Nokia n82 Acil Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n82 Acil Yardım!
Abiler ben n82 aldım bir kaç gün önce flaş ışığının sol üstünde bir kırmızı ışık yanıyor ve hiç sönmüyor.Aralıksız yanıyor.Kamerayı açarken bazenleri 'Beklenmedik Bir hata oluştu.Telefonunuzu açıp kapatın fln dio acil cvp bekliyorum

kadikoy

kadikoy

Üye
telefonunu kapatip yeniden actiginizda halen deva ediyorsa,
arkadaki kamera kapagi kapaliyken halen yanmaya devam ediyorsa donanimsal ariza var demektir.
tamire gidecek demektir.

TEKDİŞ_1

Üye
valla kardeş benimde n82 var bu telefonu aldığıma pişmanım 9 kez arıza yaptı inan neler çektim inşallah sorun bunla kalır servis anlayışı inan sıfırın altında.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Ztn teknik servise vermek zorunda kaldım.bekliyorum hala

Coolwhisper

Üye
n82 bence gayet güzel bir telefon, çok itinalı kullanmamama rağmen, hala taş gibi sağlam, Nokia'nın ürettiği en iyi cihazlardan biri, üstelik ben bu cihazı Kuzey Irak'tan aldım, yani Türkiye için garantisi de yoktu. 10 tane blackberry veya iphone 4 verseniz değişmem.

kendal_47

kendal_47

Üye
n82 bence gayet güzel bir telefon, çok itinalı kullanmamama rağmen, hala taş gibi sağlam, Nokia'nın ürettiği en iyi cihazlardan biri, üstelik ben bu cihazı Kuzey Irak'tan aldım, yani Türkiye için garantisi de yoktu. 10 tane blackberry veya iphone 4 verseniz değişmem.

O kadar değilde iyi telefon bende kullanıyorum iphone başka bir şey ona telefon demek haksızlık olur bi arkadaşta vardı bugün biraz inceledim harika birşey tabi parasına ve insanların tercihlerine göre param olsa N82 yi iphone ile değişirdim...bence dokunmatik tabusu olmayan birçok kişi değişirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt