Bütün Oyunları Kapsayan Bir Forum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Bütün Oyunları Kapsayan Bir Forum
S.a Merhaba Maxicep Ailesi ;

Forumda Oyun Paylaşımı İçin Bir Forum Var Fakat Oyun Hileleri Diye Bir Bölüm Eksik.

Oyun Hilelerinden Kastım İse Online Oyunların Veya Facebook Oyunları Gibi Oyunların Hilesinin Paylaşımı Değil.

Böyle NFS 2 Gibi Online Olmayan Oyunların Trainer Programları Veya Oyun Hile Gibi Paylaşılacak Bir Bölüm Olsa Süper Diye Düşünüyorum..

Haksızmıyım ??:hmmm:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
Olabilir. Ama virüslü paylaşımda kaynayacak..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:D Virüs Scanner Olarak Beni Görevli Seçsinler Ben Günlük Virüs Taraması Yaparım ;)

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
download olmadan sadece yazılarla olabilir :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben anladım senin niyetini :ehe

Yok Valla Ben Orada Şakasına Dedim :( Hemen Yanlış Anlıyorsunuz :D :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Bizim(Maxicep) Forumunda Böyle Birşey Var Herhalde :D Böyle Fikir Paylaşınca Hemen Yönetici Olma İsteği Akıla Geliyor :d:

Ama Yapmak İsterlerse Her zaman Açığım :naughty:

Burak

Üye
eğerki bu konuda bilgiliysen neden olmasın hakan :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiliyim :) De Yinede Yöneticilerin Vereceği Karar Hem Daha Ortada Böyle Bir Forum Yok :) Olmayan Yumurta İle Yumurta Kaynatmaya Çalışıyoruz :)

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizde Trainer, patch, illegal yama ve hile uygulamaları paylasımı yasak durumda zaten ve bu sadece bizim yaptığımız bir uygulama degil. Oyun üreticileri, bu konuda da websitelerini oldukça sıkmakta...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Sitemizde Trainer, patch, illegal yama ve hile uygulamaları paylasımı yasak durumda zaten ve bu sadece bizim yaptığımız bir uygulama degil. Oyun üreticileri, bu konuda da websitelerini oldukça sıkmakta...

Fakat NFS 2 'de Vs.. Gibi Oyunlarda Ş*ifre Var Onu Yazınca Parada Geliyor Ölümsüz'de Oluyorsun. Oyunun Geliştiricileri Peki Neden Oyunda Böyle Ş*ifre Ayarlıyorda Hile Yapılabiliyor :hmmm

Burak

Üye
Fakat NFS 2 'de Vs.. Gibi Oyunlarda Ş*ifre Var Onu Yazınca Parada Geliyor Ölümsüz'de Oluyorsun. Oyunun Geliştiricileri Peki Neden Oyunda Böyle Ş*ifre Ayarlıyorda Hile Yapılabiliyor :hmmm

işte bunu bende merak ediyorum :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yöneticiler bu konuda bayağı sıkıntı çeker hernalde. olsa güzel olurdu ama demek olmuyormuş..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Olur Olur Çok Güzel Olur :D Ama Biraz Yöneticilerde Zorlansın :D Olur O Kadar :D Yeni Mod'lar Var Onlara Bölüm Bakımından İyi Olur :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Olur Olur Çok Güzel Olur :D Ama Biraz Yöneticilerde Zorlansın :D Olur O Kadar :D Yeni Mod'lar Var Onlara Bölüm Bakımından İyi Olur :D

Bizim zorlanmamız problem değil de , siteyi zorda bırakacak uygulamalara gerek yok diye düşünüyorum.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt