mavrick
Üye
Öğretmen bey, git okuluna öğretmenliğini yap sen tamam mı
--------------- Ekleme ---------------
sen git lcd tv'ni tamire ver o zaman![]()
kıskançlık kokusu alıyorum

Öğretmen bey, git okuluna öğretmenliğini yap sen tamam mı
sen git lcd tv'ni tamire ver o zaman![]()

kıskançlık kokusu alıyorum![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

wave ile mi güldürme beni wavele bırak film çekmeyi fotoraf bile çekmem. pembeleşir sonra

havadan sallama wavenin video performansı daha yüksek n8 den bi kerewave ile mi güldürme beni wavele bırak film çekmeyi fotoraf bile çekmem. pembeleşir sonra
havadan sallama wavenin video performansı daha yüksek n8 den bi kere
wave 720p 30fsp video çekiyor n8 ise 720p 25fsp video çekiyor fark burda wave 30fsp n8 25fsp inan wave ile dizi çekseler n8 den daha iyi daha kaliteli olur . bunlar satış rakamını artırmak için yapılan gereksiz şeyler nokia bu kadar düşmüşki bu yollara basvuruyor.

hayir birde pembbelesir demis pembelesmenin ne oldugu bilmiyo duymus biryerden ariza zannediyo onu![]()
N8 ciler kafayı takmış bu duruma. 
Samsung wave s8500 örnek foto kalitesi daha iyisini cekiyor başka cihaz diyenler koysun karsılastırılsın

Samsung wave s8500 örnek foto kalitesi daha iyisini cekiyor başka cihaz diyenler koysun karsılastırılsın

N8 in video çekerken parlama ve dumanlanma sorununu unutmayın.Bunu ben söylemiyorum dh forumdaki konusuna bi bakın isterseniz.

yyaw arkadaşlar gittiniz aldın wave 8500 şimdi o aldığınızın 2 si çıktı wave II diye 3.7 inç ekran felan elinizdeki s8500 den daha çok özellikli hemde 899 tl sizin tellere yazık oldu ya...

. Birazda biz sataşalım "dalga"cılara
.
Carl Zeiss yazıyor orada.
Sony HD Kameralar için lens üreten bir firmadır Carl Zeis.. Okito ?
.. Git kendine bir kamera al, sony olsun, önündeki lense bak.. Carl Zeis yazar çoğu zaman..
. ..
..

pembeleşmede nedirN8 ciler kafayı takmış bu duruma.
böyle bi durum yok. allah bilir buda bunların uydurmasıdır.
wavein video çekimlerinde arada 5FPS fark atıor olması dahi önemli.
nedenmi atıor. wavein donanımı daha güçlü bilmem anlatabildimmi.![]()
Allah aşkına yahu. Video çekmenin donanımla işlemciyle ne alakası var
?.. (Bir yere kadar var tabi. Ama FPS Kalitesiyle ne alakası var...
)
.
Geri cevaplarınızı bekliyorum.. 
Hahahah. Bizde niye dumanlanma yapmıyor ? İlk defa gelip bu bölüme mesaj atıyorum.. Birazda biz sataşalım "dalga"cılara
.
Bi Youtube'da s8500 rewiewi izledim.. Komedi yahu.
Web browser hata veriyor.. RAM Dolu, Masaüstündeki Widget'leri kapatın diye.. hahah.
EN İYİ TELEFONA BAKINN SİZ.....
Ayrıca, Nokia'nın lensi Dünyanın en iyi lens üreticilerinden biridir. Hiç arkasını döndürüp bakmamışssınızdır bilem.Carl Zeiss yazıyor orada.
Sony HD Kameralar için lens üreten bir firmadır Carl Zeis.. Okito ?
Samsungun lensi mi daha iyidir, dünyada ün yapmış bir lens mi ?.. Git kendine bir kamera al, sony olsun, önündeki lense bak.. Carl Zeis yazar çoğu zaman..
..
Şimdi çekecek biri bi tarafa, biri o tarafa... ..
O çektiğin resmin arka planına bak. Azıcık fotoğraftan anlayanın diyeceği tek şey, arkada ışık patlaması olmuş..
Alın size Makro Çekim, N8 ile.
Alem odaklama görsün..
Yeha.. En iyi samsung.. samsung 1 numara.. samsung da "dalga" var, nokiada yok.. yaho..
Bu yoruma da çok güldüm.Allah aşkına yahu. Video çekmenin donanımla işlemciyle ne alakası var
?.. (Bir yere kadar var tabi. Ama FPS Kalitesiyle ne alakası var...
)
5FPS ile sollama yapmış bea. Sen o 5 FPS'i gözünle ayırt edebilecek misin ?
Kaldıki, 30 saniyelik bi yama kurma işleminin ardından, 30 FPS'e yükseltebiliniyor..
Zevkli bi işmiş böyle laf atmak..Geri cevaplarınızı bekliyorum..
![]()