ararım bak numarayı ver öce:D:D
Burak Üye maxirabit' Alıntı: Ne çabuk gece oldu ya Genişletmek için tıkla ... benim konuları iyi hortlatmışsın dün gece (yazılım haberleri) tek tek bakıyom hepsinde aynı sey yazıyo ''teşekkürler''
maxirabit' Alıntı: Ne çabuk gece oldu ya Genişletmek için tıkla ... benim konuları iyi hortlatmışsın dün gece (yazılım haberleri) tek tek bakıyom hepsinde aynı sey yazıyo ''teşekkürler''
maxirabit Üye !!Burak!!' Alıntı: benim konuları iyi hortlatmışsın dün gece (yazılım haberleri) tek tek bakıyom hepsinde aynı sey yazıyo ''teşekkürler'' Genişletmek için tıkla ... Boşver tozu kalkmış oldu konularanın Hem kötümü ne güzel teşekkürler yazıyor işte
!!Burak!!' Alıntı: benim konuları iyi hortlatmışsın dün gece (yazılım haberleri) tek tek bakıyom hepsinde aynı sey yazıyo ''teşekkürler'' Genişletmek için tıkla ... Boşver tozu kalkmış oldu konularanın Hem kötümü ne güzel teşekkürler yazıyor işte
Burak Üye Berkan (:' Alıntı: slm gencler ve yaslılar nbrsinz :A Genişletmek için tıkla ... vayy iki gözüm hosgeldin
Berkan (:' Alıntı: slm gencler ve yaslılar nbrsinz :A Genişletmek için tıkla ... vayy iki gözüm hosgeldin
Burak Üye maxirabit' Alıntı: Boşver tozu kalkmış oldu konularanın Hem kötümü ne güzel teşekkürler yazıyor işte Genişletmek için tıkla ... butona bassan neyse
maxirabit' Alıntı: Boşver tozu kalkmış oldu konularanın Hem kötümü ne güzel teşekkürler yazıyor işte Genişletmek için tıkla ... butona bassan neyse
PhyscoDevil Üye 2. overclock denemelerine basladım 3.2 ghz stabil calısıyor.Bundan sonraki hedefim 3.4
Dafny Üye !!Burak!!' Alıntı: butona bassan neyse Genişletmek için tıkla ... ben de hep dkkat ederim tesekkurler yazınca basmıs mı diye
!!Burak!!' Alıntı: butona bassan neyse Genişletmek için tıkla ... ben de hep dkkat ederim tesekkurler yazınca basmıs mı diye