telde sıfır gibi oldu bence faturaya çizikler var die not düştür ben öle yapmıştım ondan değiştirmişler.
Iyi forumlar

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bekleme gönder derim kesinlikle yaparlar.
Ben arka kapağın tırnaklarını kırmıştım düşürüp. Servise verdim dış kasayı komple değiştirmişler çizikler vardi telde sıfır gibi oldu bence faturaya çizikler var die not düştür ben öle yapmıştım ondan değiştirmişler.
Iyi forumlar

Garanti kapsamı dışında olabilir ... para alırlar mı peki ?

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
para almaz garanti asla . hadi alcak diyelim sizi ararlar onay werirseniz yaparlar. vermesseniz yapmadan geri gonderirler:ehe

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Garanti kapsamı dışında olabilir ... para alırlar mı peki ?

Yok hiç korkma mekanik sorun sonuçta servis karşılar. ben hiç para vermedim arkadasimda gönderdi benden sonra onunda değiştirdiler para vermedi oda

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
inş.. göndercm bakm inş kullanıcı hatası demezler...

--------------- Ekleme ---------------

Garantiye ilk defa bir tlfn göndercm acaba fatura üstüne bişe yazmam gerek mi ?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
inş.. göndercm bakm inş kullanıcı hatası demezler...

--------------- Ekleme ---------------

Garantiye ilk defa bir tlfn göndercm acaba fatura üstüne bişe yazmam gerek mi ?

Hayır faturaya hiç bişey yazma bayin faturanın fotokobisini alcak bi forum doldurarak senin belirttiğin arızaları yazıcak.
Hafıza kartını ve simkartini çıkart telefon hafızasındaki rehberini felen yedekle belki silinebilir.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Peki 1 Ay içinde gelir mi ? 1 ay sonra felan şehir dışına gidecemde ... Çok uzun sürmez inşallah..

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Peki 1 Ay içinde gelir mi ? 1 ay sonra felan şehir dışına gidecemde ... Çok uzun sürmez inşallah..

Onarım süresi hiç belli olmaz servisin yoğunluğuna bağlı ama ortalama 3 haftada geliyo servisten telefonlar. zaten en fazla 30 iş günü icinde cihazın onarımını yapmak zorundalar.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Onarım süresi hiç belli olmaz servisin yoğunluğuna bağlı ama ortalama 3 haftada geliyo servisten telefonlar. zaten en fazla 30 iş günü icinde cihazın onarımını yapmak zorundalar.

30 iş günü içerisinde yapılmazsa ne yapabilirim ?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
30 iş günü içerisinde yapılmazsa ne yapabilirim ?

Cihaz yenisiyle değiştirilir yada faturadaki tutar iade edilir. Ama fazla heveslenme mutlaka yapıp gönderirler senin teli sorunu çok basit çünkü

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz yenisiyle değiştirilir yada faturadaki tutar iade edilir. Ama fazla heveslenme mutlaka yapıp gönderirler senin teli sorunu çok basit çünkü

Ya zatn Cihazın Değişmesi Çokta Önemli Değil..
Daha bu ayın 5 inde aldm Bir çock çarpması yüzünden telefon bozuldu.. babamdan tabi azr işittim daha 1. taksidini ödemeden bozdun die . Tek Taraflı düşünüyorlar sanki ben tutupta yere vurdm bozdm çock çarptı ben azarı işittim.. Zatn çocuğu dövünce ailesini aradılar. ailesi geldi . bende ailesine "Çocunuzun yanımdan geçerken rüzgarı essin gene dövecem " dedm aileside ilk baş biraz sinirlendi ama baktılar ben susmcm idarenn önnde bir tane daha vurdm cocuğa babasıda garantisi var mı dedi var dedm götr yapsnlar dedi . kapsam dışındaysa para isterler dedm . adam da isterlerse idarenn yanına gel söyle beni çağırsınlar beraber gidip verelm dedi..
O yandan pek bir sorunum yok Genede Yardımını esirgemedğin için teşekkür ederm :D
peki cihazı kutusuylamı götürmem lazım ?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Ya zatn Cihazın Değişmesi Çokta Önemli Değil..
Daha bu ayın 5 inde aldm Bir çock çarpması yüzünden telefon bozuldu.. babamdan tabi azr işittim daha 1. taksidini ödemeden bozdun die . Tek Taraflı düşünüyorlar sanki ben tutupta yere vurdm bozdm çock çarptı ben azarı işittim.. Zatn çocuğu dövünce ailesini aradılar. ailesi geldi . bende ailesine "Çocunuzun yanımdan geçerken rüzgarı essin gene dövecem " dedm aileside ilk baş biraz sinirlendi ama baktılar ben susmcm idarenn önnde bir tane daha vurdm cocuğa babasıda garantisi var mı dedi var dedm götr yapsnlar dedi . kapsam dışındaysa para isterler dedm . adam da isterlerse idarenn yanına gel söyle beni çağırsınlar beraber gidip verelm dedi..
O yandan pek bir sorunum yok Genede Yardımını esirgemedğin için teşekkür ederm :D
peki cihazı kutusuylamı götürmem lazım ?

Şanssızmissin gerçekten:)
Merak etme kesin yapılır. Kutusuna gerek yok sadece teli. Ve faturayı Götür yeter. Önemli değil burda olma amacımız zaten yardımcı olmak:)

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Şanssızmissin gerçekten:)
Merak etme kesin yapılır. Kutusuna gerek yok sadece teli. Ve faturayı Götür yeter. Önemli değil burda olma amacımız zaten yardımcı olmak:)
Bundan öncede samsung e250 vardı. oda adana real in önündeki karting pistinde cebmden düştü. üstünden 2 tane araba geçti e250 3 parçaydı onuda çöpe atmak zornda kaldım garantiye götrsm dalga geçtiğimi sanarlardı. neyse daha merak ettiğim bişe kalmadı. yardımın için çok teşekkür ederm...

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Bundan öncede samsung e250 vardı. oda adana real in önündeki karting pistinde cebmden düştü. üstünden 2 tane araba geçti e250 3 parçaydı onuda çöpe atmak zornda kaldım garantiye götrsm dalga geçtiğimi sanarlardı. neyse daha merak ettiğim bişe kalmadı. yardımın için çok teşekkür ederm...

Iyi yapmışsın adam olmazdı o telefon:D
önemli değil servis sonucunuda yazarsın.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Yazarım Tabi kide :D Hele bi Vermde Gelsn geri o telefon :D gözüm gibi bakacm...

Silikon kılıf ve ekran filmi kullanmanı tavsiye ederim benim telin dışını servis değiştirdikten sonra bende özen göstermeye başladım 1 ay felen oldu tek çizik yok sıfır gibi:)

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Silikon kılıf ve ekran filmi kullanmanı tavsiye ederim benim telin dışını servis değiştirdikten sonra bende özen göstermeye başladım 1 ay felen oldu tek çizik yok sıfır gibi:)

Ekran Filmi olarak Bahsettiğin Şey Telefonu ilk aldığımızda üstündeki naylon dimi :D Daha çıkarmadm onuda çıkartp çizgisiz olanını taktırcam... birtane de kalın deri kılıfım var . :D içine silikon kılıf yerleştirmiştim. dıştan deri kılıf içi silikon :D

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Ekran Filmi olarak Bahsettiğin Şey Telefonu ilk aldığımızda üstündeki naylon dimi :D Daha çıkarmadm onuda çıkartp çizgisiz olanını taktırcam... birtane de kalın deri kılıfım var . :D içine silikon kılıf yerleştirmiştim. dıştan deri kılıf içi silikon :D

Evet ekran filmi o yenisini alırsan çok iyi olur ilk baştaki çizikli olan görüntüyü bozuyo.
Nasıl yaptın öle kılıfları iç içe ya çok kalın oluyo silikon kılıfla zaten tuğla gibi olmustur seninki :D

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Evet ekran filmi o yenisini alırsan çok iyi olur ilk baştaki çizikli olan görüntüyü bozuyo.
Nasıl yaptın öle kılıfları iç içe ya çok kalın oluyo silikon kılıfla zaten tuğla gibi olmustur seninki :D

Bir tane Deri kılıf vardı Telefona Geniş geliyordu .. :D
Gittim 1 tane silikon kılıf aldm ...
Silikon kılıfı biraz bçakla deri kılıf içine uygun bir hale getirdim
Deriyle arasına yapştırıcı sürdüm.. :D
Çok Sağlam bir kılıftı .. o kılıf içinde olsaydı böyle olmazdı ama elimdeydi telefon :D
şansım yok ne diyeym :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt