N8 Facebook video izleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
N8 Facebook video izleme Sorunu
N8 den face'e girdiğimde mobil görünümde ve dokunmatik site modundayken video izlemek istediğimde videoları önce indirip sonra izletiyor bunu C6 telefonda da yapabiliyordum. Fakat face'i Tüm Site moduna getirdiğimde video izlemek istediğimde flash player güncellemesi gerekiyor diye hata alıyorum. N8 le entegre gelen Flash 4.0 özelliği Adobe Flash 10.1 desteği sunuyor diye biliyorum ayrıca Flv. video formatınıda izletiyor diye biliyorum ama Facebook'ta tüm site modunda video izlenemiyor mu yoksa bende mi bişey var? Hani istediğim şey youtube izlerken gibi aynı ekranda hem load yapıp hemde videoyu izletmesi. Bu özellik yok mu?

mathman20

Üye
N8 den face'e girdiğimde mobil görünümde ve dokunmatik site modundayken video izlemek istediğimde videoları önce indirip sonra izletiyor bunu C6 telefonda da yapabiliyordum. Fakat face'i Tüm Site moduna getirdiğimde video izlemek istediğimde flash player güncellemesi gerekiyor diye hata alıyorum. N8 le entegre gelen Flash 4.0 özelliği Adobe Flash 10.1 desteği sunuyor diye biliyorum ayrıca Flv. video formatınıda izletiyor diye biliyorum ama Facebook'ta tüm site modunda video izlenemiyor mu yoksa bende mi bişey var? Hani istediğim şey youtube izlerken gibi aynı ekranda hem load yapıp hemde videoyu izletmesi. Bu özellik yok mu?

Oviden opera 10.1 indirip kurun.sorunsuz izleyip indirebilirsiniz.

ihsndrmz

Üye
operada izleyemiyom bnde :S flash player hatası verio kendi web tarayıcısıda yavaş

uMTOku

Üye
Flash lite ile o çok farklı arkadaşm skyfıre kur izle vede snaptu'yu da dene

deniz-17

deniz-17

Üye
hiçbirine gerek yok ben hiç bi program yüklemeden izleyebiliyorum tüm site modunda hemde kesintisiz

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
aynen hiçbir sorunn olmadan izliyorum bende

barisakkaya

Üye
Arkaaşım okunmatik siteye girdiğinde en altta tüm site yazar o linke tıkla istediğin gibi olur tıklağında açar 2 kere üst üste hızlı tıklarsan video tam ekran olur indirmeden arabelleğe alarak yükler izlersin

bilal_58

Üye
tüm site moduna alınca flas player yüklenmesi gerekiyor diyor açmyr videoyu :off: help me plaseeeee :(

barisakkaya

Üye
arkadaşım başta öyle uyarı veriyor sonra açılıyor yani eğer ki senin izlemek isteiğin video facebook entegreliyse sorun olmaz bilemediğim bir sağlayıcıdan olan paylaşımsa video bir şey diyemem ama youtube facebook dailymotion hatta diziporttaki dizileri bile online izleyebiliyorum

[alikan]

[alikan]

Üye
Arkaaşım okunmatik siteye girdiğinde en altta tüm site yazar o linke tıkla istediğin gibi olur tıklağında açar 2 kere üst üste hızlı tıklarsan video tam ekran olur indirmeden arabelleğe alarak yükler izlersin

Dediğin olayı şimdi denedim olmuyor bilal arkadaşın dediği gibi flash uyarısı veriyor

barisakkaya

Üye
ilginç arkadaşlar ben gayet izliyorum :S

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
flash 4 le alakası yokki flash 4 sadece videoları akıcı yapıyor bu web browserle alakalı durum yani güncelleme yapın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
OPERA'DAN video izlenmez bende opera kullanıyorum diyen ve opera indir kur ve izle diyen üyeler! KAndırmayn milleti Allah alla! Telefonun kendi browserinden izleyebilirsiniz face'de operadan izlenemez!...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben normal web browserdan izledim bugun tüm site facebooktan bence o videoların ana kaynağı olan sitelerde sorun

yilan53

Üye
evet arkadaşlar opera flash desteği vermiyor o nedenle izleyemezsiniz ancak kendi web tarayıcısından izleyebilirsiniz başka yolu yok malesef

servet27027

Üye
evet arkadaşlar opera flash desteği vermiyor o nedenle izleyemezsiniz ancak kendi web tarayıcısından izleyebilirsiniz başka yolu yok malesef
bende izleyemiyorum belle flash attım önce izleyebiliyordum kendi tarayıcısından ama şimdi izleyemiyorum

Re13eL

Re13eL

Üye
bende izleyemiyorum belle flash attım önce izleyebiliyordum kendi tarayıcısından ama şimdi izleyemiyorum

bende c7 ye belle atmadan önce izleyemiyordum ama şimdi kendi tarayıcısı ile her siteden izleyebiliyorum.

[alikan]

[alikan]

Üye
Yalnız konuyu açalı 10 aydan fazla olmuş. :) o zamanlar ortada ne anna var ne belle :s

SHS

SHS

Üye
güzel tespit :D

Üst Alt