Bilinmeyen biryere kendiliğinden sms gitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.milamur

Üye
    Konu Sahibi
Bilinmeyen biryere kendiliğinden sms gitmesi
Bir haftadır oluyor, hergün gece saat 4 gibi telefonun ekranında "kullanum miktarı bir adet kalan tutar..." ggibi bişey yazıyor ama TL gitmiyor. Hattım vodafone. Bir arkadaş daha aynı sorunla karşı karşıya. Bu konuda bilgsi olan yarsımcı olursa çok memnun olurum.

xErKaNx

Üye
o sorun bendede var. Ama tahmin ediyorum bu vodafonun ucretsiz internet kullanıyla alakalı olabilir. Ucretsiz kullanıma uye olmadan önce böyle bir sorun yoktu ama uye olunca başladı. Sende üye olduysan ondan olabilir diye düşünüyorum

m.milamur

Üye
    Konu Sahibi
o sorun bendede var. Ama tahmin ediyorum bu vodafonun ucretsiz internet kullanıyla alakalı olabilir. Ucretsiz kullanıma uye olmadan önce böyle bir sorun yoktu ama uye olunca başladı. Sende üye olduysan ondan olabilir diye düşünüyorum

Bende bu şekilde düşümüştüm ama yinede huysuzlanmıştım. Bende kullanıyorun bu net paketini. Eyvallah kardeşim.

xErKaNx

Üye
rica ederim ama yinede bu konu ile ilgili kesin bilgisi olupta paylaşırsa daha makbul olur

Pbs_

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat kontör gitmiyor.. Dediğiniz gibi galiba internetten dolayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt