i8910 SAMSUNG 8MP HD SATILIKTIR. (180 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

x_MuSTaFa_x

Üye
    Konu Sahibi
i8910 SAMSUNG 8MP HD SATILIKTIR. (180 TL)
SELAMLAR.( 05.05.2013 )ÇOK TEMİZ OLARAK KULLANDIĞIM VE ORJİNALLİĞİYLE BİRLİKTE PEK PROGRAM YÜKLEMEDİĞİM. SAMSUNG İ8910 HD CEP TELEFONUM SATILIKTIR. ÖZELLİKLERİNİ SAYMAMA GEREK VAR Mİ BİLMEM AMA , 8MP HD KAMERA. 3G - WİFİ-NAVİ- 16GB DAHİLİ HAFIZA. GENİŞ EKRAN DOKUNMATİK. G SENSÖR. ARKADAŞLAR TELEFON ORJİNAL GİBİ TEMİZ VE SORUNSUZDUR.KAÇAK VEYA ÇİN-ÇAKMA DEĞİLDİR. TÜRKİYEDEN ALİNMİŞTİR. KVK LIDIR.(TABİ GARANTİSİ BİTMİŞ VE HİÇ AÇILMAMIŞTIR).BERABERİNDE SİLİKON KILIF.BİLGİSAYAR BAĞLANTİ KABLOSU,ŞARZ MAKİNESİ VE YEDEK BATARYA VERİLECEKTİR. FİYATI : 230,00 TL DİR. yenice_80 msn.com

tamerarslan

tamerarslan

Üye
hangi ilden satış yapıyorsun

mbeyhan30

Üye
tamam alalımda tlf ver nasıl alacagımızı söyle

cenkturk41

Üye
satılmadıysa ben talibim

gurkanoguz

Üye
bu arkadaş dolandırıcının önden gidenidir site sahibininde bu gibi densizleri bu güzelim ortamdan men etmesi gerekli..
sahibinden.com da get açmış aynı telefon için getten satın aldım ve irtibat tel ortaya çıkınca aradım bu cihazın orjinal olduğunu söyledi faturası sendemi deyince yok dedi iyi ok dedim ben zaten telefoncuyum geldiğinde kayıtlımı kaçakmı çalıntımı anlarız dedim sıkıntı farsa hemen yollayacam dedim bu kelimlerimden sonra bu üç kağıtçı kıvırmaya geçti hatta yanımdada arkadaşım vardı bunla görüştükten sonra bu dalavereci dedim ses tonundan anlaşılıyordu zaten muakkakki bir sıkıntı var telefonda getten deilde havalleli yollamak istiyor.. bu vatndaş doğulu kürt işte kürtlerden neden mal almak istemyip itibarları sarsık işte örnek yüz karası bugibi doğulular yüzünden.. her kürt üzerine alınmasın bugibi dümenciler için konuşuyorum dikkatli olun bundan sakın mal falan istemeyin sonunuz vahim olacak emin olun bana gönderdiği mesajı okuyun ben almışım getten ne yazıyor .. GETE AÇMIŞ BİRDE TAKAS YAPMAKTAN BASEDİYOR UYANIK KERİZLER OLURYA ALIN TAM ÖNÜNÜZDE... TAKAS YAPACAN YADA BAŞKA DÜMENİN VAR NE DİYE GET AÇIPTA MİLLETE OYALIYOR

gurkanoguz

Üye
SAHİBİNDEN ATTIĞI MESAJ BENDE GETTEN ALMIŞ BULUNDUM..!!!
Adı-soyadı : mustafa çevik
Adresi : dbakır / Bağcılar Mahallesi / Bağlar / Diyarbakır / Türkiye
Telefon : +90-507-9187494

hoca şu get 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir doyr. bu hangi satişta var ya..
ben korktum açikçasi.
hadi neyse 250 tl yazmiş olmaliydim 220 yazmişim ona sözüm yok da, gerçi takasa verecektim N97 için. sözümü yemem de ben şu get 7 gün mevzusundan korktum.bir de üstüne iade edildiğinde kargo masraflari bana kayiyormuş.sözüm sana değil dee adam cayar da bana boş kutu gönderse ben ne hak iddia edeceğim.ben en azindan ürünü açar ürünü görür garantisini veriyorum.

BU HERİFİN ADINI SİZ KOYABİLİRSİNİZ ZATEN İLK AÇTIĞI MESAJ BAŞLIĞI 180 TL ALTTA YAZDIĞI MESAJA BAKIN 230 TL :))))

Üst Alt