çin malı öneri+soruları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memati919

Üye
    Konu Sahibi
çin malı öneri+soruları
öncelikle SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar. ben uğur. hemen konuya girmek istiyorum ben 10 gün önce çin malı iphone4 aldım ve şu anda gayet memnunumda yani hani bagzıları kötülüyor ya şöyle kötü böyle tamiri yok falan diye alakası da yok tamam oyun ve program bulmak biraz zor ama zaten aldıgım cihazın üstündeki programlar yetiyor harita+msn+facebook+internet+wieles+winrar v.b programlar var cihazda ve performansı %100 olmasada %80 çok şahane ama bu program oyu bulunmaz diye bir kaide yok bulunuyor ben buluyorumda forum forum gezerek pek programlara raslamadım rasladıklarm zaten cihazda mevcut ama oyun açılımı çok zaten jar. uzantılı dosyalar indirmek gerekiyor camera konusunda şöyle söylim size video kaydıda var he vga camera degil bakın VGA DEGİL... diyorum sizlere ortalama 2 mp. bi cameraya bedel bende nokıa n73 orjinal vardı ön camerası resmen dandik bi vga cameraydı ama bu cin iphonede ön camerada arka camerada şahane bence pc ye taktıgınızda wapcam olarakta kullanılıyor net bir görüntü olarak mesela AY4TECH camera görüntüsü gibi net yani. ben cihazı aldım başta cihazda hoşuma gitmeyen bir şey oldu geri götürdüm aynen hemen takas yaptı sıfır cihaz verdi bana müşteri memnuniyeti ve esnaflık budur zaten eger düşünen olursa benimle buradan iltibata geçebilir he yok kardeş sen güzel bi model söyle biz kendi çabalarımızla alırız diyenlere tavsiyem (İPHONE4 J8) model bu üstüne tanımam bilmem almamda. herkeze çok teşekkür ediyorum eger sorularınız varsa çin malı iphone ile ilgili cvplayabilirimde sizlere bildigim araştırdıgım ve garanti olarak ögrendigim şeyleri paylaşabilirim cihazımın resimlerini görmek isteyenler yazsın bizzat çekip buraya koyayım fotoları ama cihazımı satmıyorum bakın tekrarlıyorum satmıyorum almayı düşüneni bizzat götürürüm aldıgım telefoncuya ordan alırsınız... iyi forumlar...:bye2:

DragonTR

Üye
Yeni Evlilere Derler ya Cicim Ayları Diye Aynı O Misal

Bende Kullandım 1 Ay Sonra IMEI Problemi Çıktı

IMEI Eski Telefonları Kayıtlı Olduğu için 3G Kullanamıyorsun Zaten
Telefonun Orjinal Olmadığı için Kapak Eskidiğinde Kapak Bulamıyorsun
Orjinali Olmadığı için verdikleri kapaklar uymuyor.
Radyosu ANALOG olduğu için oynattığın an gidiyor.
Bluetooth Sistemi Eski ve Ucuz Olduğu için Nokia v.b telefonlara aktarımı çok yavaş

Tek ARTISI var: Şarjları İyi Gidiyor

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
bir şey unuttun kim bilir ne kadar sar değeri var telefonda..3 mü 5 mi :hmmm

Bluetooth Sistemi Eski ve Ucuz Olduğu için Nokia v.b telefonlara aktarımı çok yavaş

memati919

Üye
    Konu Sahibi

sen aldıgın yeri iyi seçemessen öyle olur çin malları 3 sınıfa ayrılır iyi normal kötü diye benim bahsettigim cihaz satan adam normal üretim pazarlıyor piyasaya 3G Dİosun zaten 3g kullanmak istiyorsan N95 Alıcaksın ki görüntü kalitesi idare eder diyebilirsin. onda bile ön camerada güzel kalite yok kapak konusuna gelince ben 2 siyah 1 beyaz kapak aldım yedekten kendi seyyar satıcılardan at biraz piyasaya açıl radyo konusunda gayet güzel kulaklık gerekmiyor ankara istanbul istikametine kadar 1 frenkans sadece 2 kere kayboldu düşün. bluetooth sistemi dedigin aygıt degerlendirilnmesine göre pay biçilir her cihazda aynı marka bluetooth yoktur orjinal iphonelerde dahil. imeil muhabbetine gelince onunda çözümü var ama tezgahtara gidip 5 tl vricegine güvenilir bi telefoncula 20 tl ver işini garantiye al 2 yıllık garantili imeil kopy yapsın sana

sonerkes

Üye

Be Güzel Kardeşim Konuşturma Beni şimdi Senin Bahsettiğin telefon 150 bilemedin 200 milyon Bahsettiğin telefonun orjinali zaten 1 buçuk küsür çin malını tercih edenler telefonu aldığında hevesi geçince uygun bi fiyata satarım gözüyle BAKANLARDAN D E Ğ İ L D İ R
Ben 5 gün Önce aldın camakende duruyodu üstünde jelatini var çin malı olduğunu bile bile hiç bişeyinin orjinal OLMADIĞINI BİLE BİLE ben aldım neden Belki Durumum Müsait Değil Belki Heves Meselesi YAni demek istediğim 200 milyonluk telefondan ne bekliceksin heralde bluetohtu sağlam değildir radyosu analog çabuk bozulur falan filan bi laf var bilirmisin nekadar para okadar köfte Boşversene sen orjinal iphone alacaksın 1.500 milyar bayılcaksın 3 bilemedin 5 sene sonra daha iyi telefon çıkacak sogucaksın Konu ne üzerine açılmış Sen nelerden bahsediyorsun Haksızmıyım​

--------------- Ekleme ---------------

sen aldıgın yeri iyi seçemessen öyle olur çin malları 3 sınıfa ayrılır iyi normal kötü diye benim bahsettigim cihaz satan adam normal üretim pazarlıyor piyasaya 3G Dİosun zaten 3g kullanmak istiyorsan N95 Alıcaksın ki görüntü kalitesi idare eder diyebilirsin. onda bile ön camerada güzel kalite yok kapak konusuna gelince ben 2 siyah 1 beyaz kapak aldım yedekten kendi seyyar satıcılardan at biraz piyasaya açıl radyo konusunda gayet güzel kulaklık gerekmiyor ankara istanbul istikametine kadar 1 frenkans sadece 2 kere kayboldu düşün. bluetooth sistemi dedigin aygıt degerlendirilnmesine göre pay biçilir her cihazda aynı marka bluetooth yoktur orjinal iphonelerde dahil. imeil muhabbetine gelince onunda çözümü var ama tezgahtara gidip 5 tl vricegine güvenilir bi telefoncula 20 tl ver işini garantiye al 2 yıllık garantili imeil kopy yapsın sana

Ayynen Katılıyorum kardeşim sana orjinal iphonenin olduya elinden düştü herhangi bişey oldu garantiye gönderdeee 1 hafta 2 hafta telefon yolu bekledee hadi garantide bi sap bulurmu buna kullanıcı hatası diyip geri gelirdee orjinalin bi kapağı geçengün sordum 40 tl yan sanayisini sordum 15 tl çin malı telefonun var koydun cebine camı catladı git telefoncuya taktır camı nekadar vercen söyliyim 25 milyon adam gözünün önünce yapıyor en az yarım saat 31 dakkika değil sadece 30 dakikada elinde hazır hee sonra imei numarasına gelelim telefon çift hat biri kapansa biri var he kapandımı git 5 tl değilde 10 tl ver sana olur fıstık gibi telefon harbiden iphone 8j süper bişey ben çok çin malı iphone gördümm internete girmeyenimi dersin radyosunun çekmeyenimi dersinmaşallah bu tıkır tıkır çekiyo orjina iphoneyi aratmıyo bana​

--------------- Ekleme ---------------

Ayynen Katılıyorum kardeşim sana orjinal iphonenin olduya elinden düştü herhangi bişey oldu garantiye gönderdeee 1 hafta 2 hafta telefon yolu bekledee hadi garantide bi sap bulurmu buna kullanıcı hatası diyip geri gelirdee orjinalin bi kapağı geçengün sordum 40 tl yan sanayisini sordum 15 tl çin malı telefonun var koydun cebine camı catladı git telefoncuya taktır camı nekadar vercen söyliyim 25 milyon adam gözünün önünce yapıyor en az yarım saat 31 dakkika değil sadece 30 dakikada elinde hazır hee sonra imei numarasına gelelim telefon çift hat biri kapansa biri var he kapandımı git 5 tl değilde 10 tl ver sana olur fıstık gibi telefon harbiden iphone 8j süper bişey ben çok çin malı iphone gördümm internete girmeyenimi dersin radyosunun çekmeyenimi dersinmaşallah bu tıkır tıkır çekiyo orjina iphoneyi aratmıyo bana​

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bence çin işi telefonlardan uzak durun şimdi olmasa bgile yakında sorunlar sıralanırr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt