n8 cilere sordum size de sorayım ..

Sponsorlu Bağlantılar

silver021

silver021

Üye
sen hayatında hiç n8 eline aldınmı . küçük at ta yesinler .

pembelik sorunumu dersin , off telefon ısınması mı dersin , kitlenmesi mi dersin......

ahaha en sonunda kudurdu. noldu çok para bayıldında umduğunu bulamadınmı. :D telefonumda ısınma yok kilitlenme hiç olmadı pembelik sorunuda görülmedi. bence bunlarda çekemeyenler iddası. hayde yoluna.

tulkas

tulkas

Üye
Kudurttun adamı silver :D

aybek1453

Üye

pembelik sorunumu dersin , off telefon ısınması mı dersin , kitlenmesi mi dersin......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ahaha en sonunda kudurdu. noldu çok para bayıldında umduğunu bulamadınmı. :D telefonumda ısınma yok kilitlenme hiç olmadı pembelik sorunuda görülmedi. bence bunlarda çekemeyenler iddası. hayde yoluna.
Hahaahaaaaaaaaaaa!!!! :d::d::d:
Bi n8 ci kilitlenmeden bahsetmiş öldüm gülmekten :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Kendi telefonunun açıklarını kapatmak için açık arıyorsun.
1-Isınma mı? i900 omniada vardı evet ama bunda yok emin ol.
2-Pembelik mi? Htc hd de de vardı kimse bahsetmiyordu.Loş ışıkta flaşsız çekim yapacak accayipler haricinde kimseyi rahatsız etmez.
3-Kilitlen me miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????????????????????
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

ohalandeve

Üye
htc desire ve wawe cok guzel telefon n8 ı de kullandım hala aynı hala aynı telefonu daha kutusundan cıkardım dukkanda vıtrıne koydum actım hatsız telefon o halde bıle kasıyor 12 megapıksel olması bısey degıstırmez o zaman gıt dıgıtal fotograf makınesı al htc deserım var mutluyum ama wawe ı de tebrık edıyorum harıka bır telefon ;) n8 ı sımdı musterılere nasıl satacagımı dusunuyorum he aslında kolay telefondan anlamayan yurdum ınsanı gelıp alıyor:)

aybek1453

Üye
htc desire ve wawe cok guzel telefon n8 ı de kullandım hala aynı hala aynı telefonu daha kutusundan cıkardım dukkanda vıtrıne koydum actım hatsız telefon o halde bıle kasıyor 12 megapıksel olması bısey degıstırmez o zaman gıt dıgıtal fotograf makınesı al htc deserım var mutluyum ama wawe ı de tebrık edıyorum harıka bır telefon ;) n8 ı sımdı musterılere nasıl satacagımı dusunuyorum he aslında kolay telefondan anlamayan yurdum ınsanı gelıp alıyor:)
Emin olun en kolay n8 i satarsınız.Bizim insanımız nokia der başka bişey demez.Alışkanlık olmuş.Araştırmak da zor gelir.Sonra da farkettirmeyen pişman olurlar.

Forumları takip edin en saldıgan en eleştiriye kapalı,en hakaret içeren yazılar yazan n8 sahipleri.Çünkü cihazlarının hataları ve sorunları sebebiyle pişmanlar ve bu pişmanlıklarının açığa çıkmaması için farklı görüşe tahammülsüzler.n8 kötü yazmayadurun hemen saldırı,küçük düşürmeye çalışma,hakaret vs...
Hepimiz biliyoruz ki n8 tam bir hayal kırıklığı.Bir de donanımsal sorun çıktıya hiç bulaşılmaz.
Pirleri var onların o anlatır bunlar inanır.Çünkü o kişi öyle şeyler söyler ki sanırsın uçak mubarek alet.
Somut bi örnek,video,karşılaştırma hiç yok.
O pirlerine yazdım bikeresinde.Dedim ki anlatıyosunuz iyi güzel de somut bişey olmadığı zaman sadece n8 cileri inandırırsınız.İmkanınız var karşılaştırın bi videoda.İster wave,ister desire,ister iphone.
Sonuç yazılı akıl boyama.Biz sadece uyarırız görevimiz oradan öteye geçmez.
n8 alacaklara hep söylerim müdaili bir cihazı kullanmadan yada kurcalamadan n8 almayın derim.
Yoksa n73 den n8 e geçiyosan hızlı sanırsın tabi...

Ha birde ocakta bi güncelleme çıkacakmış n8 uçacakmış.O kanatlar la mı? Yavaş uçsun.680 mhz işlemci ve 256 mb ram ile mi?
Hızlandırma varmış! Tamam var da o hızlandırmayı gören yok.Nerede acaba?
Diyecekler güncellemeyle çıkacak. Sonra gelmeyecek zamanı beklemeye devam işte :)

erem.qns

erem.qns

Üye
Dün aksam cevahir deki TechnoSA da N8'in Şu meşhur 12MP Kamerasını inceledim Wave'mle Karsılastırdım.
Arada dünyalar kadar fark var. Wave açık ara önde. N8'i inceleyen 2 kişide bana şahit oldu..
Kamerası 5 para etmez milleti kekliolar

tasarimx

Üye
n8 ile neler yapılabilir.
1-kaliteli fotoraf çekersin
2-video çekebilirsin
3-ücretsiz navigasyon la araç, yürüyüş, harita, hava durumu sesli yol yardımı alabilirsin.
4-uydu koordinatlarını başka bir nokia kullanıcısına yollarsın , oda yerini bulabilir.
5-müzik dinlersin (kesintisiz 50 saat)
6-radyo ya bağlanabilirsin
7-wifi ile internete bağlanabilirsin
8-fm transmitter ile herhangi bir radyoya telefondaki parçaları kablo bağlantısız çaldırabilirsin.
9-flash disk bağlayabilirsin.
10-hard disk bağlayabilirsin
11-plazma,lcd,tv,monitör bağlayabilirsin (hdmi)
12-mause -klavye bağlayabirsin.
13-fan bağlayabilirsin.
14-usb çıkışını tüm usb destekleyen cihazlarda kullanabilirsin
15-hoperlöre bağlayabilirsin (5+1 dahil)
16-fotoraf-kamera makinesine bağlayabilirsin.
17-projektöre bağlayabilirsin.
.......aklıma gelen bunlar..
yok benim tel hızlı, yok şudur budur , yok markadar, yok bilmem nedir..
peki sen telefonunla neler yapabiliyorsun, önemli olan bu markalar yalan.

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N8, Nokia mobil ailesinin akilli telefon segmentindendir. En ustun performans icin tasarlanmis ve acik kaynak kodlu Symbian^3 isletim sistemi kullanan en yeni urunudur. Gelismis multimedia ozelliklerinin yaninda Symbian^3 isletim sistemiyle kazanilan bircok yeni ve simdiye kadar baska telefonlarda gorulmemis ozellik ile kullanicilarina cok genis bir kullanim alani vaat etmektedir.

N8 ile neler yapabiliriz sorusuna aslinda N8'in klasik slogani ile cevap verilebilir, N8 sen ne yapmak istersen o denebilir ancak bunu biraz daha acmakta fayda var...

Nokia N8, kullanicilari ve inceleyicileri tarafindan bir multimedia canavari olarak nitelendirilmistir.
Gercekten de su anda piyasanin kullandigi en iyi ses ve grafik cipini bunyesinde barindirmaktadir.

KALITELI SES KAYDI:

Uzerindeki cok kaliteli 2 adet mikrofonla simdiye kadar piyasaya cikmis olan butun cep telefonlarindan daha kaliteli ses kaydi yapabilmektedir.

PROFESYONEL FOTOGRAF CEKIMI:

An itibariyla bir telefonun bunyesinde bulunan en genis acili ve hassas 12MP kamera sensoru, lensi ve guclu xenon flashi sayesinde cok hizli bir sekilde profesyonel cekimler yapabilir, cekimleri yuklu gelen fotograf duzenleyici ile duzenleyip aninda kullanabilirsiniz.

YUKSEK KALITELI SES VE GORUNTU KAYDI:

Nokia N8 uzerindeki GPU sayesinde 720p kalitesinde ve 30 fps (modlu) hizinda video cekmenize imkan saglar ve yine uzerinde kurulu gelen video duzenleyici ile videolariniza efectler, yazilar vb duzenlemeler yapabilmenize olanak verir.
Bir rivayete gore Symbian^4 ve ^5 guncellemeleriyle teoride 1080P kalitesinde cekim de yapabilecektir. Umariz pratige donusur.

SINEMA ORTAMI YARATABILIRSINIZ:

Nokia N8'inizi bir Projectore ve 5+1 ses sistemine baglayip gercek sinema keyfi yasayabilirsiniz.

HD OYNAYABILIRSINIZ:

THE SIMS 3, NFS SHIFT, ASPHALT 5, AVATAR, ANGRY BIRDS, REAL GOLD, GALAXY ON FIRE, REAL FOOTBALL gibi yuksek cozunurluklu 3D oyunlar oynayabilirsiniz.

GPS ve HARITALARDAN DAIMA UCRETSIZ VE SINIRSIZ YARARLANABILIRSINIZ:

Nokia N8, GPS'e baglanmak icin operator ya da internet'e ihtiyac duymaz ve baglanmak icin cuzi bir ucret odemek zorunda da kalmazsiniz. Map loader ya da Ovi suite gibi programlarla bulundugunuz ulke ya da ulkelerin haritalarini cep telefonunuza yuklediginizde navigasyon hizmetinden ucretsiz faydalanabilirsiniz.

IS VERIMLILIGINIZI ARTIRMAK ICIN KULLANABILIRSINIZ:

Nokia N8, Nokia'nin multimedia amacli urettigi N serisinin bir uyesi olmasina ragmen yazilim ve donanim ozellikleri itibariyle is telefonu olarak kullanmaya da son derece musaittir.

Uzerine kurulu gelen Mail programi ile 10 ayri mail hesabiniza ulasabilir ve bir bilgisayardan farksiz olarak butun ozelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Ofis dosyalarini calistirabilirsiniz.

Voip ve Sip ayarlarini yaparak ucretsiz telefon gorusmeleri yapabilir, Fring, Skype, MSN, Nimbuzz, Facebook vb uygulamalar ile GPRS ve 3G uzerinden ucretli, WIFI uzerinden ucretsiz goruntulu gorusme dahil, yazisma ve dosya paylasimi yapabilirsiniz.

Nokia N8 kapaliyken dahi usb'den bilgisayara baglayip depolama birimi olarak kullanabilirsiniz.

Is arkadaslarinizla harita uzerindeki konumunuzu mesajlasarak paylastiginizda birbirinizin yerini hemen bulabilir, bulusmak icin iki kisinin de bildigi bir nokta belirlemek zorunlulugundan kurtulabilirsiniz.

Haritadaki konumu rehbere adres olarak eslestirip navigasyon yardimiyla adrese cok rahat bir sekilde ulasabilirsiniz.

Projector-HDTV-TV+Fare+Klavye yardimiyla okulda, is yerinde sunumlar yapabilirsiniz.

ORB ve benzeri uygulamalar ile bilgisayarinizin icerigine 3G ya da WIFI uzerinden erisebilir, bilgisayarinizdaki ofis dokumanlarinizi, ses ve goruntu dosyalarinizi calistirabilirsiniz.

Sicak gunlerde okul vb ortamlarda ya da kohne sikis tikis toplu tasima araclarindayken, cantanizda tasiyabileceginiz kucuk usb fanlari OTG araciligiya telefonunuza baglayabilir ve serinleyebilirsiniz. YASAL UYARI : Bu islemi yaparken enerji tasarruf modunda calismaya dikkat etmenizde fayda fay.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye

gsm arena
gsm mobile

dünyanın en iyi telefon değerlendirme sitesine gir ve gör bakalım hangisi daha kaliteli foto çekiyo ..

ufak atın biraz araştırıp yazın ..

para bende kıromuyum hayır objektif ol o sorunların 8de 1 anca var wavede haa oyun mu oynucan multimedyayı mı kullancan al ve gör wave yi ekran mı dert al wave
hafiflik menüde linux tabanlı bir işletim sistemi kullanıyor ne demek istediğimi anla

sen teknolojiye nerden gördün bu arada eski bir nokiayacıyım :)

silver021

silver021

Üye
n8 ile neler yapılabilir.
1-kaliteli fotoraf çekersin
2-video çekebilirsin
3-ücretsiz navigasyon la araç, yürüyüş, harita, hava durumu sesli yol yardımı alabilirsin.
4-uydu koordinatlarını başka bir nokia kullanıcısına yollarsın , oda yerini bulabilir.
5-müzik dinlersin (kesintisiz 50 saat)
6-radyo ya bağlanabilirsin
7-wifi ile internete bağlanabilirsin
8-fm transmitter ile herhangi bir radyoya telefondaki parçaları kablo bağlantısız çaldırabilirsin.
9-flash disk bağlayabilirsin.
10-hard disk bağlayabilirsin
11-plazma,lcd,tv,monitör bağlayabilirsin (hdmi)
12-mause -klavye bağlayabirsin.
13-fan bağlayabilirsin.
14-usb çıkışını tüm usb destekleyen cihazlarda kullanabilirsin
15-hoperlöre bağlayabilirsin (5+1 dahil)
16-fotoraf-kamera makinesine bağlayabilirsin.
17-projektöre bağlayabilirsin.
.......aklıma gelen bunlar..
Fanı ne diye bağlıycan :D ahaha. Nereni soğutucan.
radyoya bağlanmakta laf olsunda misal.
waveciler bu yazdıklarını görmesin. :d: ahaha bende dahil tüm dünya sana bakıp bi yeriyle güler şu yazdıklarından sonra. :aha::aha::aha: cahil cühela adamın teki gelmiş neler yazmış ya.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye

gsm arena
gsm mobile

dünyanın en iyi telefon değerlendirme sitesine gir ve gör bakalım hangisi daha kaliteli foto çekiyo ..

ufak atın biraz araştırıp yazın ..

nekdar boş konusan varsa burda...wawe kullandım evet sattım..herseyı paralı..suan n8 aldım herseyı yukleyıp oyunuyorum..bı arkdasımızda demıs yanyana koydum wawe 15 megappıkselmıs..kardesım o resmlerı sen pc ye at bakalım hanıgısı guzlmms!!!!!wawe ınsaları ekranından kandırıyo kalıteelı oldugundan..suan n8 kullanıyorumne donuyor!ne yavaslıklık var!!!harıka cıhaz hdmi cıkısı yeter!!!!
tlı kullanmayanlar bu forumda yorum yapmasın..kullanın önce bosuna kötulemeyın..

n8 in 5800 dan tek farkı 12 mp kamerası . Ve de telefondaki kilitlenmelerin çözülmüş olması . Diğer özellikler olarak tabiki wave çok üstün karar sizin

sen 5800 a bır oyun yuklesene???Rovio Mobile Angry Birds Gameloft Real Football 2010 HD
ragingthunder2 bunun gıbı oyunları bı yukle oyunasana ?tlı bedava sana vercem hadı..mdmi cıkısında var dımı yandan!!!kulaklıgına takarsı sen arkdas..3.2 kamera nerde 12 nerde bos bos konusup durmayın forumda forumluktan cıkardınız..gıdın önce paraya kıyıp cıhaz alın kullanın kötu yanlarını söyleyın...bos konusanların ısı yok burda..bosuna cıhaz kötulemeyın..

aybek1453

Üye
Onların yapılamayacağını iddia eden yok.Her telefon için maddelerce yapılabilecek sıralayabilirsin.Asıl önemli olan bunları hangi hız ve stabillikle yapabildiğidir.
Akıllı telefonların en kullanılan özelliklerini fiyat olarak aynı veya daha pahalı olduğu cihazlara oranla nasıl yapıyor?
----Muadili cihazlarla karşılaştırıldığı her ortamda neden geride kalıyo?
----Neden kilitlenip,donup duruyo.
----Neden batarya sorunu varken piyasaya sürüldü?
----Neden yakınlık sensörü sorunlu.
----Neden ses çıkış yeri tasarımı berbat.Yumuşak zeminde duyulmaz oluyo.
----Neden sağlamlığından herkes şikayetçi.
----Neden mkv açmıyo ve altyazı desteklemiyo?
----Neden internet browseri iğrenç.
----Neden symbian hala aynı?
----Neden kullanıcıları bile 5800 ile aşşağı yukarı aynı olduğunu söylüyo.
----Neden dokunuşlara tepkileri yavaş?
----Neden menüleri akıcı değil?
----Neden 15-20 program yüklenince telefon hantallaşıyo?
----Neden n8 in fan kullanıcıları bile yavaş yavaş n8 den çekiliyo.
----Neden elalem 1ghz işlemcilerle,512 mb ram lerle gelirken n8 680 mhz yavaş işlemci ve 256mb ram le geliyo.
----Neden video karşılaştırmalarda hep yeniliyo.
----Daha biçok neden sayarım da bu kadar yeterli

N8 in bikaç extra artısı var ama eksileri o kadar ciddi eksiler ki artılarının kıymeti kalmıyo.

Bir de şunu soracam n8 kullanıcısı olarak wave nin kilitlendiğini nasıl söyleyebildiniz çok merak ediyorum.

Her wave kullanıcısına burdaki video komik geliyo.Sakın benimki öyle değil o hatalı falan da demeyin.Bu adamın ilk videosuna da öyle dediniz adam ikinciyi yayınladı gene aynı.Orjinali öyle, kandıramazsınız.
n8 cilerin saldırı ve hakaretlerinden bıktığı için de şusu güzel busu güzel diye bikaç yazı yazdı.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Onların yapılamayacağını iddia eden yok.Her telefon için maddelerce yapılabilecek sıralayabilirsin.Asıl önemli olan bunları hangi hız ve stabillikle yapabildiğidir.
Akıllı telefonların en kullanılan özelliklerini fiyat olarak aynı veya daha pahalı olduğu cihazlara oranla nasıl yapıyor?
----Muadili cihazlarla karşılaştırıldığı her ortamda neden geride kalıyo?
----Neden kilitlenip,donup duruyo.
----Neden batarya sorunu varken piyasaya sürüldü?
----Neden yakınlık sensörü sorunlu.
----Neden ses çıkış yeri tasarımı berbat.Yumuşak zeminde duyulmaz oluyo.
----Neden sağlamlığından herkes şikayetçi.
----Neden mkv açmıyo ve altyazı desteklemiyo?
----Neden internet browseri iğrenç.
----Neden symbian hala aynı?
----Neden kullanıcıları bile 5800 ile aşşağı yukarı aynı olduğunu söylüyo.
----Neden dokunuşlara tepkileri yavaş?
----Neden menüleri akıcı değil?
----Neden 15-20 program yüklenince telefon hantallaşıyo?
----Neden n8 in fan kullanıcıları bile yavaş yavaş n8 den çekiliyo.
----Neden elalem 1ghz işlemcilerle,512 mb ram lerle gelirken n8 680 mhz yavaş işlemci ve 256mb ram le geliyo.
----Neden video karşılaştırmalarda hep yeniliyo.
----Daha biçok neden sayarım da bu kadar yeterli

N8 in bikaç extra artısı var ama eksileri o kadar ciddi eksiler ki artılarının kıymeti kalmıyo.

Bir de şunu soracam n8 kullanıcısı olarak wave nin kilitlendiğini nasıl söyleyebildiniz çok merak ediyorum.

Her wave kullanıcısına burdaki video komik geliyo.Sakın benimki öyle değil o hatalı falan da demeyin.Bu adamın ilk videosuna da öyle dediniz adam ikinciyi yayınladı gene aynı.Orjinali öyle, kandıramazsınız.
n8 cilerin saldırı ve hakaretlerinden bıktığı için de şusu güzel busu güzel diye bikaç yazı yazdı.

evet wawe cok kere kılıtlenıyo....cepte kapanıyo...ısınıyor oyunlarda....sınyal zayıf cekıyo....ekranı morarıyo...gecelerı ıgrenc resım cekıyo...o dedıgın bı kac artı degl baya bı artısı var n8 ın :)sızıe wawenızle mutlulular:)n8 yenı yazılımı gelıyor..ocakta 780 mhz cıkacak..artık web br.duzeltılıyo artı vıdeo odaklama gelıyorrr..

n8 in 5800 dan tek farkı 12 mp kamerası . Ve de telefondaki kilitlenmelerin çözülmüş olması . Diğer özellikler olarak tabiki wave çok üstün karar sizin

wawenın 1gz ıslemcısınden baska nesıy var :)kardesım saysana bana..ha bıde sen 5800 tlefonmu bılıyon bence o 3310 :ehe

arkadaşım ben n8 de kullandım şuan wave kullanıyorum.n8 in uygulama fazlalığından başka (oda şimdilik böyle) hiçbir üstünlüğü yok. kesinlikle ve kesinlikle wave al

bu arada n8ciler ne dedi hangisini tavsiye ettiler??

sen n8 kullanmadın kardesım:ehekullansaydın wawe almazdın:)tl yavas dıyenın gözune sokarım..ana ekranlar 3 tane yavs gecıolar dıyolar öle bıse yok..temalardan ıkı efektıde kapatın bakın bakalım ne oluyo...suan tlımde 70 on uzerınde cogu oyun olmak uzere uygulama var????ısteyene vıeo cekıp gödnerırım..nasıl hızlı oldugunu....he n8 cılere 1 tavsıyem var?n8 aldıgınızda bırkere format atın hem tele hem hafızaya..orjınalde tlı kılıtleyen proramlar var..web tv ıcınde..denenmıstırrr.

evet wawe cok kere kılıtlenıyo....cepte kapanıyo...ısınıyor oyunlarda....sınyal zayıf cekıyo....ekranı morarıyo...gecelerı ıgrenc resım cekıyo...o dedıgın bı kac artı degl baya bı artısı var n8 ın :)sızıe wawenızle mutlulular:)n8 yenı yazılımı gelıyor..ocakta 780 mhz cıkacak..artık web br.duzeltılıyo artı vıdeo odaklama gelıyorrr..

wawenın 1gz ıslemcısınden baska nesıy var :)kardesım saysana bana..ha bıde sen 5800 tlefonmu bılıyon bence o 3310 :ehe

sen n8 kullanmadın kardesım:ehekullansaydın wawe almazdın:)tl yavas dıyenın gözune sokarım..ana ekranlar 3 tane yavs gecıolar dıyolar öle bıse yok..temalardan ıkı efektıde kapatın bakın bakalım ne oluyo...suan tlımde 70 on uzerınde cogu oyun olmak uzere uygulama var????ısteyene vıeo cekıp gödnerırım..nasıl hızlı oldugunu....he n8 cılere 1 tavsıyem var?n8 aldıgınızda bırkere format atın hem tele hem hafızaya..orjınalde tlı kılıtleyen proramlar var..web tv ıcınde..denenmıstırrr.

tl kılıtlenmıyo?
batarya sorunu yok?bende nıe yok
yakınlık sesörunde newar?:)
eve hoporler altında ona bıse demıyorum
web duzeltılcek?ocakta yanı bu ayda
mkv acıyo dolu cıhaz?
symbıan harıka gzl..her uygulma var?
5800 aynı tutan kördür ozaman..
menuler akıcı gayet.temalarda efektler kapatılcak
70-80 uyfgulama var ama unutuyorum varmı dıe :=)etkı yok
yok ben cekılmıyorum:)yenı fw cıkınca herkes pısman olcak:)
tl kullanıyoruz 1gz hız lazım degl:)
vıdeo waweden 2 kat ıyıı cekıyo zoom bılıe bozmuyor..
sen ınadına bırcok neden bulmussunda her neyse kardesım:)

nikotti

Üye
yorgun arkadaşım yazdıkların ı sırasıyla okudum yanlış anlama ama sende pişmansın galiba n8 aldığına.yoksa kimse bu telefonu bu kadar yüceltemez.sana şöyle bi şey söyliim nokia symbian işletim sistemini kullandığı müddetçe bi arpa boyu yol alamaz.ama ileride android işletim sistemiyle anlaşma yapacakları söyleniyor.o zaman söylediklerine haklılık payı veririm.saygılar.

aybek1453

Üye
@ yorgun kardeş dediklerine sen inanıyorsan sorun yok ozaman.Size alıntılarla bissürü cevap verebilirim ama bu kadar yeter halı sahaya gidecem 9.30-10.30 maçım var :)
Seviyeli bilgi paylaşımı yaptık burda keseyim, teşekkür ederim size.Dh forumunu ve burayı sürekli takip ediyorum.Ocakta gelecek fw nizden sonra yine görüşelim.İnşallah düzelir yurdum insanının iyi tel kullanmasını isterim.

gitarsist

gitarsist

Üye
tabikde n8.
n8 her türlü wawe'yi geçecek durumda. ayrıca o wawe'ye 15 mp diyen arkadaşım ufak at da civcivler yesin.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
millet uçmuş yaa şu tartışma gerçekte bir platformda canlı olarak yapılsa millet birbirine girecek :D

TozteL

Üye
yaa allah aşkına iki telefonu yanyana koyda farka baksana n8 de bikere tip bile yok :)) arkasında bi kamera var evlere şenlik:)) neymiş 12 mp mişşşş ( traaşşşşş) ama ekrana bakınca 3,2 gibi duruyo çünkü süper amoled gibi bi teknoloji yokki telefonda çektiği fotoğrafı gösterebilsin :))

silver021

silver021

Üye
hadi N8le wave i güreştirelim. :D horoz döğüşü yaptırıos sanki. boşverin kimsenin birşeyi ispatlamaya ihtiyacı yok. yediği kazığı içine dert eden ve çekemeyenlerin platformu değil burası. o galiba symbianda kalıor. burası bada platformu. :)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
adamsın silver
sen youtube bak kör müsün yorumlarada bak tabi yabancı dilin varsada
aynı oyunu mesela avatarı karşılaştırdığında tepkimelere bak
videoya baksen zirilyon tane video ışık farkından dolayı yeri geldiğinde 12mp geçiyor
isterse 780mhz biz 1ghz den bahsedip yakında quake3 oynucaz :D
araştıran ve parasının değerini bilen insan wave almış arkadaş
yakında sövücem dışardan bakıyorumda herkes parasıyla konuşuyor ben milletçiyim kardeşim aynı paraya samsung bana o kaliteyi daha güzel veriyor düne kadar kötüydü o ayrı
ekran kalitesi
cpu kullanmı
dokunmatıği
net browseri
yeri geldiğinde 12mp geçen
ekran kartı rami sayesiyle n8 emen bir telden bahsediyoruz
avrupada özellikle ispanyada olan teknoloji forumunda gözde pda lar waves8500 ve galaxy s ve samsung 7 dir
nokianın adı dahi geçmiyor hem maliyeti wave den daha düşük n8in :D
n8 ekranını bile samsung yapıyor sen neyi konuşuyorsun hala anlamadım