memati919
Üye
çin malı öneri+soruları
öncelikle SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar. ben uğur. hemen konuya girmek istiyorum ben 10 gün önce çin malı iphone4 aldım ve şu anda gayet memnunumda yani hani bagzıları kötülüyor ya şöyle kötü böyle tamiri yok falan diye alakası da yok tamam oyun ve program bulmak biraz zor ama zaten aldıgım cihazın üstündeki programlar yetiyor harita+msn+facebook+internet+wieles+winrar v.b programlar var cihazda ve performansı %100 olmasada %80 çok şahane ama bu program oyu bulunmaz diye bir kaide yok bulunuyor ben buluyorumda forum forum gezerek pek programlara raslamadım rasladıklarm zaten cihazda mevcut ama oyun açılımı çok zaten jar. uzantılı dosyalar indirmek gerekiyor camera konusunda şöyle söylim size video kaydıda var he vga camera degil bakın VGA DEGİL... diyorum sizlere ortalama 2 mp. bi cameraya bedel bende nokıa n73 orjinal vardı ön camerası resmen dandik bi vga cameraydı ama bu cin iphonede ön camerada arka camerada şahane bence pc ye taktıgınızda wapcam olarakta kullanılıyor net bir görüntü olarak mesela AY4TECH camera görüntüsü gibi net yani. ben cihazı aldım başta cihazda hoşuma gitmeyen bir şey oldu geri götürdüm aynen hemen takas yaptı sıfır cihaz verdi bana müşteri memnuniyeti ve esnaflık budur zaten eger düşünen olursa benimle buradan iltibata geçebilir he yok kardeş sen güzel bi model söyle biz kendi çabalarımızla alırız diyenlere tavsiyem (İPHONE4 J8) model bu üstüne tanımam bilmem almamda. herkeze çok teşekkür ediyorum eger sorularınız varsa çin malı iphone ile ilgili cvplayabilirimde sizlere bildigim araştırdıgım ve garanti olarak ögrendigim şeyleri paylaşabilirim cihazımın resimlerini görmek isteyenler yazsın bizzat çekip buraya koyayım fotoları ama cihazımı satmıyorum bakın tekrarlıyorum satmıyorum almayı düşüneni bizzat götürürüm aldıgım telefoncuya ordan alırsınız... iyi forumlar...