5800 internet ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

rocketsamet

Üye
    Konu Sahibi
5800 internet ayarları
Vodafone internet ayarlarimi yapmam rağmen paket veri hatasi veriyor bazı arkadaşlar müsteri hizmetlerini ara dedi aradim ama nafile bana başka numara verdi bende aramadim saat 11gibiydi akşam sabah uğrasirim dedim ama simdide yapamadim my.vodafone'dan internet ayarlari yapilacakmiş dediler fakat bulamadim nokia 5800 kullaniyorum

suuuuuu

Üye
Vodafone internet ayarlarimi yapmam rağmen paket veri hatasi veriyor bazı arkadaşlar müsteri hizmetlerini ara dedi aradim ama nafile bana başka numara verdi bende aramadim saat 11gibiydi akşam sabah uğrasirim dedim ama simdide yapamadim my.vodafone'dan internet ayarlari yapilacakmiş dediler fakat bulamadim nokia 5800 kullaniyorum

Bnmde öle oluyor paket veri hata veriyor diye acaba şebekeden olabilirmi ki bilemiyorum bn müş.aramadım ..

SilentOne

SilentOne

Üye
tüm ayarları silin sonra setting wizatrtan yapın ayarları

• Beğen
Tepkiler: eko_ekrem

uzmankodcu

Üye

cebel_islam

Üye

telefonuna *#7370# ile sağlam bir format çek sonra operatör ayarlarını sonra tekrar yükle geri yükleme yapma çünkü önceki bozuk ayarlardan nete giremiyordun şimdi ayarların sıfırlandığı için operator ayarlarını yaptığın zaman sağlıklı bir şekilde internete girebilmen lazım kolay gelsin...

Üst Alt