N8 mod v3.0 silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
N8 mod v3.0 silme
arkadaşlar aslında ben bu modu güncellemeye kadar kullancaktım fakat 12 mp de 890 foto alması canımı sıktı sonra sildim bunu reboot yaptım ama hala eski ayarlarda geri yükleme yaptım yine aynı eski haline nasıl getiricem telefonu yoksa güncellemeyi bekliyim mi

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve orcusss

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar aslında ben bu modu güncellemeye kadar kullancaktım fakat 12 mp de 890 foto alması canımı sıktı sonra sildim bunu reboot yaptım ama hala eski ayarlarda geri yükleme yaptım yine aynı eski haline nasıl getiricem telefonu yoksa güncellemeyi bekliyim mi

Ben de dun sertifikalamistim Mod3.0'i yuklerken guvenlik hatasi verdi ve yuklemedi...

Normal herhangi bir programi kaldirir gibi kaldirinca ayarlar eski haline geliyor diyordu tanitim sayfasinda, demek ki gelmiyormus...

Bence cok buyuk bir sorun yoksa telefonunda 890 adet fotograf da iyi rakamdir, dokunma guncellemeyi bekle, "kas yapayim derken goz cikarma"..

venusutarit

venusutarit

Üye
Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi/Orij. tel. ayarları/Veri sil ve geri yükle
Bi deneyebilirsin belki sorunun çözülür

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yok o zaman tüm veriler gider en iyisi güncellemeyi bekleme ama işte modlu kullanma kötü olabiliyor yalnız sürekli odaklanma biraz daha hızlı çalışsa iyi olur birde ben fotoları facebook a atıyorum ya 9 mp foto çektim 8 mb nası atıcam birde albüm yaotığımı düşünün

balkonkusu

balkonkusu

Üye
gerçekten çok büyük yer tutuyormuş benim foto makinesi fuji 12 mp en yüksek ayarda çekiyorum en fazla 6 mb yer tutuyo :S yani mod çok yükseltmiş gerçekten bir de telefona hard format atarsan gider diğer türlü kalkmıyorsa bilemiyorum :S

ozggurr

ozggurr

Üye
ben fotoları facebook a atıyorum ya 9 mp foto çektim 8 mb nası atıcam birde albüm yaotığımı düşünün

Uygulamalardan Photo Editor programini calistir. Facebook'a atacagin fotografi sec...Ekrana gelen menuden resize (yeniden boyutlandir) ikonuna tikla resmi 4000x3000 boyutundan 3800x2848 boyutuna kucultsen bile, yani azicik kucultsen bile, resmin kapladigi alan 6-8 mb'tan 600-800kb'a dusuyor. Save (kaydet) secenegi ile resmi kaydedince resim orjinal resmin sonuna _1/_2 gibi rakamlar alinarak orjinal resim galeride korunmus sekilde galeriye ekleniyor... Sen boyutu kucuk olan resimleri kolayca facebooka yukleyebilirsin boylece...
Hic zaman almayan, 3-4 sn suren bir islem...

Umarim anlatabilmisimdir..

Rap3g

Üye
oviden telini yedekle rehber vs sonra hard reset at geri yükleme işleminden sonra oviden ayarlarını rehberini vs geri at

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
reset atmam çünkü güncelle gelicek birde fotolar raw formatunda esasen onda hiç sıkıştırılmıyor ve detaylar mükemmel oluyor gerçekten

zallas

Üye
Allah allah :S Ben kendim denedim sildim yükledim senin için şimdi tekrar sildim yükledim herhangi bir problem yaşamadım :S

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
garip neyse pr 1.1 güncelleme videosunu izleyince bekliyim dedim uğraşmaya gerek yok hem video çok güzel oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt