satanizm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
bir papaz var ve oglunun da papaz olmasını istiyor.ama çocuk istemiyor.babası ölüyor ve baskılara annesi devam ediyor. çocuk artık delirme aşamasına geliyor ve hristiyanlıga karşı satanizm'i çıkarıyor.yani tamamen hristiyanlıga karsı cıkarılmıs bir şey. gun gectkce yayılıyor ve bazı kuralları var örneğin şunlar yasak:
-özentilik
-sevmek ve sevilmek
-güven
-saygı
-sadakat
.
.
.
satanist olup da kuralları uymayanın sonu ise ölüm.

Burak

Üye
bir papaz var ve oglunun da papaz olmasını istiyor.ama çocuk istemiyor.babası ölüyor ve baskılara annesi devam ediyor. çocuk artık delirme aşamasına geliyor ve hristiyanlıga karşı satanizm'i çıkarıyor.yani tamamen hristiyanlıga karsı cıkarılmıs bir şey. gun gectkce yayılıyor ve bazı kuralları var örneğin şunlar yasak:
-özentilik
-sevmek ve sevilmek
-güven
-saygı
-sadakat
.
.
.
satanist olup da kuralları uymayanın sonu ise ölüm.

tanıdıkların var galiba :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye

Bunu hatırlıyorsunuz heralde.Bu konuya en iyi örnek.

maxirabit

maxirabit

Üye
Oyun çıkmış ama yeniledim.

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
1-Satanizm sana kendini sakinmayi degil, istedigini yapma ozgurlugunu sunar.
2-Satanizm sana ruhsal bo$ umutlar, hayaller yerine hayati warolu$u sunar.
3-Satanizm sana, iki yuzlu bir sekilde kendini aldatmak yerine, lekesiz, tertemiz akli sunar.
4-Satanizm sana, nankor ki$iler icin bo$una harcanan sewgi yerine, hakedenlere incelik gostermeni saglayacak ki$ilgi sunar.
5-Satanizm sana, sana Vurana obur yanagini donmektense, intikam alicak gucu sunar.
6-Satanizm sana, vampir olmak icin vakit harcamak yerine, ugrasman gereken daha gercel sorumluluklarin oldugunu hatirlatir.
7-Satanizm sana derki: insan diğer dört ayak ustunde yuruyen haywanlardan, bazen daha iyi daha kotudur. Zekasal gelisimi ve ayird edebilme yeteneginden dolayi, insanoglu butun haywanlardan daha wah$i olabilir.
8-Satanizm sana, gunah die tabir edilen herşeyin aslinda fiziksel, duygusal ve zekasal birer zewkten ibaret oldugunu soyler.
9-satanizm sana, başkaları yerine en büyük saygının sende yattıgını hatırlatır.
..))

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Satanizmin bazı desturları çok hoşuma gidiyor şirk koşmak veya inkar söz konusu değil aslında o modern satanizme giriyor ...

Kiliseye karşı kurulmuş bir akımdı başlarda hatta satanist, Şeytana Tapan yakıştırmasını da kilisenin saçmalıklarına inanmadıkları için dediler ... Biz kiliseyiz, Allah'ın buyrularını yerine getiriyoruz madem uymuyorsunuz o zaman şeytana tapıyorsunuz gibi bir yaptırım uygulandı ...
Cennetten tapu vererek savaşa sokan bir kiliseye ben de inanmazdım, şeytana tapan yakıştırması ile karşı karşıya mıyım ben de ? Saçmalık :)

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
tarihten bildiğime göre kilise çok itlik yamış yok cennetten yer verme bide neymiş dogudaki arkadaşlarımıza yardımedin baskı altındalar bunu bendeyil tanrı emrediyor papa bilmemne bimemne bizans ın yıkılma döneme mine girerken batıdan geliyorsa bu satanizm onun içni omluş ve sonradan amacından sapmış oalbilir aslınsa kilsienin anlattıklarını sevmedikleri için şeytanı bir çıkış yolu olrak görmüşler ama müslümanlığı bilselerdi belkide satanizm olmaz bir laf vardır
kardinal külahı görmektensen osmanlı sarığını görmeyi tercih ederim

Dafny

Dafny

Üye
1-Satanizm sana kendini sakinmayi degil, istedigini yapma ozgurlugunu sunar.
2-Satanizm sana ruhsal bo$ umutlar, hayaller yerine hayati warolu$u sunar.
3-Satanizm sana, iki yuzlu bir sekilde kendini aldatmak yerine, lekesiz, tertemiz akli sunar.
4-Satanizm sana, nankor ki$iler icin bo$una harcanan sewgi yerine, hakedenlere incelik gostermeni saglayacak ki$ilgi sunar.
5-Satanizm sana, sana Vurana obur yanagini donmektense, intikam alicak gucu sunar.
6-Satanizm sana, vampir olmak icin vakit harcamak yerine, ugrasman gereken daha gercel sorumluluklarin oldugunu hatirlatir.
7-Satanizm sana derki: insan diğer dört ayak ustunde yuruyen haywanlardan, bazen daha iyi daha kotudur. Zekasal gelisimi ve ayird edebilme yeteneginden dolayi, insanoglu butun haywanlardan daha wah$i olabilir.
8-Satanizm sana, gunah die tabir edilen herşeyin aslinda fiziksel, duygusal ve zekasal birer zewkten ibaret oldugunu soyler.
9-satanizm sana, başkaları yerine en büyük saygının sende yattıgını hatırlatır.
..))
heh benim yazmak isteyip yazamadıklarımı yazmışsın

• Beğen
Tepkiler: buketcik
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
onlara bi ders verilmeli :off:
anlasınlar neyle oynadıklarını :off:

Cetger

Üye
Kötülüyenlerin kaç tane satanist tanıdıkları vardır :) kulakdan dolma bilgilerle kötülemek kolay her insan günahsız doğar bi melek gibi ama onun çevresini yaşadıklarını bilemezsin 5 vakit namazlı bi baba bilgili kültürlü bi annesi maddi manevi iyi koşullarda olsaydı belki oda öyle olmazdı ama öcü gözüyle bakmak kolaya geliyor :) ha bide elektro gitar çalıyorum diyince satanist gözüyle bakıyorlar ne var biraz müzik sert şarkıda gırtlakdan okunuyorsa satanist tanıdığım yok nedir ne değildir bilmem ama böyle kötülüyerek kimse bi yere varamaz onu biliyorum

gstaco

gstaco

Üye
Kötülüyenlerin kaç tane satanist tanıdıkları vardır :) kulakdan dolma bilgilerle kötülemek kolay her insan günahsız doğar bi melek gibi ama onun çevresini yaşadıklarını bilemezsin 5 vakit namazlı bi baba bilgili kültürlü bi annesi maddi manevi iyi koşullarda olsaydı belki oda öyle olmazdı ama öcü gözüyle bakmak kolaya geliyor :) ha bide elektro gitar çalıyorum diyince satanist gözüyle bakıyorlar ne var biraz müzik sert şarkıda gırtlakdan okunuyorsa satanist tanıdığım yok nedir ne değildir bilmem ama böyle kötülüyerek kimse bi yere varamaz onu biliyorum

Çok doğru..

hoss

hoss

Üye
illuminati yi araştırın arkadaşlar

gstaco

gstaco

Üye
Araştırdım :D

Cetger

Üye
illuminati skolastik düşünceyle savaşmak için kuralan bi toplulukdur hala olduğuna inananlar var ama çok abartı hayattan 3 geni çıkarmamızı istiyor bunlar :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Metal dinliyor ve rock müzik yapıyorum diye millet satanist gözüyle bakıyor bana ya :D

bygeforce

bygeforce

Üye
Dinlediğin Müzik..Yahutta Giydiğin Kıyafet beLirlemez Senin Kaderini... Sen belirlersin dinlediğin müzik ile giydiğin kıyafetten sonra bulunacağın yerleri... Öküz altında buzağı aramak gibi saçma gelse de size bu yakıştırmalar... aslında aynaya baktığınızda bulunduğunuz ruh halinizi ortaya koyar.... o yüzden yadırgamıyoruz insanları... ancak insan içine çektiği ortamın nefesini hücrelerinde hisseder.. o kıyafet bedeninden içine işler... o işlediği elbise onun gözlerini değil... kalbini kör eder... o yüzden aldığınız nefeslerin bile hakkı vardır üzerinizde.... ağzınızdan çıkan her söz gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt