samsung wave ısınıyor kardeş yazık ederin parana hele birde 3D HD oyun oynarsan cihaz elini terletecek kadar ısınıyor
N8 al derim ama senin nacizane kişisel tercihin saygı duyarım
arkadaşım ısınıyor da noluyor ona kaldıysa laptoplarda ısınıyor merak etmeyin ısınınca elde kalmıyor güçlü bir işlemcisi olduğu için ısınıyor içinde bilgisayarda olduğu gibi soğutucu fan olmadığından metal sayesinde dışarı iletiyor
Nokia marka telefonları tercih eden arkadaşlara kesinlikle bir lafım yok sonuçta en iyisi de en kötüsü de tercih meselesi herkesin tercihine saygı duymak gerekir
!!! ama şunu kesinlikle belirtmeliyim daha şimdiden 2200 uygulama ve oyun oldu samsungapps te.. Bada 1.2 yazılımı çıktı swype özelliği gibi özelliğin yanında cihaz çok daha stabil bir hale geldi daha hızlı internete bağlanma ve daha hızlı işlem yapma gibi... kullandığı samsung apps sitesi kies 2.0 diye yeni bir güncelleme yayınlandı telefonla itunese bağlanıp müzik film vs.. indirebiliyorsun çok daha hızlı ve gelişmiş bir site haline geldi bambaşka bir arayüze sahip olarak bunun yanında resmi ağızdan açıklama yaptılar bada 2.0 hakkında yeni bir cihazı beklemeye gerek yok samsung wave de destekliyor
eklenen özellikler
animasyon efekti(ekran koruyucu android gibi)
iki yada daha fazla programı veya oyunu aynı anda yürütme özelliği
linux ve mac e uyumlu hale gelme
flash lite 4 geliyorr!
telefon aracılığıyla ödeme yapma seçenekleri
3. parti yazılımlarla tam uyumluluk
tts özelliği ,yine badanın çekirdeğine yerleştirilen bir özellik
konuşma tanıma özelliği(cümle tanıma gibi)
Yakın Alan İletişimi(yeni nesil kablosuz iletişim)
gateway reklamcılığı
ve daha fazla..
bunlarda internet tarayıcısın yeni özellikleri
wac uyumluluğu (bunu çözemedim)
hybrid web programlama
html5
ve yeni framework ile daha görsel bir tarayıcı
madem haberler iyi bir haber daha vereyim
sygic navigasyon sağlayıcısı wave'e geliyor hayırlı olsun!yakın zamanda
gördüğün gibi çok hızlı bir şekilde gelişen bir platforma sahip bir telefon olarak wave diyorum
symbian 3 ün geleceği nolur bilemem ama wave için söyleyeceklerim bunlar
BENİM TEPKİM NOKİA YADA BAŞKA TELEFON KULLANICILARINA DEĞİL BADA PLATFORMU VE WAVE İÇİN YA O CİHAZ BEŞ PARA ETMEZ TARZI SALLAYANLARA