Monte yada Wave 525

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi
Monte yada Wave 525
bu iki telefondan birini alacağım ancak kafamda sorular var

1.acaba bada os için şu an çok mu erken yani daha güzel değil mi ?
2.monte'de qwerty klavye yok galiba ve monte'de ekranın herhangi bir yerindeyken yan çevirsem telefon dönermi?
3.wave 525 de saddece bada os oyunlarımı çalışıyor ?
4.monte'ye normal yollardan tema yükleniyor mu ?
5.sizce hangisi ve nedenini yazarsanız sevinirim.

byburakk134

byburakk134

Üye

2.monte'de qwerty klavye yok galiba ve monte'de ekranın herhangi bir yerindeyken yan çevirsem telefon dönermi?

Kesinlikle Monte tavsiye etmiyorum arkadaş. Aha görüyorsun burda sürünüyoruz :) biri çıkıp düzgün bir firmware paylaşıcak die kaliteli oyunları yok . Tema desen imkansız gibi android var oda ingilizce :) Gerisini sen düşün..

baranselona

baranselona

Üye

1* bada için erken zaten wawe 525 uygulamaları-oyunları belli badanın nerdeyse hepsi 1GHZ işlemcili wawe s8500 için yapılmıştır-525 te kasar ki s8500 de bile kasıyor çoğu-ayrıca bada uygulama ve oyunlarının çoğu paralı ve pahalı
-monteden de samsung apps simgesine tıklanarak paralı kaliteli oyunlar indirebilirsin aynı şekil

2* montenin yeni sürümlerinde qwerty klavye var hatta internette qwerty klavyeli yazılımda mevcut ancak paralı olduğu için kimse indirip paylaşmıyor-montede qwerty klavye var artık

3* wawe 525 te sadece bada değil java oyunlar da çalışır fakat 3.2 inç ekranda 240x400 pixel kullanılması ekran görünümünü büyük ölçüde etkiliyor monte bile 3 inç ekrana 240x400 sınırdayken 3.2 inç ekranda oldukça düşük

4*monteye normal yollardan tema yüklenmiyor 2 tane teması var siyah ve yeşil olarak ZATEN TEMA FAZLA DİKKAT ÇEKMİYOR MONTEDE ALIŞILIYOR ve 3 tane birbirinden bağımsız ana ekranı var yani 3 ekrana ayrı ayrı 3 resim koyabilir ve onlarca widgetle donatabilirsin temaya ihtiyaç bile kalmaz wawe 525 te ise 1 ekran resmi var fakat 3defa yana kayabiliyor ve widgetler de yüklenebiliyor

*bu iki cihaz arasında MONTE yi öneririm
*şıklık
*ses kalitesi-ses yüksekliği
*kullanım kolaylığı
*ekran kalitesi(çözünürlük olarak monte daha iyi sonuç veriyor-HD video izlenebiliyor)
*SAĞLAMLIK monte 2 metreden yere düşüp 2 defa sekti en ufak bi çizik bile olmadı(arkadaşın corby de aynı şekil düşmüştü ondada bişi yoktu)

*TASARIM- monte bu fiyat aralığında piyasadaki en şık telefon bence çok klass ve kaliteli bir telefon
* GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME wawe 525 te yok montede var(telefonu satmak veya birine gösterdiğinde önde kamerası olmaması büyük dezavantaj)

*zaten bada samsungun olduğundan simgelerin nerdeyse tamamı wawe srileriyle aynı menü stili montede daha hoş ve birbirlerine benziyorlar bu konuda

zaten fiyat olarak wawe 525 d ucuz . ucuz olduğu için alınabilir ama monte kesinlikle önerimdir:oke:

EĞER ÇOK OYUN OYNAYAN -PROGRAM ARAYAN BİRİ İSENİZ SYMBİAN-BADA GİBİ İŞLETİM SİSTEMLERİ YERİNE ANDROİDLİ BİR CİHAZ SİZİN İÇİN ÇOK DAHA UYGUNDUR LH-GT540 SİZE GÖRE OLABİLİR ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM
iyi akşamlar

byburakk134

byburakk134

Üye
1* bada için erken zaten wawe 525 uygulamaları-oyunları belli badanın nerdeyse hepsi 1GHZ işlemcili wawe s8500 için yapılmıştır-525 te kasar ki s8500 de bile kasıyor çoğu-ayrıca bada uygulama ve oyunlarının çoğu paralı ve pahalı
-monteden de samsung apps simgesine tıklanarak paralı kaliteli oyunlar indirebilirsin aynı şekil

2* montenin yeni sürümlerinde qwerty klavye var hatta internette qwerty klavyeli yazılımda mevcut ancak paralı olduğu için kimse indirip paylaşmıyor-montede qwerty klavye var artık

3* wawe 525 te sadece bada değil java oyunlar da çalışır fakat 3.2 inç ekranda 240x400 pixel kullanılması ekran görünümünü büyük ölçüde etkiliyor monte bile 3 inç ekrana 240x400 sınırdayken 3.2 inç ekranda oldukça düşük

4*monteye normal yollardan tema yüklenmiyor 2 tane teması var siyah ve yeşil olarak ZATEN TEMA FAZLA DİKKAT ÇEKMİYOR MONTEDE ALIŞILIYOR ve 3 tane birbirinden bağımsız ana ekranı var yani 3 ekrana ayrı ayrı 3 resim koyabilir ve onlarca widgetle donatabilirsin temaya ihtiyaç bile kalmaz wawe 525 te ise 1 ekran resmi var fakat 3defa yana kayabiliyor ve widgetler de yüklenebiliyor

*şıklık
*kullanım kolaylığı
*ekran kalitesi(çözünürlük olarak monte daha iyi sonuç veriyor-HD video izlenebiliyor)
*SAĞLAMLIK monte 2 metreden yere düşüp 2 defa sekti en ufak bi çizik bile olmadı(arkadaşın corby de aynı şekil düşmüştü ondada bişi yoktu)

*TASARIM- monte bu fiyat aralığında piyasadaki en şık telefon bence çok klass ve kaliteli bir telefon
* GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME wawe 525 te yok montede var(telefonu satmak veya birine gösterdiğinde önde kamerası olmaması büyük dezavantaj)

*zaten bada samsungun olduğundan simgelerin nerdeyse tamamı wawe srileriyle aynı menü stili montede daha hoş ve birbirlerine benziyorlar bu konuda

zaten fiyat olarak wawe 525 d ucuz . ucuz olduğu için alınabilir ama monte kesinlikle önerimdir:oke:

EĞER ÇOK OYUN OYNAYAN -PROGRAM ARAYAN BİRİ İSENİZ SYMBİAN-BADA GİBİ İŞLETİM SİSTEMLERİ YERİNE ANDROİDLİ BİR CİHAZ SİZİN İÇİN ÇOK DAHA UYGUNDUR LH-GT540 SİZE GÖRE OLABİLİR ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM
iyi akşamlar

Kardeş emeğine sağlık güzel açıklama olmuş monte hakkında bilgilisin o yüzden sana bi sorum olucak benim monteden bi şphem daha var. Şimdi ben çok sık mesajlaşan biriyim. 2dk'da bir diyebilirim. Veya 10dk'da bir bu fark etmez. Sence dokunmatikde iler ki zamanlarda sıkıntı olrmu monte'de star'ı cobry'i geç.

baranselona

baranselona

Üye
tabiiki olmaz çünkü montede kapasitif ekran kullanılmıştır bu yüzden ekrana uygulanacak basınçtan vb.. etkilenmez senin dediğin sorunlar(ekranın içe çökmesi-senkronizasyon bozukluğu-alglamama) rezistif ekranlarda olan hatalar örn. samsung starda dokunmatik ekrana tırnakla dokununca iyi algılıyor ancak ekranın yumşak olması yüzünden hemen çiziliyor ve akranda algılamama ve görüntü kalitesi olarak belirgin bir düşüş olur. moNte ise parmaktaki durgun elektriği algıladığından basıca ihtiyaç duymadığı için hiçbir sorun olmaz fakat telefonu NEMLİ ORTAMLARDAN ve SUDAN uzak tutmalısınız zira ekran elektrik yüküyle çalıştığı için su ve buhar olumsuz olarak etkileyebilir.

ve son olarak telefonunuzun senkronizasyon ayarınıda yapabilirsin ama star vb gibi telefonlardaki gibi sık sık değil ayda yılda bir yaparsın
senkronizasyon ayarını yaparken ortadaki karelere ne kadar hassas dokunursan telefonun dokunmatiği okadar hassaslaşır

SEKRONİZASYON KODU
(YILDIZ-KARE -877-KARE) *#877#

TasteKiN

TasteKiN

Üye
tabiiki olmaz çünkü montede kapasitif ekran kullanılmıştır bu yüzden ekrana uygulanacak basınçtan vb.. etkilenmez senin dediğin sorunlar(ekranın içe çökmesi-senkronizasyon bozukluğu-alglamama) rezistif ekranlarda olan hatalar örn. samsung starda dokunmatik ekrana tırnakla dokununca iyi algılıyor ancak ekranın yumşak olması yüzünden hemen çiziliyor ve akranda algılamama ve görüntü kalitesi olarak belirgin bir düşüş olur. moNte ise parmaktaki durgun elektriği algıladığından basıca ihtiyaç duymadığı için hiçbir sorun olmaz fakat telefonu NEMLİ ORTAMLARDAN ve SUDAN uzak tutmalısınız zira ekran elektrik yüküyle çalıştığı için su ve buhar olumsuz olarak etkileyebilir.

ve son olarak telefonunuzun senkronizasyon ayarınıda yapabilirsin ama star vb gibi telefonlardaki gibi sık sık değil ayda yılda bir yaparsın
senkronizasyon ayarını yaparken ortadaki karelere ne kadar hassas dokunursan telefonun dokunmatiği okadar hassaslaşır

SEKRONİZASYON KODU
(YILDIZ-KARE -877-KARE) *#877#

bunu bilmiyordum teşekkürler :D

JavaStar

JavaStar

Üye
Pek bir fark yok aslında.Wave'nin işletim sistemi bada os fakat telefonun bin tllik wavedeki oyunları açacak hali yok oyunlar aşağı yukarı aynıdır.Takıl yani kafana göre.Monte de sensörle ilgili biraz sıkıntı var şu aralar.Samsung star wifide alabilirs,n

free

free

Üye
wave 525-723 maalesf kandırmaca telefonlar aldanmayın badasıda kendiside güzel bir telefon değil.

.

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar saolun galiba MONTE tercihim olacak saolun mesajlar için

ultra_krall

Üye
Arkadaşlar wave 525 ses yükseltme nasıl yapılıo bilgisi olan varsa yardım etsin

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi

*şıklık
*kullanım kolaylığı

iyi akşamlar

BURDA YAZAN LG-GT540 bu telefoma baktım ve fikrim bir anda değişti android bana daha cazip geldi sizce ne dersiniz ?

free

free

Üye
Android oldukca cazip tabi.ama ekran rezistif.kamerada daha geri.1.6 yüklu 2.1 güncelleme ister.ama android 2.2den asagisi yetersiZ deniyor.hatta x10 bile 2.2ye garanti vermediginden hemen 2.ele düstu.al veya alma diyemem.iyice arastir karar ver

baranselona

baranselona

Üye
LG-GT540 iyi gibi ama türkiyede arayan kimse doru düzgün bulamıyor bi tek pembesi varmış iyice ararsan beyazınıda bulabilirmişsin fakat siyahını bulmak oldukça zormuş ve eğer mesaj yazan biriysen uzak durman gereken bir cihaz ayrıca önde kamerası falanda yok 2.elde bayağı zarar ettireceği kesin ama tercih meselesi bana kalırsa monteyi al keyfine bak dert yok tasa yok eğer sıkılırsan yazılımını değiştirirsin -temalar yüklersin telefon bambaşka olur oyun olarakta bana yetiyor içinde birsürü oyun var şu anda her işimi görüyor cihaz GPS- WİFİ- 3G- kapasitif dokunmatik- şıklık aradığım herşey var cihazda .....

ekremozo

ekremozo

Üye
monte mi satabilirim...

öm

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum android beniz biraz çekmişti ama eğer böyle sorunları varsa orasını bilemiyorum en iyisi benim bu telefonları yerinde görüp kendim bakıp incelemem gerkitor böyle olmuyo

baranselona

baranselona

Üye
evet en mantıklısı o zaten gidip bir mağazaya kendin dene

yiğit650

Üye
Kesinlikle Monte tavsiye etmiyorum arkadaş. Aha görüyorsun burda sürünüyoruz :) biri çıkıp düzgün bir firmware paylaşıcak die kaliteli oyunları yok . Tema desen imkansız gibi android var oda ingilizce :) Gerisini sen düşün..

arkdaşaım o zaman sende düzgün kulllan telefonu orjinalliğini bozma.saçma sapan yorumlar yazıp arkdaşalarımızın kafasınız karıştırmayalım

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi
baranselona

baranselona

Üye
zaten fazla cihaz yok bu fiyat aralıklarında belirli chazlar var yani bu tartıştığımız cihazlardan başka güzel cihazlar yok

samsungcuyuz

Üye
    Konu Sahibi
yani o zaman seçeneklerim monte,wave 525,lg gt 540 başka yok mu yani star wifi bunlara rakip olabilirmi yada başka cihazlar var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt