n8 cilere sordum size de sorayım ..

Sponsorlu Bağlantılar

aybek1453

Üye
Şu 12 mp olayını bi geçin.
FOTOĞRAF KALİTESİ MEGAPİKSEL ORANIYLA ÖLÇÜLMEEEZZZ!!!!!!!!!!

Megapiksel boyutla alakalıdır.300 Tl ye 12 mp dijital fotoğraf makinaları varken,binlerce liraya 7mp'lik profesyönel fotoğraf makinaları vardır.Şimdi sizin mantığınız 300 tl lik makinenin daha iyi çekeceğini gösterir.Biraz araştırın bakayım öyle mi acaba?
Ya n8 yavaş,hantal,donan,kilitlenen hatta donanımsal sorunlu cihaz.Bırakın wave ile karşılaştırmayı.

Alacak arkadaşa da söyleyeceğim zahmet et git bi teknoloji mağazasına incele ikisinide.Farkı orada anlarsın burada değil.
İster wave al,ister n8.

Bu konuya son mesajım.Uzamasın.

tasarimx

Üye
arkadaşlar bu tartışma hakkaten sidik yarışına gidiyo.
burda kimse samsung wave yi kötülemiyor ama nokia n8 de kötülemesin
mkv video çalıştırmaz deniyor video çekip göstereyimi ne yapayım anlamadım ?
yavaş deniyo 15 program art arda açayım kasmadığını video çekip göstereyim mi ne yapayım ?
zamanında bunlarıda yaptık yaranamadık .. beni tek rahatsız eden forumlarda araştırma yapmadan atıp tutmak .... ben n8 den memnunum.

--------------- Ekleme ---------------

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkadaşlar bu tartışma hakkaten sidik yarışına gidiyo.
burda kimse samsung wave yi kötülemiyor ama nokia n8 de kötülemesin
mkv video çalıştırmaz deniyor video çekip göstereyimi ne yapayım anlamadım ?
yavaş deniyo 15 program art arda açayım kasmadığını video çekip göstereyim mi ne yapayım ?
zamanında bunlarıda yaptık yaranamadık .. beni tek rahatsız eden forumlarda araştırma yapmadan atıp tutmak .... ben n8 den memnunum.

aynen kardesım:)kullanmayan bılmıyo :)webde sorun var dogru o uyuz ama cozuluyor yenı fw ıle..bılgısız forumda cvp yazan dolu

mavrick

mavrick

Üye
aynen kardesım:)kullanmayan bılmıyo :)webde sorun var dogru o uyuz ama cozuluyor yenı fw ıle..bılgısız forumda cvp yazan dolu

arkadaşım gsmarenada wave n8 den daha iyi seçildi,kimse teli almadan bişey konusamaz bişeyde diyemez şu daha bu daha diye ,telde bir sorun çıkarsa senin hevesin gidebilir ben symbiandan bıktıgım için wave aldımmesela parası hakediyobu telefon n8 haketmiyo değil ama,nokia bence arayüzünü değiştirmeli

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
yorgun arkadaşım yazdıkların ı sırasıyla okudum yanlış anlama ama sende pişmansın galiba n8 aldığına.yoksa kimse bu telefonu bu kadar yüceltemez.sana şöyle bi şey söyliim nokia symbian işletim sistemini kullandığı müddetçe bi arpa boyu yol alamaz.ama ileride android işletim sistemiyle anlaşma yapacakları söyleniyor.o zaman söylediklerine haklılık payı veririm.saygılar.

cok ta memnun symbıandan uygulama sıkıntısı yok!!!neyse forum uzadı herkesın tlı kendıne:)ben mause ıle kullanıyorum tlı:)ıyı fourmlar

mavrick

mavrick

Üye
nokia n8 için pişmanlık fw versiyonunu çıkarmış :naughty:

borasezer

borasezer

Üye
ben 1 haftadır nokıa n8 kullanıyorum yeşil rengini aldım ve çok memnunum bazı güzel özellikleri
1- 12 megapixel kamera (harbi güzel çekiyo)
2-3.5 inç emoled ekran
3-16 gb hafıza artı artırılabilir hafıza kart yuvası
4-usb port girişi (yani aklınıza ne elirse usb bellek,mause.klavye, hoparlör vs bağlayabiliyorsunuz)
5-hdmı bağlantısı
7-wifi ( n )
8-bluetooth 3.0
9-symbian 3
10- düzenlenebilir 3 ana ekran
11-alüminyum kasa
12-fm verici
13- sınırsız navigasyon keyfi
14-dolby digital plus surround ses
15- xenon flsah
bu saydıklarım aklıma gelen belli başlı özellikleri wave kullanmadığım için onun özelliklerini bilmiyorum
kullanan arkadaşlarda benim gibi 15 maddede belli başlı özelliklerini yazarsa sevinirim
bence görünüş olarak n8 wave den güzel duruyor ve wave nin boyu daha uzun sanırım ve ekranı inç olarak n8 den daha küçük

mavrick

mavrick

Üye
ben 1 haftadır nokıa n8 kullanıyorum yeşil rengini aldım ve çok memnunum bazı güzel özellikleri
1- 12 megapixel kamera (harbi güzel çekiyo)
2-3.5 inç emoled ekran
3-16 gb hafıza artı artırılabilir hafıza kart yuvası
4-usb port girişi (yani aklınıza ne elirse usb bellek,mause.klavye, hoparlör vs bağlayabiliyorsunuz)
5-hdmı bağlantısı
7-wifi ( n )
8-bluetooth 3.0
9-symbian 3
10- düzenlenebilir 3 ana ekran
11-alüminyum kasa
12-fm verici
13- sınırsız navigasyon keyfi
14-dolby digital plus surround ses
15- xenon flsah
bu saydıklarım aklıma gelen belli başlı özellikleri wave kullanmadığım için onun özelliklerini bilmiyorum
kullanan arkadaşlarda benim gibi 15 maddede belli başlı özelliklerini yazarsa sevinirim
bence görünüş olarak n8 wave den güzel duruyor ve wave nin boyu daha uzun sanırım ve ekranı inç olarak n8 den daha küçük

power ledli çok fonksiyonlu 5 megapiksel kamera(harbiden güzel çekiyo)
TouchWiz UI 3.0
10 tane değiştirebilen normal ekran ve widget ekranı(buda 10 tane)
dlna
DNSe
wifi (n)
divx sertifikalı ilk tel(altyazı okuyor)
bluetooth 3.0
allshare(bildiğin wireless i olan bütün cihazları akraba yapar)
mobil ap(router) max 3 cihaza internet paylaşımı
tv-out
navigasyon sınırsız
1 ghz işlemci
512 ram
fm kaydı(mp3 formatında)
ve hiçbir telde olmayan ui özellikleri (hani şu symbianda sonradan yüklenen prolar)
3.3 samoled ekran
bada 1.0 ve 1.2
alüminyum kasa
t9 trace
gibi gibi özelikkler

aybek1453

Üye
Edit: Klasik n8 kullanıcısıydı :)

İnsanlar eksikliklerini karşı tarafa hakaretle yenmeye çalışırlar.

srkn0834

srkn0834

Üye
cok ta memnun symbıandan uygulama sıkıntısı yok!!!neyse forum uzadı herkesın tlı kendıne:)ben mause ıle kullanıyorum tlı:)ıyı fourmlar

wave ye mause takmaya gerek yok harika bir dokunmatik ekranı var ama telefonu istersen klavye istersen mause istersen joystik olarak kullabiliyorsun hemde kablosuz :))

bayrak78

Üye
wave videoları benim lcd televizyonumdan daha güzel gösteriyor video seyretmek büyük keyif veriyor 5.1 de cabası

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
wave ye mause takmaya gerek yok harika bir dokunmatik ekranı var ama telefonu istersen klavye istersen mause istersen joystik olarak kullabiliyorsun hemde kablosuz :))

dokunmatıgı harıka zaten ben özellıgını söyledı:)rahat oluyor anladın kardesım.zevklı mausla dolasmak:ehe

power ledli çok fonksiyonlu 5 megapiksel kamera(harbiden güzel çekiyo)
TouchWiz UI 3.0
10 tane değiştirebilen normal ekran ve widget ekranı(buda 10 tane)
dlna
DNSe
wifi (n)
divx sertifikalı ilk tel(altyazı okuyor)
bluetooth 3.0
allshare(bildiğin wireless i olan bütün cihazları akraba yapar)
mobil ap(router) max 3 cihaza internet paylaşımı
tv-out
navigasyon sınırsız
1 ghz işlemci
512 ram
fm kaydı(mp3 formatında)
ve hiçbir telde olmayan ui özellikleri (hani şu symbianda sonradan yüklenen prolar)
3.3 samoled ekran
bada 1.0 ve 1.2
alüminyum kasa
t9 trace
gibi gibi özelikkler

şuan wawe aldım ama :)gene n8 dıyorum:)herseyıne bunun para oyun yukleyemıyoz be nerdee n8 ım gıdıp gerı alcam..ekranı kucuk geldı bana sımdı bunun..

orhaan48

orhaan48

Üye
n8 in 5800 dan tek farkı 12 mp kamerası . Ve de telefondaki kilitlenmelerin çözülmüş olması . Diğer özellikler olarak tabiki wave çok üstün karar sizin
anlamıyorsun ,bilmıyorsun bari konuşma utanmasanız 5800 daha ii dıceksınız n8 ıphone u pıyasada maymun eden bir telefon donanımsal olarak çok zengin şuan itibarı ile yazılımsal eksıkleri var oda giderilir

senam38

Üye
arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok bende wave kullanıcısıyım ve abimde bu segmentteki cihazlara heveslendi bi tanıdık cep telefonu satan bayiye girdik elinde 2.el olarak n8 ,wave,htc leo,c6 gibi ust segment cihazlar vardı ilk htc leoyu eline aldı aşırı kaba dedi koydu c6 yı aldı direk bıraktı 5800dan farkı yok çünkü n8 i aldı eline ilk başta maket sandık ekranda ana tema sordum maketmi diye hayır daha 2 haftalık cihaz dedi oda ne cihaz donmuş kitlenmiş kapatılamıyor cihaz artık adam bataryayı cıkardı tekrar açtı falan hemen eledik sonra wave ve ekranla beraber oyun kalitesi hızı menü akışı kamerayı görünce hemen atladı bizim bilader ve oda wave sahibi oldu tartışmaya gerek bile yok klavye mause bağlanması çok güzel bir özellik hdmı girişide apayrı ama o segment bi cihazada 680 mhz işlemci konmaz be abi kasıyor işte besbelli kabul edin bunu n8 ci arkadaşlarım

tasarimx

Üye

Nokia’nın yazılım stratejisi konusunda kafası şu sıralar biraz karışık olsa da, yazılımcıları bazen mükemmel uygulamalarla çıkagelip kendilerine olan güvenimizi tazeliyorlar. Nokia Beta Labs’in son ürünü Nokia Big Screen de bunlardan bir tanesi. Bu uygulama Nokia N8′i ya da gelecekte piyasaya çıkacak HDMI çıkışlı Nokia akıllı telefonlarını fotoğraf, video gösteren veya müzik dinleten, ayrıca WiiMote gibi bir Bluetooth cihazıyla uzaktan kontrol edilmesine izin veren bir cihaz hâline dönüştürüyor.

Ücretsiz olarak dağıtılan bu uygulamayı Nokia N8′e yükledikten sonra yapmanız gereken N8′i bir HDMI kablosuyla TV ya da projeksiyon cihazına bağlamak. Bunun ardından TV ekranında cihazdaki fotoğraf ve videoların küçük resimlerini görebilirsiniz. Kontrol işlemini ise telefon ekranında beliren kontrolörden yapabilirsiniz. Ya da Bluetooth üzerinden bağlanmış uzaktan kumanda, klavye, fare gibi cihazları kullanabilirsiniz. Bu durum sizi uzun bir HDMI kablosu için para vermekten kurtaracaktır.

Medya merkezi işlevlerinin dışında Nokia Big Screen uygulaması altyazılı karaoke videolarını oynatıyor, fotoğrafları fon müziği eşlinde slayt gösterisi hâlinde sunuyor, ekran koruyucu işlevi görüyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek bu yazılımı indirebilirsiniz.

Video: Nokia Big Screen beta

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok bende wave kullanıcısıyım ve abimde bu segmentteki cihazlara heveslendi bi tanıdık cep telefonu satan bayiye girdik elinde 2.el olarak n8 ,wave,htc leo,c6 gibi ust segment cihazlar vardı ilk htc leoyu eline aldı aşırı kaba dedi koydu c6 yı aldı direk bıraktı 5800dan farkı yok çünkü n8 i aldı eline ilk başta maket sandık ekranda ana tema sordum maketmi diye hayır daha 2 haftalık cihaz dedi oda ne cihaz donmuş kitlenmiş kapatılamıyor cihaz artık adam bataryayı cıkardı tekrar açtı falan hemen eledik sonra wave ve ekranla beraber oyun kalitesi hızı menü akışı kamerayı görünce hemen atladı bizim bilader ve oda wave sahibi oldu tartışmaya gerek bile yok klavye mause bağlanması çok güzel bir özellik hdmı girişide apayrı ama o segment bi cihazada 680 mhz işlemci konmaz be abi kasıyor işte besbelli kabul edin bunu n8 ci arkadaşlarım

n8i donmayanlar sanslı:ehe

Nokia’nın yazılım stratejisi konusunda kafası şu sıralar biraz karışık olsa da, yazılımcıları bazen mükemmel uygulamalarla çıkagelip kendilerine olan güvenimizi tazeliyorlar. Nokia Beta Labs’in son ürünü Nokia Big Screen de bunlardan bir tanesi. Bu uygulama Nokia N8′i ya da gelecekte piyasaya çıkacak HDMI çıkışlı Nokia akıllı telefonlarını fotoğraf, video gösteren veya müzik dinleten, ayrıca WiiMote gibi bir Bluetooth cihazıyla uzaktan kontrol edilmesine izin veren bir cihaz hâline dönüştürüyor.

Ücretsiz olarak dağıtılan bu uygulamayı Nokia N8′e yükledikten sonra yapmanız gereken N8′i bir HDMI kablosuyla TV ya da projeksiyon cihazına bağlamak. Bunun ardından TV ekranında cihazdaki fotoğraf ve videoların küçük resimlerini görebilirsiniz. Kontrol işlemini ise telefon ekranında beliren kontrolörden yapabilirsiniz. Ya da Bluetooth üzerinden bağlanmış uzaktan kumanda, klavye, fare gibi cihazları kullanabilirsiniz. Bu durum sizi uzun bir HDMI kablosu için para vermekten kurtaracaktır.

Medya merkezi işlevlerinin dışında Nokia Big Screen uygulaması altyazılı karaoke videolarını oynatıyor, fotoğrafları fon müziği eşlinde slayt gösterisi hâlinde sunuyor, ekran koruyucu işlevi görüyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek bu yazılımı indirebilirsiniz.

Video: Nokia Big Screen beta

tasarımxne adamsın hem oraya hem buraya yetişiyon

dokunmatıgı harıka zaten ben özellıgını söyledı:)rahat oluyor anladın kardesım.zevklı mausla dolasmak:ehe

şuan wawe aldım ama :)gene n8 dıyorum:)herseyıne bunun para oyun yukleyemıyoz be nerdee n8 ım gıdıp gerı alcam..ekranı kucuk geldı bana sımdı bunun..

şimdi abartmayın n8leonun ekranı arasında 1cmden daha az bir fark var,wave aldığından süpheliyim çünkü insan aldıgı telefondan fa ydalanmak ister ,bada forumunda girince orda oyunları nasıl yüklücen yazıyo,hemde 400 500 mb oyunlar

tasarimx

Üye
DLNA teknolojisi valla güzelmiş. :oke:

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
n8i donmayanlar sanslı:ehe

tasarımxne adamsın hem oraya hem buraya yetişiyon

şimdi abartmayın n8leonun ekranı arasında 1cmden daha az bir fark var,wave aldığından süpheliyim çünkü insan aldıgı telefondan fa ydalanmak ister ,bada forumunda girince orda oyunları nasıl yüklücen yazıyo,hemde 400 500 mb oyunlar

okdar ugrascam oyun yuklemeye:ehenıe rahat raht yuklemek varken:)walla ben tlımden memnum:Dsızde wawenızden:)konu uzamasın