satanizm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
satanizm hakkında ne düşünüyorsunuz?
bence çok saçma Allah sana insana secde edilmesini istemiş şeytan kabuletmemişhasen Allah sana deger vermişve bu degeri sitemiyorsunda kendine karşı gelenbirinimi tutuyorsun ayrıca şu saçmalıklar

Gücünü kaybetmemek için ,zayıf ve aciz (karaktersiz,kişiliksiz) olanlara saygı gösterme
-İçinde başarı yattığı için gücünü her zaman sına
-Mutluluğu barışta değil zaferde ara
-Uzun süreli dinlenmeden ziyade istirahatlerini kısa tut
-Yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et
-Ölümünü göremeyeceğin hiçbir şeyi çok fazla sevme
-Yapıyı Kumun üzerine değil kayanın üzerine inşa et...Çünkü yapı sadece bugün yada dün için değil her zaman içindir.
-Her zaman , yapılmamışı keşfetmek için daha fazla çalış
-Boyun eğmektense öl
-Demircilik ölümün kılıcını işlemek dışında hiçbir sanatsal değere sahip değildir. Çünkü ölüm getiren kılıç bir sanat şaheseridir.
-Her şey üstende başarıyı elde etmek için önce kendinin üstüne çık (kendini aşmayı öğren)
-Yaşayanların kanı yeni bir tohum yaratmak için iyi bir gübredir.
-Kurukafadan oluşan piramitlerin üzerinde duran kişi,daha uzakları görebilir
-Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır.
-Bütün büyük olan şeyler acı üzerine kurulmuştur.
-En önde olmaktan çok en üst de olmaya çalış, çünkü büyüklük orada yatar.
-Daha önceden yaratılmış engelleri yok etmek için taze ve güçlü bir rüzgar gibi gel.
-Bırak sevgi, hayatında bir amaç olsun, ama en büyük hedefin büyüklük olsun
-Erkek dışında hiçbir şey güzel değildir ama bütün her şeyden güzel olan kadındır.
-Gücü engellediği için bütün aldanma ve yalanları reddet.

bu saçmalıklara inanılmamız bekleniyor bence satanizm cehenneme direk gidiş bileti siz nasıl düşünüyorsunuz ?

Samsun55''

Samsun55''

Üye
allah kimseyi doğru yoldan saptırmasın :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Şeytan a tapmak elbette cehennem e gidiş bileti.. Zaten satanizm e inanlar psikolojisi normal olmayan insanlar. Aklı dengesi bozuk insanlar-tabi insan diyebilirsek..-

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısınız bir salakta şöyle yazmış

1) Evreni yaratan ondan daha üstün bir varlık olmalıdır o da Tanrı, Allah, Yehova her ne ise...

2) O zaman evreni yaratan evrenden daha üstün varlığı yaratan o varlıktan daha üstün bir varlık vardır.

3) Onun içinde aynı şey geçerlidir.

4) Bunun sonu yoktur sayılar arttırılabilir ama sonsuzdan daha güçlü bir varlık olmalıdır ki aklın alamadığı sonsuzluğu yaratsın.

5) Dolayısıyla Tanrının olmama olasılığı olma olasılığından çok daha yüksektir.

lan Allahsız sen şuna inanmak istemiyorum yola arıyorum yalanlamak içnidesene Allah bize bu günleride gösteriyorya tmm bazlarının dini yok belkide Müslmüanlığ hiç duymadılar onlara nediycen bilip yapmayana nediycen

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
ya bide eşy yazmış neyiş efendim Kurn matematikten kaldı nebiliyorsunuz belki bizim matematigimiz yanlış belki ozamnın anlayabileceği bir dilde yazıldı ya kullanıcı adındamey menet yok malların haklısınız deli oldukları belli döte giren şemsiye die kullanıcı adı olurmu yav

Burak

Üye
boş iş,safsata,

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben metal muzikle satanizm in iliskilendirilmesine kızıyorum..

AlpReis

AlpReis

Üye
Psikolojisi bomb.k olmuş bir grup zavallı luyor kendileri, O inanmadıkları (Haşa) Yüce Allah onları ıslah etsin ve doğru yolu göstersin inşallah

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
amin bence de ben şuan metal dinliyorum ama namazımı kılıyorum ibadetlerimi yerine getiriyorum bençok saçma yorumalr oluyo neymiş saçını yatıran emo rock dinleyen satanist

maxirabit

maxirabit

Üye
İsteyen olsun,olana da mani olamam.Kendi yolu.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
maxirabit

maxirabit

Üye
Dış görünüşe göre genelleme deniliyor ona.Nası giyiniyorsan bi anda çözüyor bazılarıları nasıl oluyorsa.

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
aynen enim bir arkadaşım vardı çok akıllı uslu dinine düşkün biri sanırdık gece dersediye ayinlere falan gitmiş insanı niçini bilmessin

Revengeful

Emekli Yönetici
Metalci gibi giyinip rapci olanlarda var :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Metalci gibi olan rapçi gibi olsa iyi dıştan metalci içten müslümcü olanını gördüm:D

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
szi bir şey görmemişsiniz ben bir sözlükte müslüman gibi görünüp kötü yola sapmışını gördüm hemde türbanlıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt