değişir.ruh yaşlanması var beden yaslanması var Sende her ikiside var :D
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Dafny' Alıntı: değişir.ruh yaşlanması var beden yaslanması var Genişletmek için tıkla ... Sende her ikiside var
Dafny' Alıntı: değişir.ruh yaşlanması var beden yaslanması var Genişletmek için tıkla ... Sende her ikiside var
Dafny Üye Revengeful' Alıntı: Sende her ikiside var Genişletmek için tıkla ... bu kanıya nerden vardın
zaza Üye kol@j' Alıntı: doğduğu andan itibaren Genişletmek için tıkla ... mustafa abinin işi bitmiş gençler
zaza Üye kol@j' Alıntı: bakın benim oğlan yeni doğmuş birinden yaşlı... Genişletmek için tıkla ... gayet güzel ve dolgun fazla abartma o daha çocuk
kol@j' Alıntı: bakın benim oğlan yeni doğmuş birinden yaşlı... Genişletmek için tıkla ... gayet güzel ve dolgun fazla abartma o daha çocuk
MAVERİCKS Üye insanı yıılar degil dertler yaşlandırır ... o senin yaşam biçimine baglı ... icad buldum diyede bi insanın genç oldugunu belirtemezsin ...
insanı yıılar degil dertler yaşlandırır ... o senin yaşam biçimine baglı ... icad buldum diyede bi insanın genç oldugunu belirtemezsin ...
caner9444 Üye zaza' Alıntı: artık merdivenleri eskisi gibi çıkamıyorsan ihtiyarsındır Genişletmek için tıkla ... işte güzel tespit
zaza' Alıntı: artık merdivenleri eskisi gibi çıkamıyorsan ihtiyarsındır Genişletmek için tıkla ... işte güzel tespit
DPool Üye farz edelim ki ben 80 yaşındayım , 70 yaşındaki biri benim için gençtir.Ama kendi için yaşlıdır