07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

kemal6677

Üye
fw şimdiye kadar kullandıgım bir cogundan iyi gayet iyi calışıyor.. teşekkürler..

emmi

emmi

Üye
navifirmle orjinal dosyaları indirmeye gerek var mı? yoksa direk senin hazırladığın fw yi phoneix içine atsam sonrada jaf la yaparsam olurmu?

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
navifirmle orjinal dosyaları indirmeye gerek var mı? yoksa direk senin hazırladığın fw yi phoneix içine atsam sonrada jaf la yaparsam olurmu?
navifirm ile hiçbirşey indirmenize gerek yok, ayrıca phoenix vs. hiç uğraşma kardeş, fw.yi indir, bilgisayarda herhangi bir klasöre at, jaf ile yükle.

emmi

emmi

Üye
navifirm ile hiçbirşey indirmenize gerek yok, ayrıca phoenix vs. hiç uğraşma kardeş, fw.yi indir, bilgisayarda herhangi bir klasöre at, jaf ile yükle.
benim pc windows 7 acaba jaf ı desteklermi? şu anda yüklemek istiyorum bu fw yi ;):oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş hallettim sağolasın varolasın

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Son VARAN da benden killme ile bütün açık uygulamaları sonlandırdım ve ekrandaki bütün widget leri kaldırdığım halde hatta ramblow ile ram sıkıştırması yapmama rağmen 30 a çıkmayan ram ile bu fw tam bir fiyasko oldu benim için. Tamam şunu kabul ediyorum görseller efektler ana ekrandaki yıldızlar çok hoş ama . faturası çok pahalı bana göre. Dün yükledim bu Fw yi ve Ndrive ı açayım dedim fıss oda ne dondu kaldı. Neyse dedim sanırım NDrive da sorun var. Resim galerisini açtım hafıza yetersiz hatası aldım. Ben telefonumu kullanmak istediğim için bu gün geri kaldırıyorum. Yinede güzel çalışma ama pekte başarılı değil.

fyunus42

Üye
browser bişey indireceğin zaman kilitleniyor nokia e mail programı güncellemeden indirilmiyor

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
041 - 042 sürümü mü? sanırım 51 ve 52 diyecektiniz. ovi storeyi kullanmadığım için hiç denemedim, ama ovi maps çalışıyor. inşaallah sıkıntı yaşamazsınız,

c6v042 sürümünde yine c6v041 javalı sürümde olduğu gibi maps.de ve store.da donma sorunu yaşadım. sorun neden kaynaklanıyor bilemiyorum o kadar profesyonel değilim ancak c6v041 javasız sürümü yüklediğimde performans gayet iyi ve donma sorunu da yok. batarya ömrü az da olsa artmış durumda, yalnızca ufak sıkıntı da "burada ve şimdi" uygulamasının ismi bozuk çıkmış.

c6v042 sürümünde maps ve store uygulamalarının neden sistemde donma yaptığı konusunda yine de siz profesyoneller bir çözüm bulursunuz diye düşünüyorum. c6v042.nin orjinalini yani PHNT.nin sitesinden indirdiğim fw.yi telefona yüklediğimde ne maps.de ne de store.da donma sorunu olmuyor. Acaba sizin türkçeleştirme çalışmaları esnasında bir sorundan mı kaynaklanıyor acaba.

çözüm yine sizde yani.

Teşekkürler.

uncanny_young

Üye
Sa arkadaşlar öncelikle emekler için çok teşekkür ederim benim bir sorum olacaktı... 58 00 xm ben günceledim zaten en son geçen ay güncelleme yapatım kendi yazılım güncenlleme seçeneğinden v 52.007 sürümü son güncelleme 11,12,2010 da yaptım şimdi ben bahsini ettiğiniz sistemi yüklersem herhangi bir sorun yaşarmıyım anladığım kadarıyla bu bahsettiğiniz sistem v 51 i yükseltiyor v 52 ye ama zaten ben güncellemiş durumdayım bir sorun yaşarmıyım ki yaşarsam bunu nokia nın kendi sitesinde yönlendirdiği gibi update ile tekrar eski yazılımı yükleye bilirmiyim sorun olurmu bunda... (( bir başka yazıda v52 için denemeyin garantilik olur demişti de belki bunun çaresi bulunmuştur die soruyorum ki garantilik olmaz kesinlikle yazılımda bire bir oynama olduğu için EN AZ 20 lira bayılırsın yazılım attırmaya))

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Sa arkadaşlar öncelikle emekler için çok teşekkür ederim benim bir sorum olacaktı... 58 00 xm ben günceledim zaten en son geçen ay güncelleme yapatım kendi yazılım güncenlleme seçeneğinden v 52.007 sürümü son güncelleme 11,12,2010 da yaptım şimdi ben bahsini ettiğiniz sistemi yüklersem herhangi bir sorun yaşarmıyım anladığım kadarıyla bu bahsettiğiniz sistem v 51 i yükseltiyor v 52 ye ama zaten ben güncellemiş durumdayım bir sorun yaşarmıyım ki yaşarsam bunu nokia nın kendi sitesinde yönlendirdiği gibi update ile tekrar eski yazılımı yükleye bilirmiyim sorun olurmu bunda... (( bir başka yazıda v52 için denemeyin garantilik olur demişti de belki bunun çaresi bulunmuştur die soruyorum ki garantilik olmaz kesinlikle yazılımda bire bir oynama olduğu için EN AZ 20 lira bayılırsın yazılım attırmaya))
a.selam kardeşim, bu yayınladığımız fw.yi telefonundaki sürüm v51 v52 farketmez hepsine atabilirsin, ancak şuna dikkat edeceksin, bu işlem telefonu v52'ye yükseltiyor, geri v51'e dönemezsin, gelelim geri orjinal yazılıma dönmek istersen, evet onu da yine isteğin halinde orjinal yazılım linkini veririz, onu bilgisayarına indirip yüklersin ve orjinal ellenmemiş bir işletim sistemin olur, ama bu yayınlanan fw telefonundaik yazılımı c6 yazılımı gibi 5800 ın kendi orjinal yazılımından daha kullanışlı hale getiriyor.

Slash26

Slash26

Üye
eyvallah

bbkr630

bbkr630

Üye
bazı FW'lerde 101FFCD2 dosyasını düzenleyerek müzik klasörü sadece music (yada ne istersek) klasörü tarıyodu bunda da böyle bi düzenleme yapmak mümkün mü acaba şu zil sesleri olayını halletmek için

blue2112

blue2112

Üye
müzikleri music klasörünün içinde görmüyor sounds içine attım yine görmedi başka bi alternatif varmı acaba.:S

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
bazı FW'lerde 101FFCD2 dosyasını düzenleyerek müzik klasörü sadece music (yada ne istersek) klasörü tarıyodu bunda da böyle bi düzenleme yapmak mümkün mü acaba şu zil sesleri olayını halletmek için

müzikleri music klasörünün içinde görmüyor sounds içine attım yine görmedi başka bi alternatif varmı acaba.:S

Hafıza kartında MP3 klasörü içinde görür, ilk sayfada yazmıştım, sanırım gözden kaçmış.

wolque

Üye
pişman oldum açıkçası geri kaldırdım.

ne ovi store çalışıyor ne de ovi maps.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
pişman oldum açıkçası geri kaldırdım.

ne ovi store çalışıyor ne de ovi maps.
bende ovi mapste problem yok (ovi store kullanmadığım için bilmiyorum ), sizi yorduysak özür dileriz

bbkr630

bbkr630

Üye
Hafıza kartında MP3 klasörü içinde görür, ilk sayfada yazmıştım, sanırım gözden kaçmış.

kardeş gözden kaçan bişey yok profil düzenlede zil sesi ve şarkılar klasörü var tamamda ses klipleri ve video klipleri klasörü var ama içine bişey atamıyoruz yok oluşturdum gene olmadı bu klasörler boşuna var galiba ama şu anda üzerinde çalışıyorum şu profil düzenleme de zil sesi sorununu halletmek için ben daha önce de yazdım zil seslerim müzik kütüphanesine eklensin istemiyorum şarkı dinlerken zil seslerim çalmasın

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
Arkadaşım herşeyiyle stabil çok güzel ben sana gözlemlerimi belirtmek isterim
Şu ana kadar denediğim megalonomaniax v2 fw si dışında en iyi fwlerden biridir.Ama bazı sorunlar nedeniyle kaldıracağım bu fw yeterli değil .Suçu da sana yüklemiyorum çünkü sen sadece türkçe dil kurmuşsun ve gayet başarılı bir T9 Türkçe kurulumu olmuş. Fakat Wf nin genel olarak sorunları var .

:megafon:

Artıları
+Sohbet (Convenstation) mesajlara eklenmiş ve hazır durumda :oke:
+Çok stabil ve hızlı :box
+N8 İkonları şahane olmuş :oke:
+Menü Kategorileri çok güzel . :oke:
+Tema Efektleri olmasına rağmen çok düzgün ve hızlı çalışıyor. :oke:
+Sade ve orjinale yakın bir fw. :oke:
+Arama var yani kişler dosya müzik vs içinde ve internette kelime arayabiliyoruz bazı c6 fwlerinde bu eksik.

Eksileri
-Ovi Store 1.6 -1.7 - 1.8 (son sürüm) dahil hepsini yükledim. Hepsinde sorun yaşadım. :vur
-E-posta kurucaktım yani posta kutusu tanıtıcaktım. Eposta programı açılmıyor Ovi Store gibi
-Rom Patcherla mod kuracaktım Rom patcher'dan atıyor rom patcher açılmıyor.
-Telefon yazılım güncellemelerini göremiyoruz telefon yazılım güncellemesi programı donuyor kalıyor yani güncellemeleri yapmak için örn müsic player ovi maps yada nokia messaging gibi programları güncelleyen program açılmıyor. :bann:
-Java kurulu olmadığı için olabilir jar oyunları çok sorunlu açılmıyor belki java yüklenerek giderilebilir .
-Music playerin kasma vs gibi sorunları var.
-Açılış ekranı diye birşey yok.
-Tema efekti mükemmel fakat o parlayan yıldızlar sadelği bozmuş gereksiz birşey

Sonuç:Şimdilik aklıma gelen bunlar Artıları güzel fakat eksileri temel şeyler yazılım güncelleme ovi store e posta gibi yani bu fw gelişmeden kullanılabilecek bir durumda değil.Umarım kızmassın :hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Arkadaşım herşeyiyle stabil çok güzel ben sana gözlemlerimi belirtmek isterim
Şu ana kadar denediğim megalonomaniax v2 fw si dışında en iyi fwlerden biridir.Ama bazı sorunlar nedeniyle kaldıracağım bu fw yeterli değil .Suçu da sana yüklemiyorum çünkü sen sadece türkçe dil kurmuşsun ve gayet başarılı bir T9 Türkçe kurulumu olmuş. Fakat Wf nin genel olarak sorunları var .

:megafon:

Artıları
+Sohbet (Convenstation) mesajlara eklenmiş ve hazır durumda :oke:
+Çok stabil ve hızlı :box
+N8 İkonları şahane olmuş :oke:
+Menü Kategorileri çok güzel . :oke:
+Tema Efektleri olmasına rağmen çok düzgün ve hızlı çalışıyor. :oke:
+Sade ve orjinale yakın bir fw. :oke:
+Arama var yani kişler dosya müzik vs içinde ve internette kelime arayabiliyoruz bazı c6 fwlerinde bu eksik.

Eksileri
-Ovi Store 1.6 -1.7 - 1.8 (son sürüm) dahil hepsini yükledim. Hepsinde sorun yaşadım. :vur
-E-posta kurucaktım yani posta kutusu tanıtıcaktım. Eposta programı açılmıyor Ovi Store gibi
-Rom Patcherla mod kuracaktım Rom patcher'dan atıyor rom patcher açılmıyor.
-Telefon yazılım güncellemelerini göremiyoruz telefon yazılım güncellemesi programı donuyor kalıyor yani güncellemeleri yapmak için örn müsic player ovi maps yada nokia messaging gibi programları güncelleyen program açılmıyor. :bann:
-Java kurulu olmadığı için olabilir jar oyunları çok sorunlu açılmıyor belki java yüklenerek giderilebilir .
-Music playerin kasma vs gibi sorunları var.
-Açılış ekranı diye birşey yok.
-Tema efekti mükemmel fakat o parlayan yıldızlar sadelği bozmuş gereksiz birşey

Sonuç:Şimdilik aklıma gelen bunlar Artıları güzel fakat eksileri temel şeyler yazılım güncelleme ovi store e posta gibi yani bu fw gelişmeden kullanılabilecek bir durumda değil.Umarım kızmassın :hmmm
benim gördüğüm kadarıyla alper abininde izniyle
bu yeni c6 yazılımına tam uygun türkçe dil paketi olmadığından wireless bağlantı noktası tanımlayıp bağlantı kurduktan sonra email-ovistore gibi internet bağlantısı gerek duyan programları çalıştırmak gerekir...

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
benim gördüğüm kadarıyla alper abininde izniyle
bu yeni c6 yazılımına tam uygun türkçe dil paketi olmadığından wireless bağlantı noktası tanımlayıp bağlantı kurduktan sonra email-ovistore gibi internet bağlantısı gerek duyan programları çalıştırmak gerekir...

Her türlü denedim olmuyor zaten bağlıyken denedim hep eğer deniyipte yapabildiysen söylicek sözüm yokta ama olmuyor.

Üst Alt