n8 cilere sordum size de sorayım ..

Sponsorlu Bağlantılar

sh0ck

sh0ck

Üye
arkadaşım sana sadece bir şey dicem

google'a gir ;
n8 problem yaz sonuç Yaklaşık 62.100.000 sonuç bulundu
samsung wave problem yaz yaklaşık 20.300.000 sonuç bulundu

(ustelik samsung wave alanlar n8 dn fazlaolmasına rağmen )

once bunu bir sindir gel sonra burda bize laf yetiştir

iyi forumlar!

Töbe haşa. :).. Size laf yetiştirilmez gerçekten :) :islik

Size yakışır bir cevaptı gerçekten, bi o tarafa çekiyorsunuz, bi bu tarafa.. :).. Sen dediklerime cevap ver.. Şu şöyle bu böyle deme.

Ayrıcana;

Enteresana... :) O Dediğin 62 milyon problem nerede?.. Benim n8'imde hiç biri yok çok şükür. . :)

Sen hala laf dalaşı yapmaya devam et.. :).. Benim buradaki amacım sizinle münakaşaya girmek değildi oysaki.. Biraz düşünün.. Anlarsınız. :).. Tabiki, şu marka daha iyi, bu marka daha iyi hırsından kendinizi alabilirseniz.. :bigstar:

"Her seçim, birşeylerden vazgeçiştir." ;)

borasezer

borasezer

Üye
yaw iyide şimdi wave s8530 çıkmış bu sizin elinizdekiler ne çabuk eski wave oldu :islik

mavrick

mavrick

Üye
Töbe haşa. :).. Size laf yetiştirilmez gerçekten :) :islik

Size yakışır bir cevaptı gerçekten, bi o tarafa çekiyorsunuz, bi bu tarafa.. :).. Sen dediklerime cevap ver.. Şu şöyle bu böyle deme.

Ayrıcana;

Enteresana... :) O Dediğin 62 milyon problem nerede?.. Benim n8'imde hiç biri yok çok şükür. . :)

Sen hala laf dalaşı yapmaya devam et.. :).. Benim buradaki amacım sizinle münakaşaya girmek değildi oysaki.. Biraz düşünün.. Anlarsınız. :).. Tabiki, şu marka daha iyi, bu marka daha iyi hırsından kendinizi alabilirseniz.. :bigstar:

"Her seçim, birşeylerden vazgeçiştir." ;)

kardeşim senin kafanda sorunmu var ,wave ile ilgili video izlemişsin youtubede mechul video ,bende sana kanıt gösterdim,asıl lafı sağa sola ceken sensin ,senin n8inde problem yoksa herkesin wavende problemmi var oluyo sen deyince oluyo biz deyince olmuyo ,nerelisin sen kardeş:ehe:ehe yorumunuzu bekliyom diyosun yorum yapıyoz yorumu beğenmiyosun kendince genelleme yapıyosun falan,amacın münakaşaya girmek değilse niye geldin bizim foruma böyle yorumlar yazıyosun,biraz düşünün anlarsın falan,ne bu yaaa kaç yaşındasınız siz Allah aşkına ,laf koyma çabası falan ,valla kendince bişeyler koydunu düşünüyosan ,uğraşma olmuyo! ayrıca bu konuyu buraya açan n8 kullanan bir adam ,burasıda bizim smsung wave destek forumu köstek forumu değil!

bundan sonra sana yorum falan yazmıcam kendin takıl burda:ehe

--------------- Ekleme ---------------

yaw iyide şimdi wave s8530 çıkmış bu sizin elinizdekiler ne çabuk eski wave oldu :islik

samsung wave s8530 s8500 dan daha iyi bir tel değil....tamammı kardeş??

:::burak:::

:::burak:::

Üye
arkadaşım sana sadece bir şey dicem

google'a gir ;
n8 problem yaz sonuç Yaklaşık 62.100.000 sonuç bulundu
samsung wave problem yaz yaklaşık 20.300.000 sonuç bulundu

(ustelik samsung wave alanlar n8 dn fazlaolmasına rağmen )

once bunu bir sindir gel sonra burda bize laf yetiştir

iyi forumlar!

haha 10 numara cevap ,adi ustunde shocka girmisstir o simdi

sh0ck

sh0ck

Üye
kardeşim senin kafanda sorunmu var ,wave ile ilgili video izlemişsin youtubede mechul video ,bende sana kanıt gösterdim,asıl lafı sağa sola ceken sensin ,senin n8inde problem yoksa herkesin wavende problemmi var oluyo sen deyince oluyo biz deyince olmuyo ,nerelisin sen kardeş:ehe:ehe yorumunuzu bekliyom diyosun yorum yapıyoz yorumu beğenmiyosun kendince genelleme yapıyosun falan,amacın münakaşaya girmek değilse niye geldin bizim foruma böyle yorumlar yazıyosun,biraz düşünün anlarsın falan,ne bu yaaa kaç yaşındasınız siz Allah aşkına ,laf koyma çabası falan ,valla kendince bişeyler koydunu düşünüyosan ,uğraşma olmuyo! ayrıca bu konuyu buraya açan n8 kullanan bir adam ,burasıda bizim smsung wave destek forumu köstek forumu değil!

bundan sonra sana yorum falan yazmıcam kendin takıl burda:ehe

--------------- Ekleme ---------------

samsung wave s8530 s8500 dan daha iyi bir tel değil....tamammı kardeş??

Laf koyuldu koyulacağı yere kardeş.. . :)
Yaşıma gelince, senden daha büyük olduğum kesindir..

Oradaki SS'yi görünce nasılda döndün hemen.. :).. Yapma yorumda göreyim seni :)..... Kaç postunuz silindi bizim forumdan.. :) Pehh..

Hala devam et sen.. :)..

Demek istediğimi anlayana kadar heralde bir 30 yaş olursun..

No Comment. :)

silver021

silver021

Üye
Bu yoruma da çok güldüm. :D Allah aşkına yahu. Video çekmenin donanımla işlemciyle ne alakası var :D ?.. (Bir yere kadar var tabi. Ama FPS Kalitesiyle ne alakası var... :D)

5FPS ile sollama yapmış bea. Sen o 5 FPS'i gözünle ayırt edebilecek misin ?

Kaldıki, 30 saniyelik bi yama kurma işleminin ardından, 30 FPS'e yükseltebiliniyor. :).

Zevkli bi işmiş böyle laf atmak.. :) Geri cevaplarınızı bekliyorum.. :)
sen yamala bol bol cebini. yamalı yırtık don gibi yarın bigün çözülür onunda ipliği. burası laf atma sahası değil ama buna beni zorlayan sizlersiniz. benimlede laf atarak düelloya girmekle birşeyi ispat edemezsin. teknolojidende anladığını ispat edemezsin. işlemci gücü 124 MHZ olupta 30 FPS bir hıza ulaşmasından söz edebilirmisin. mümkün değil böyle birşey. sen git onada bi yama at o zaman :D sonrada ağzına bi yama atmakta icap eder ilerde. :)

borasezer

borasezer

Üye
cocuksun sen ya!!!!:ehe
ben sh0ck ye katılıyorum
samsungmania isimli arkadaş google n8 proplem felan bişeyler yazmış
sh0ck de yanlışını ortaya çıkarmış tebrikler arkadaşım sana sh0ck ben senin ne demek sitediğini
çok ii anlıyorum ama bazıları anlamamaya çalışıyor:aha:

mavrick

mavrick

Üye
ben sh0ck ye katılıyorum
samsungmania isimli arkadaş google n8 proplem felan bişeyler yazmış
sh0ck de yanlışını ortaya çıkarmış tebrikler arkadaşım sana sh0ck ben senin ne demek sitediğini
çok ii anlıyorum ama bazıları anlamamaya çalışıyor:aha:

borasezer sen acaba shockun actıgı ayrı birhesapmısın ,süpheleniyorum,çünkü shock orda bana bişey ispat etmedi ben ona bişey ispat ettim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışma hakaret boyutuna ulaştığı için konu kapanmıştır..