nokia n8 nokia c7 samsung wave

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 nokia c7 samsung wave
babam önceki samsung deneyimimizden sonra pek samsung almak istemiyor sizce bbu üç telefondan hangisi ve nedenleriyle yazarsanız sevinirim ve özellikle kullanıcı yorumlarını bekliyorum. :evet:

--------------- Ekleme ---------------

ama yinede karar verirsem babamı ikna ederim

Trackmania

Trackmania

Üye
C7 tavsiye ederim bütün özllikleri neredeyse aynı c7 nin klavyesi var

ama Galaxy's S al derim ben sana buse :Ehe

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Wave II derim. Bada OS 1.3 ile daha stabil ve Görünüşü Wave'den daha iyi fiyatı 950 TL. C7 'yi boşver N8 daha mantıklı onun yerine. C7'de Klavye var N8'in ekranı büyük bana göre büyük ekran daha iyi. N8 yada Wave II düşün. Galaxy S'i de bir incele derim Samsung düşünürsen. Nokia'dan N900 getirtmeyi de düşünebilirsin ama Türkiye garantisi olsun bi problemde çözümüm hızlı bulunsun dersen N8 yada C7 demişsin benim fikrim N8'den yana.

Yada telefon olarak sıradan birşey alıp iPod Touch alıp birde Sony Dijital Fotoğraf Makinası alabilirsin. Bu da bir alternatif plan. Fakat birçok şeyi taşıyacağın için sıkıntı olabilir.

hakan058

hakan058

Üye
Nokia dan şaşmaaaaaaaaa

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben n8 i görünüş olarak çok kaba buluyorum babam bir incele dediği için baktım ama wave 2 süper amoled ekran değil wave 2 wave 1 den büyük tek farkı bu bilmiyorum kararsız kaldım

maxirabit

maxirabit

Üye
Bütçene hangisi uyuyorsa onu al:oke:

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
C7 tavsiye ederim bütün özllikleri neredeyse aynı c7 nin klavyesi var

ama Galaxy's S al derim ben sana buse :Ehe

telefon kısmına wave olacak inş yazmışsınız ama bana c7 yi önermişsiniz sebebi nedir acaba çünkü benim aklımdan wave geçiyor :allalla:

Bütçene hangisi uyuyorsa onu al:oke:

babam bana bu üçünden birini seç diyor üçünden herhangi birini alabilirim yani

Trackmania

Trackmania

Üye
telefon kısmına wave olacak inş yazmışsınız ama bana c7 yi önermişsiniz sebebi nedir acaba çünkü benim aklımdan wave geçiyor :allalla:

Şöyle bir konularına göz attım da haberie telefon kıyaslyorsun biz net birşey söyle ki bizde sana o konu hakkında doğru düzgün bir açıklama yapalım, Wave s8500 yada galaxys s al derim fiyat fazlamı?
Nokia n8 al
daha farklı birşey isdiyorsan Nokia x9 çıkmasını bekle.
Normal bişey isdiyorsanda iphone 3gs öneririm.

silver021

silver021

Üye
samsung wave bir dünya lideri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bundan tüm wave kullanıcılarıyla hem fikirim. telefona hergeçen gün çok yeni özellikler ekleniyor. bunun nedenide donanım olarak tam anlamıyla kusursuz yaratılmış olması.
N8 i alırsın yarın bigün o donanımla elinde patlar haberin olsun :) yok efendim neymiş carl zeis mercekli 12 MP li kamerası varmış. :P şişirme bir sözden ve rakamdan ibaret. nokialar karıncalı çektiği müddetçe ve bu işletim sistemini değiştirmediği müddetçe benim gözümde sadece hayal kırıklığı olarak kalıcak. ben nokiada kullandım. iyi yanı var kötüleri süpürüyor hepsini malesef. aldıkça pişmanlığın gölgesinde kalmaktansa bir samsung wave al herşeye değdiğini gör. paranın tam karşılığı.
N95 ede mükemmel demişlerdi zamanında taki tuş takımları elimde kalınca anladım ne kadar ucuz alet yaptıklarını. ahh ahh içime dert oldu. onca para ve sadece 1 yılını dolduramamış tuşları basmayan bir cep olarak külüstürde kaldı şimdilerde geriye. :)

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
herkese verdiği cevaplar için teşekkürler wave almaya karar verdim inş babam ikna olue

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
aslında ben n8 i görünüş olarak çok kaba buluyorum babam bir incele dediği için baktım ama wave 2 süper amoled ekran değil wave 2 wave 1 den büyük tek farkı bu bilmiyorum kararsız kaldım

samsung wave ısınıyor kardeş yazık ederin parana hele birde 3D HD oyun oynarsan cihaz elini terletecek kadar ısınıyor
N8 al derim ama senin nacizane kişisel tercihin saygı duyarım

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Nokia N8....Al derim.Donanımsal olarak nokia c7 samsung wave Den daha üstün ve 12 mb Kamerası var Boru DeğiL :D ve Bu arada Nokiadan ( Şaşma ) Sözü 8-9 yıldır kullanılıyor.Ve Bu sözü boşuna söylememişler.Nokiadan şaşma Ben sana N8 deRim :oke:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

samsung wave ısınıyor kardeş yazık ederin parana hele birde 3D HD oyun oynarsan cihaz elini terletecek kadar ısınıyor
N8 al derim ama senin nacizane kişisel tercihin saygı duyarım

arkadaşım ısınıyor da noluyor ona kaldıysa laptoplarda ısınıyor merak etmeyin ısınınca elde kalmıyor güçlü bir işlemcisi olduğu için ısınıyor içinde bilgisayarda olduğu gibi soğutucu fan olmadığından metal sayesinde dışarı iletiyor

Nokia marka telefonları tercih eden arkadaşlara kesinlikle bir lafım yok sonuçta en iyisi de en kötüsü de tercih meselesi herkesin tercihine saygı duymak gerekir

!!! ama şunu kesinlikle belirtmeliyim daha şimdiden 2200 uygulama ve oyun oldu samsungapps te.. Bada 1.2 yazılımı çıktı swype özelliği gibi özelliğin yanında cihaz çok daha stabil bir hale geldi daha hızlı internete bağlanma ve daha hızlı işlem yapma gibi... kullandığı samsung apps sitesi kies 2.0 diye yeni bir güncelleme yayınlandı telefonla itunese bağlanıp müzik film vs.. indirebiliyorsun çok daha hızlı ve gelişmiş bir site haline geldi bambaşka bir arayüze sahip olarak bunun yanında resmi ağızdan açıklama yaptılar bada 2.0 hakkında yeni bir cihazı beklemeye gerek yok samsung wave de destekliyor

eklenen özellikler

animasyon efekti(ekran koruyucu android gibi)
iki yada daha fazla programı veya oyunu aynı anda yürütme özelliği
linux ve mac e uyumlu hale gelme
flash lite 4 geliyorr!
telefon aracılığıyla ödeme yapma seçenekleri
3. parti yazılımlarla tam uyumluluk
tts özelliği ,yine badanın çekirdeğine yerleştirilen bir özellik
konuşma tanıma özelliği(cümle tanıma gibi)
Yakın Alan İletişimi(yeni nesil kablosuz iletişim)
gateway reklamcılığı
ve daha fazla..

bunlarda internet tarayıcısın yeni özellikleri

wac uyumluluğu (bunu çözemedim)
hybrid web programlama
html5
ve yeni framework ile daha görsel bir tarayıcı

madem haberler iyi bir haber daha vereyim

sygic navigasyon sağlayıcısı wave'e geliyor hayırlı olsun!yakın zamanda

gördüğün gibi çok hızlı bir şekilde gelişen bir platforma sahip bir telefon olarak wave diyorum

symbian 3 ün geleceği nolur bilemem ama wave için söyleyeceklerim bunlar :bye2:

BENİM TEPKİM NOKİA YADA BAŞKA TELEFON KULLANICILARINA DEĞİL BADA PLATFORMU VE WAVE İÇİN YA O CİHAZ BEŞ PARA ETMEZ TARZI SALLAYANLARA

silver021

silver021

Üye
Nokia N8....Al derim.Donanımsal olarak nokia c7 samsung wave Den daha üstün ve 12 mb Kamerası var Boru DeğiL :D ve Bu arada Nokiadan ( Şaşma ) Sözü 8-9 yıldır kullanılıyor.Ve Bu sözü boşuna söylememişler.Nokiadan şaşma Ben sana N8 deRim :oke:

evet doğrudur 8 9 yıldır söylenip duruor bazı bağnaz teknolojiden gram anlamayan insanlar. haklısınız nokiadır her zaman bildiğiniz tek marka tek pencere. at gözlüğü takıp dümdüz bir yolda ilerlemeye benzior sizinki. Donanımsal olarak nokianın hiç bir modeli daha işlemci ve RAM olarak bir arpa boyu yol alamadı.

telefon çok ısınıyor demişlerde kardeşim ısınma problemi bendede var ama ben bundan şikayetçi değilim. 1GHZ işlemcisinden kaynaklı güçlü bir alet olduğundandır ısınması ve bu çok normal.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
evet doğrudur 8 9 yıldır söylenip duruor bazı bağnaz teknolojiden gram anlamayan insanlar. haklısınız nokiadır her zaman bildiğiniz tek marka tek pencere. at gözlüğü takıp dümdüz bir yolda ilerlemeye benzior sizinki. Donanımsal olarak nokianın hiç bir modeli daha işlemci ve RAM olarak bir arpa boyu yol alamadı.

telefon çok ısınıyor demişlerde kardeşim ısınma problemi bendede var ama ben bundan şikayetçi değilim. 1GHZ işlemcisinden kaynaklı güçlü bir alet olduğundandır ısınması ve bu çok normal.

Kardeşim bende samsung wave kullanıcısıyım ama BAĞNAZ TEKNOLOJİDEN GRAM ANLAMAYAN İNSANLAR tarzı konuşman yanlış biri çıkıp samsung kullanıcıları şöyle ... böyle ... dese biz nasıl tepki veririz o yüzden ortamı gerecek tertışma tarzı yazılara hiç gerek yok bize de yakışmaz bu

Trackmania

Trackmania

Üye

Burda teelfon yüzünden neredeyse tartışma çıkacak sen az para vermemişsin 1 milyar kimse kolay kolay vermez tabi ki benim tercihim wavedir nokiadan asla vaz geçmezdim ama artık soğudum cidden ama adaamlara at gözlüğü gibi kelimerler kullanma lütfen uzun zamandır mesajlarını okuyorum böyle devam edersen eğer uzaklaşrtıma alabilirsin benden seni uyarmak olsun...:)

N8ciler 1 milyar para vermiş wavecilerde 1 milyar para vermiş wave bi işee yaramz falan N8 birşe yaramaz falan bunlar tartışma çıkaracak işler arakaşlar, sonuçta N8 e para veren arkadaş başkaları tarafından kötülenmesine izin vermez üstünüze üstünüze gider.o yüzden bu konuyu burda kapatalım arkadaşımız wawe almaya madem karar vermiş bize laf düşmez..

İyi Forumlar.

Kardeşim bende samsung wave kullanıcısıyım ama BAĞNAZ TEKNOLOJİDEN GRAM ANLAMAYAN İNSANLAR tarzı konuşman yanlış biri çıkıp samsung kullanıcıları şöyle ... böyle ... dese biz nasıl tepki veririz o yüzden ortamı gerecek tertışma tarzı yazılara hiç gerek yok bize de yakışmaz bu

Şu lafın hariç giğrlerine katılıyorum.
BAĞNAZ TEKNOLOJİDEN GRAM ANLAMAYAN İNSANLAR

Bu lafın kötü olmuş tartışma tarz yazılara hiç grek yok bize de yakışmaz bu demişsin ki bunu derken o ladın ne gereği var :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

Burda teelfon yüzünden neredeyse tartışma çıkacak sen az para vermemişsin 1 milyar kimse kolay kolay vermez tabi ki benim tercihim wavedir nokiadan asla vaz geçmezdim ama artık soğudum cidden ama adaamlara at gözlüğü gibi kelimerler kullanma lütfen uzun zamandır mesajlarını okuyorum böyle devam edersen eğer uzaklaşrtıma alabilirsin benden seni uyarmak olsun...:)

N8ciler 1 milyar para vermiş wavecilerde 1 milyar para vermiş wave bi işee yaramz falan N8 birşe yaramaz falan bunlar tartışma çıkaracak işler arakaşlar, sonuçta N8 e para veren arkadaş başkaları tarafından kötülenmesine izin vermez üstünüze üstünüze gider.o yüzden bu konuyu burda kapatalım arkadaşımız wawe almaya madem karar vermiş bize laf düşmez..

İyi Forumlar.

Şu lafın hariç giğrlerine katılıyorum.

Bu lafın kötü olmuş tartışma tarz yazılara hiç grek yok bize de yakışmaz bu demişsin ki bunu derken o ladın ne gereği var :)

o lafın şu yüzden gereği var bu forumda bulunan hiçbir arkadaşın seviyesiz ve de gereksiz insan olduğunu düşünmüyorum sonuçta hepimiz kendini bilen insanlarız bize derken bende samsung wave kullacısı olarak aynı gruba aldım kendimi badacıların ağzı bozuk demesinler diye :oke:

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi

n8 bana kaba geliyor. Hem işlemci olarak ve ekran olarak samsung wave daha üstün şahsen nokianın 12 mp kamerası olabilir tamam bu güzel birşey ama zaten en azından benim fotoğraf makinem var oyüzden 12 mp olmuş 5 mp olmuş farketmez benim telefonun en çok kullanacağım özellikleri önemli benim için en önemli olanlardan biri q klavye n8 de ekranda sadece yatay ekranda var büyük olması başkasına göre ii olabilir ama bana çok kaba geliyor wave daha ince bu benim şahsi kararım

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
N8..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt